Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

EuroTier - evenimentul lider mondial în zootehnie

Publicat: 13 octombrie 2016 - 09:06
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   | Print | Trimite unui prieten

15-18 NOIEMBRIE 2016. EUROTIER. Ofertă comercială unică pentru profesioniştii din sectorul zootehnic - Concept nou pentru organizarea vizitelor de grup – Evenimente speciale dedicate fiecărei rase de animale - Program internaţional de evenimente conexe – Expoziţia EnergyDecentral şi Convenţia BIOGAZ – Congresul bpt (Asociaţia Germană a Medicilor Veterinari)

În acest an, peste 2.500 de expozanţi din 57 de ţări sunt prezente la EUROTIER cu ultimele noutăţi în domeniu la Centrul Expoziţional din Hanovra. O preocupare distinctă a EuroTier este conceptul vizitelor de grup. Acest nou concept oferă vizitatorilor profesionişti din întreaga lume condiţii optime de orientare în cadrul târgului, care să le permită comparaţii eficiente şi rapide între ofertele şi inovaţiile prezentate, conform ariei de interes.

Orientează-te rapid la Eurotier 2016:
• Oferte pentru producţia de păsări de curte şi evenimentul internaţional World Poultry Show pot fi găsite în Halele 2, 3 şi 4;
• Cele mai bune oferte pentru sectorul porcine au fost mutate în Halele 15, 16 şi 17;
• Cele mai bune oferte pentru sectorul bovine pot fi găsite în Halele 11, 12, 13 şi 27;
• Zona dedicată tuturor grupelor de animale se află acum în Halele 2, 18, 20, 21, 22, 23 şi 26;
• Tehnologia pentru gunoiul de grajd lichid este acum concentrată în Hala 27;
• Acvacultura este în Hala 24;
• Ofertele EnergyDecentral sunt concentrate în Halele 24 şi 25;
• NOU în 2016! Convenţia BIOGAS organizată de Asociaţia Germană de Biogaz (Fachverband Biogaz). Acest eveniment va avea loc în zona de conferinţe a Halei 2.
Odată cu structurarea consecventă şi clară a sectoarelor specializate ale expoziţiei, DLG garantează vizitatorilor săi o bună imagine de ansamblu dar şi o utilizare optimă a vizitei, conform propriilor priorităţi. În plus, vizitatorii pot utiliza transferul gratuit cu autobuzele în incinta expoziţiei, fapt ce permite un acces rapid şi eficient la hale.

IMPORTANT PENTRU FERMIERII ROMANI!

Și în acest an, DLG InterMarketing pune la dispoziţia vizitatorilor din România BILETE GRATUITE DE ACCES la EuroTier 2016.

Detalii şi emitere bilete:
Adrian Câmpean
Mobil: 0799-742.765
E-mail: adrian@dlg-intermarketing.ro

Evenimentele tale în cadrul Eurotier 2016

Program tehnic complet adresat sectorului bovine:

• Forum sector bovine
Forumul va avea loc în Hala 12, Stand H20, oferind zilnic, în intervalul 10-18, prezentarea celor mai importante teme referitoare la creşterea şi reproducerea bovinelor.
• "TopTierTreff": Genetică bovină de top
EuroTier oferă încă o dată o imagine de ansamblu unică a geneticii de top la bovinele de reproducţie în Europa. Organizaţii de top, germane şi internaţionale, precum şi numeroase companii vor fi prezente cu noutăţile din domeniu în cadrul "TopTierTreff", în Hala 11. Exemplare de top, din rasele de lapte şi de carne ce aparţin geneticii germane şi internaţionale vor fi prezentate pe o platformă rotativă, pe toată durata expoziţiei.
• Eveniment Special "Sănătatea ugerului pe parcursul întregului an"
Evenimentul special de anul acesta, desfăşurat în Hala 11, Stand F25 şi intitulat " Sănătatea ugerului pe parcursul întregului an" este dedicat uneia dintre provocările majore pentru fermierii de succes: păstrarea şi îmbunătăţirea sănătăţii ugerului pentru tot efectivul cât şi pentru fiecare exemplar. Panouri de prezentare, clipuri video şi materiale demonstrative vor arăta, în cei peste 600 m² dedicaţi acestui eveniment special unde care sunt valorile optime şi factorii care trebuie luaţi în considerare în faza de lactaţie şi faza de repaos mamar.
• Eveniment internaţional dedicat sectorului bovine şi porcine
Evenimentul se va desfăşura în data de 14 noiembrie 2016, începând cu ora 18.30, în sala 2 a Centrului de Conferinţe. Experţi recunoscuţi la nivel internaţional vor explica perspectivele lor referitoare la subiectul: ”Bunăstarea animalelor şi agricultura modernă – Contracţie sau viitor?”.
Detalii suplimentare despre Programul adresat sectorului bovine găsiţi accesând www.eurotier.com/en/technical-programme/cattle/

Program tehnic complet adresat sectorului porcine:

• Forum sector porcine
Forumul adresat sectorului suine va avea loc în Hala 17, Stand A05 unde veţi avea posibilitatea de a afla care sunt noutăţile în domeniul furajelor şi strategiilor de hrănire, puteţi obţine informaţii cu privire la măsurile de îmbunătăţire a sănătăţii animalelor sau puteţi participa la prezentările susţinute de experţi internaţionali, referitoare la noile tendinţe în întreţinerea fermelor de porci.
• Eveniment Special "Tendinţe în îmbunătăţirea condiţiilor de îngraşare a porcilor"
Acest eveniment are loc în Hala 17 şi este organizată de către Bauförderung Landwirtschaft (BFL, Asociaţia pentru Construcţii în Agricultură), în parteneriat cu DLG. Expozanţi EuroTier vor demonstra noile tendinţe în construcţia de boxe, tehnica de climatizare, precum şi managementul creşterii, hrănirii şi sănătăţii la porci. Evenimentul işi propune de asemenea să evidenţieze canale alternative de marketing pentru acest domeniu. Mai mult decât atât, în fiecare zi la 2pm, o serie de subiecte de interes, selectate în cadrul evenimentului special sunt discutate în cadrul Forumului (EuroTier Pig Forum).
Detalii suplimentare despre Programul adresat sectorului suine găsiţi accesând www.eurotier.com/en/technical-programme/pig/

Program tehnic complet adresat sectorului păsări:

• Forum sector păsări
Forumul va avea loc în Hala 4, Stand A33 şi va aborda teme de mare interes din domeniul producţiei şi întreţinerii păsărilor.
• Eveniment Special "Controlul emisiilor de interior"
Evenimentul special "controlul emisiilor de interior" va avea loc în Hala 4. Aici puteţi gasi informaţii despre măsuri integrate de reducere a emisiilor - aşa-numitele proceduri de interior - care reduc praful, amoniacul şi mirosurile. Consultanţi profesionişti în domeniu vor fi disponibili pentru a răspunde întrebărilor formulate de către dvs., iar în cadrul Forumului vor fi dezbătute aceste subiecte.

logo-eurotier_b

• Conferinţa Internaţională
Considerată evenimentul central dedicat sectorului păsări, Conferinţa Internaţională va avea loc cu o zi înainte de deschiderea oficială a expoziţiei, în data de 14 noiembrie de la ora 16.00, în cadrul Centrului de Conferinţe. Tema centrală a dezbaterilor de anul acesta este ”Bunăstarea animalelor în comerţul internaţional – valoare etică fundamentală sau obstacol în calea comerţului?”
Detalii suplimentare despre Programul adresat sectorului păsări găsiţi accesând www.eurotier.com/en/technical-programme/poultry/

Expoziţia EnergyDecentral si Convenţia BIOGAZ
În cadrul expoziţiei EnergyDecentral, unul dintre evenimentele lider în domeniul producerii de energie în regim descentralizat, 330 de expozanţi de specialitate prezintă cele mai recente tendinţe şi noutăţi la nivel mondial în domeniul alimentării cu energie şi căldură în regim descentralizat. În centrul atenţiei se vor afla reţeaua de distribuţie, stocarea, contractarea şi alimentarea cu energie regenerabilă. Împreună cu Convenţia BIOGAZ organizată de Fachverband Biogas, pentru prima dată în paralel cu EnergyDecentral, s-a creat o platformă unică pentru noile tendinţe şi inovaţii în industria de biogaz. În cadrul evenimentului special din acest an, accentul va fi pus pe teme ca: "Centrale de cogenerare – întreţinere şi service", ”SmartEnergy” şi ”Alimentarea cu energie în sistem descentralizat”.

Acvacultură la EuroTier 2016
Acvacultura este o componentă permanentă a EuroTier. Firme şi instituţii de marcă ale industriei prezintă o gamă largă de oferte din domeniile producţiei de peşte, ingineria mediului şi managementul apei în Hala 24. Încă o dată, DLG vă propune un forum şi un Centru de consultări pentru AQUA-cultură pentru a răspunde cât mai adecvat cererii mari de informaţii în acest sector specializat.
Detalii suplimentare despre Programul adresat sectorului acvacultură găsiţi accesând www.eurotier.com/en/technical-programme/aquaculture/
Congresul bpt, organizat din nou împreună cu EuroTier
bpt, Asociaţia Germană a Medicilor Veterinari, va organiza din nou în 2016, în paralel cu EuroTier, congresul anual şi târgul de specialitate asociat dedicat sectorului medicină veterinară. Evenimentul Internaţional ”Sănătatea animalelor", organizat în colaborare de către DLG, bpt şi Universitatea de Medicină Veterinară Hanovra, va avea loc pe 17 noiembrie şi va reprezenta un loc de întâlnire al specialiştilor EuroTier şi Congresul bpt.

Informaţii suplimentare despre:
EuroTier şi evenimentele speciale pot fi găsite pe www.eurotier.com
Expoziţia EnergyDecentral accesaţi www.energy-decentral.com 

Vizualizat: 2065 | Video Video 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play EuroTier 2012 - partea XVII

EuroTier 2012 - partea XVII

14 decembrie 2012
2.
Play EuroTier 2012 - partea XVI

EuroTier 2012 - partea XVI

14 decembrie 2012
3.
Play EuroTier 2012 - partea XV

EuroTier 2012 - partea XV

14 decembrie 2012
4.
Play EuroTier 2012 - partea XIV

EuroTier 2012 - partea XIV

13 decembrie 2012
5.
Play EuroTier 2012 - partea XII

EuroTier 2012 - partea XII

13 decembrie 2012
6.
Play EuroTier 2012 - partea XI

EuroTier 2012 - partea XI

13 decembrie 2012
7.
Play EuroTier 2012 - partea X

EuroTier 2012 - partea X

13 decembrie 2012
8.
Play EuroTier 2012 - partea IX

EuroTier 2012 - partea IX

13 decembrie 2012
9.
Play EuroTier 2012 - partea VIII

EuroTier 2012 - partea VIII

12 decembrie 2012
10.
Play EuroTier 2012 - partea VII

EuroTier 2012 - partea VII

12 decembrie 2012

Citeste si:

EUROTIER și ENERGYDECENTRAL - Inovații în zootehnie și energii regenerabile, 11-14 noiembrie 2014 - Hanovra

EUROTIER și ENERGYDECENTRAL - Inovații în zootehnie și energii regenerabile, 11-14 noiembrie 2014 - Hanovra

Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din întreaga lume își dau din nou întâlnire la o nouă ediție a renumitei expoziții EUROTIER, evenimentul-lider mondial în zootehnie, organizat în perioada 11-14 noiembrie de către Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.) în Complexul expoziţional din Hanovra, Germania.

Informații pentru vizitatorii EuroTier 2014

Informații pentru vizitatorii EuroTier 2014

EuroTier 2014, evenimentul-lider mondial în zootehnie, va avea loc la Centru Expozițional Hanovra, Germania, în perioada 11-14 noiembrie 2014.

EUROTIER 2012: Prüllage Systeme vă aşteaptă în Hala 11, Stand nr. C31

EUROTIER 2012: Prüllage Systeme vă aşteaptă în Hala 11, Stand nr. C31

Inginerie inovatoare și echipamente de hrănire pentru adăposturi de animale. Prüllage Systeme cu noua invenţie Climatic²Net și alte inovaţii vă aşteaptă la EuroTier 2012.

La EuroTier vă aşteaptă Lucta Spania & Agro Expert România

La EuroTier vă aşteaptă Lucta Spania & Agro Expert România

Agro Expert România, reprezentant în România al companiei Lucta Spania, vă aşteaptă la Eurotier 2012, la standul companiei Lucta Spania din hala 16 stand G04.

EUROTIER: Agro Expert Romania & Intracare Olanda

EUROTIER: Agro Expert Romania & Intracare Olanda

Agro Expert Romania, reprezentant in Romania al companiei Intracare Olanda, va asteapta in Eurotier 2012 la standul companiei Intracare Olanda din hala 17, stand D01.

EUROTIER 2012 - Inovaţii premiate. Medalii de Aur

EUROTIER 2012 - Inovaţii premiate. Medalii de Aur

La EuroTier se prezintă inovaţii şi se lansează trenduri în zootehnie. Acesta este un factor important care, printre altele, contribuie în mod constant la creşterea numărului de expozanţi.


EuroTier: Hanovra, Germania, 13-16 noiembrie 2012

EuroTier: Hanovra, Germania, 13-16 noiembrie 2012

Evenimentul - lider mondial pentru profesioniştii din zootehnie!

EUROTIER 2012: Călin Fărgaciu merge la expoziţie împreună cu fermierii din ţară

EUROTIER 2012: Călin Fărgaciu merge la expoziţie împreună cu fermierii din ţară

Calin Fargaciu, presedinte al Asociatiei Fermierilor Crescatori de Bovine din judetul Cluj viziteaza EuroTier 2012 impreuna cu 48 de fermieri, membri ai asociatiei, dar si ai Cooperativei Agricole “Somes Aries”.

EUROTIER 2012: AGRO EXPERT România şi Straathoff Germania Gmbh vă aşteaptă în Hala 12, Stand Nr. B27

EUROTIER 2012: AGRO EXPERT România şi Straathoff Germania Gmbh vă aşteaptă în Hala 12, Stand Nr. B27

Straathoff Gmbh - fermă europeană producătoare de purcei şi porci graşi este principalul producător de purcei din Europa.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde

Principala problemă din acest an în cultura pepenilor verzi a fost antracnoza, o boală care atacă toate părțile aeriene ale plantei: frunze, fructe şi tulpini. Soluțiile Syngenta pentru controlul atracnozei sunt produse precum Cidely Top și Ortiva Top aplicate în alternanță.

În cultura pepenilor galbeni principala problema a fost mana. Fungicidul Revus are o acţiunea puternică şi persistentă şi asigură un bun nivel de combatere al manei.

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Prietenie

Prietenie
Doi scoţieni se întâlnesc pe stradă. Detalii