KWS+
Reclama header after big part 2

Târgul Apicol Galaţi, la ediţia a VIII-a

Publicat: 24 martie 2017 - 15:01
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Mâine îşi va deschide porţile Târgul Apicol Galaţi. Manifestarea, ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, se va desfăşura pe parcursul a două zile (25-26 martie a.c.) la Complexul Agro-Dunărea unde vor fi prezenţi aproximativ 100 de participanţi, producători apicoli şi firme de profil din Serbia, Turcia, Bulgaria, Republica Moldova şi, bineînţeles, din România.

„Continui ideea tatălui meu, Matei Saizu, aceea de a organiza un târg apicol la Galaţi, eveniment care, iată, este capul de afiş de opt ani şi care va deveni o tradiţie aici, în sudul Moldovei”, ne-a declarat pentru Agroinfo, George Saizu, sufletul acestui târg.

george-saizu_b

Prisăcarul gălăţean a continuat, aducând un elogiu mierii de albine, „Este o minune aurie pe care natura ne-a lasat-o şi pe care trebuie să învăţăm să o preţuim. Sursă vie de sănătate, mierea este un produs absolut natural, preparat de albine, având în compoziţia sa vitaminele atât de necesare tratării diferitelor afecţiuni. Într-o lume artificială în care medicamentele ne conduc, alternativa cea mai bună sunt tratamentele cu produse apicole”.
Între organizatori, trebuie să menţionăm, ca şi în ediţiile anerioare, Direcţia pentru Agricultură Galaţi şi Camera Agricolă.

targ-apicol-galati_b

Târgul apicol de la Galati este un bun prilej pentru apicultori de a cumpăra utilajele şi echipamentele apicole de ultimă generaţie, de a facilita schimbul de informaţii între apicultori şi specialisţi în domeniu.
Evenimentul apicol gălăţean reuneşte producători şi comercianţi de echipamente, unelte, accesorii şi utilaje apicole, faguri artificiali, tratamente, hrană pentru albine, ambalaje pentru miere.
De asemenea, se vor comercializa diferite sortimente de miere şi produse apicole, cosmetice, suplimente nutritive pe bază de miere direct de la stupari.

Vizualizat: 1272 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016.

„Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone.

Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Drum ciudat

Drum ciudat
De acasă de la mine până la primul bar fac doar 10 minute. Detalii