KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Peste 110 firme participă la AGRIPLANTA 2012

Publicat: 29 mai 2012 - 15:45
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Doar o săptămână ne mai desparte de deschiderea expoziţiei în câmp AGRIPLANTA 2012, care va reuni peste 110 firme expozante din 7 ţări.

După succesul de anul trecut, AGRIPLANTA îi ajută din nou pe fermierii din sud-estul ţării să găsească într-un singur loc oferte avantajoase ale firmelor de utilaje şi echipamente agricole, sămânţă, îngrăşăminte, fertilizatori, produse pentru protecţia plantelor, silozuri, finanţare pentru agricultură etc., dar şi loturi cultivate demonstrativ în incinta expoziţiei şi diverse utilaje prezentate în acţiune, pe câmp, în demonstraţii comentate.

În perioada 7 - 10 iunie 2012, vizitatorii au intrarea gratuită în expoziţie, pe baza invitaţiei de vizitare completată nominal, care le permite să participe şi la Tombola Vizitatorului AGRIPLANTA 2012 şi pe care o pot găsi fie online pe site-ul www.agriplanta.ro, fie în numărul din luna mai al Revistei FERMA, fie la intrarea în expoziţie.

agriplanta5_b


AGRIPLANTA 2012 are loc în apropiere de localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi (acces auto din autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, ieşire Fundulea spre sud, pe DJ402 spre Nana/Olteniţa). Expoziţia este organizată de compania romano-germană DLG InterMarketing, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în cooperare cu Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Călăraşi, Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti", USAMV Cluj-Napoca, USAMV Bucureşti şi USAMVB Timişoara.
Mai multe detalii pe www.agriplanta.ro

Vizualizat: 1553 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole la AgriPlanta 2012

Loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole la AgriPlanta 2012

Fermierii, specialiştii şi studenţii de la facultăţile de profil, jurnaliştii şi autorităţile de resort vor putea vizita timp de 4 zile AGRIPLANTA - singura expoziţie din România care expune în câmp loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole.

AGRIPLANTA 2012 – o expoziție interactivă pentru fermieri

AGRIPLANTA 2012 – o expoziție interactivă pentru fermieri

Expoziţia în câmp AGRIPLANTA, organizată de compania româno-germană DLG InterMarketing, se va desfăşura în perioada 7 - 10 iunie 2012, în apropiere de localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi.

Pregătiri pentru a doua ediţie a expoziţiei în câmp AGRIPLANTA

Pregătiri pentru a doua ediţie a expoziţiei în câmp AGRIPLANTA

Pentru vara acestui an, expoziţia în câmp AGRIPLANTA se pregăteşte să reediteze succesul obţinut la prima ediţie, ducând mai departe conceptul original şi amplu, unic în România, pe model german, care cuprinde loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstraţii comentate cu maşini agricole şi standuri expoziţionale ale producătorilor şi distribuitorilor de utilaje şi echipamente agricole, seminţe, îngrăşăminte, fertilizatori, produse pentru protecţia plantelor etc.

Tabără: Manifestarea organizată în câmp, Agriplanta, este unicat la această dată în România

Tabără: Manifestarea organizată în câmp, Agriplanta, este unicat la această dată în România

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a afirmat, vineri la Fundulea, că manifestarea organizată în câmp, Agriplanta, este unicat la această dată în România şi că aceasta reprezintă copia fidelă a expoziţiilor din domeniu, organizate în Germania.

Alte articole in aceasta categorie

AGRITECHNICA reprogramată pentru martie 2022

AGRITECHNICA reprogramată pentru martie 2022

29 martie 2021 - 12:49

Datorită pandemiei Covid-19, Societatea Agricolă Germană (DLG) a anunţat reprogramarea târgul Agritechnica care ar fi trebuit să se desfăşoare în noiembrie 2021. Atât DLG, cât şi VDMA (Asociaţia constructorilor de maşini agricole) împreună cu comitetul consultativ al expozanților Agritechnica au ajuns la concluzia că în prezent există o incertitudine privind evoluţia viitoare a condiţiilor de securitate sanitară pentru planificarea expoziției în noiembrie anul actual. Noile date pentru Agritechnica sunt 27 februarie - 5 martie 2022.

Grupul SDF anulează participarea la evenimentele internaţionale din 2021

Grupul SDF anulează participarea la evenimentele internaţionale din 2021

25 martie 2021 - 12:04

Same Deutz-Fahr este al doilea mare nume din industria constructorilor de maşini agricole care a anunțat că nu va participa la niciun târg internaţional în Europa anul acesta, inclusiv EIMA (19-23 octombrie) în Italia și Agritechnica (14-20 noiembrie) în Germania.

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

05 februarie 2021 - 11:24

Conform tradiţiei, cel mai mare târg din lume pentru utilaje agricole, Agritechnica, urmează să aibă loc în perioada 14-20 noiembrie 2021. Organizatorul expoziției, DLG (Societatea Germană pentru Agricultură) așteaptă mai mult de 2.000 de expozanți în Hanovra, iar mulţi producători de maşini agricole şi-au anunţat deja participarea. În aceste condiţii, John Deere, unul dintre liderii mondiali în domeniu, tocmai a anunţat că nu va participa la următoarea ediție Agritechnica datorită pandemiei COVID.

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

08 septembrie 2020 - 09:21

Organizatorii SOMMET DE L'ELEVAGE au anunţat anularea celei de-a 29-a ediție a show-ului francez care urma să se desfășoare în zilele de 7, 8 și 9 octombrie 2020. Această decizie vine ca urmare a înrăutăţirii condiţiilor de sănătate publică datorate epidemiei COVID-29 şi, în consecinţă, a retragerii derogării convenite cu autorităţile locale din departamentul Puy-de-Dôme care ar fi permis organizatorilor spectacolului să nu respecte limita maximă de 5.000 de vizitatori / zi prezenți la o expoziție.

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

03 septembrie 2020 - 16:39

DECIZIE. Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a determinat grupul John Deere să renunţe la participarea sa la orice eveniment expoziţional şi demonstraţii de utilaje din Europa şi statele CSI, până la 31 octombrie 2021.

ANULAREA EDIȚIEI 2020 A TÂRGULUI AGROMALIM!

ANULAREA EDIȚIEI 2020 A TÂRGULUI AGROMALIM!

14 august 2020 - 20:24

ANUNȚ! Organizatorii târgului internațional AGROMALIM, un eveniment de marcă și cu tradiție în agricultură, ne-au transmis astăzi, 14 august, un comunicat prin care anunță fermierii, participanții la acest târg că ediția 2020 AGROMALIM a fost anulată din cauza creșterii numărului infecțiilor cu coronavirus.

Expoziţia AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2020, REPROGRAMATĂ din cauza COVID-19!

Expoziţia AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2020, REPROGRAMATĂ din cauza COVID-19!

06 aprilie 2020 - 19:35

DECIZIE PANDEMIE COVID-19. DLG InterMarketing, organizatorul celor mai mari expoziţii agricole în câmp din România, anunţă reprogramarea expoziţiei AgriPlanta-RomAgrotec 2020, din cauza măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19. 

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei SE REPROGRAMEAZĂ pentru o dată ulterioară

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei SE REPROGRAMEAZĂ pentru o dată ulterioară

08 martie 2020 - 16:11

Covid-19: Declaraţie a DLG InterMarketing privind reprogramarea expoziţiei AGRARIA 2020

Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

27 octombrie 2019 - 10:33

Revista FERMA şi FARM TECH ROMÂNIA - importatorul încărcătoarelor frontale multifuncţionale Schäffer dau startul unui nou CONCURS menit să descopere următorul FERMIER DE PE COPERTA revistei FERMA! 
Totul se desfăşoară la INDAGRA - Romexpo Bucureşti, între 30 octombrie şi 3 noiembrie 2019.

Se apropie AGRO OLTENIA – ediţia a III-a

Se apropie AGRO OLTENIA – ediţia a III-a

08 octombrie 2019 - 15:45

Un eveniment de referinţă pentru agricultura din Oltenia va avea loc în perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrul Multifuncţional din  Craiova. Se deschide cea de a III-a ediţie a târgului regional de agricultură AGRO OLTENIA, eveniment organizat de firma PS Multiservices, în parteneriat cu Primăria Craiova.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

Ce păţeşte un hoţ...

Ce păţeşte un hoţ...
Un hoţ intră într-o casă şi începe să fure. Detalii