Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Alimentarea descentralizată, eficientă şi inteligentă cu energie

Publicat: 06 februarie 2012 - 11:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Târgul şi Conferinţele RENEXPO reprezintă surse populare de informare cu privire la schimbarea energetică

Târgul internaţional de energie RENEXPO continuă să construiască în 2012 domeniile sale puternice şi în acelaşi timp revine cu alte teme actuale şi inovative. În centru atenţiei se află sistemele energetice durabile şi soluţii pentru o aprovizionare energetică durabilă. Prin expoziţie, conferinţe şi programe sociale se prezintă gama completă de producţie de energie din surse regenerabile şi descentralizate, distribuţie energetică inteligentă cât şi utilizarea eficientă a energiei.

Partenerii naţionali şi internaţionali implicaţi în eveniment garantează, ca de obicei, competenţa de a obţine informaţii valoroase şi sfătuire profesională. Ca un eveniment cu tradiţie, din industrie, RENEXPO® este una din posibilităţile semnificative pentru generarea de contacte importante şi schimbul de cunoştinţe la cel mai înalt nivel profesional.

RENEXPO s-a dezvoltat în ultimii 12 ani pentru a deveni unul din cele mai importante târguri din domeniul energiilor regenerabile din Europa. În 2011 au participat aproape 350 de expozanţi, peste 15.000 de vizitatori şi în jur de 1.000 de participanţi la conferinţe, care au asigurat succesul nemaipomenit al evenimentului.

Gama de subiecte atinse la târg reflectă cele mai noi cerinţe şi dezvoltări în sectorul energetic şi prezintă cuprinzător domeniul de producţie de energie regenerabilă şi descentralizată şi distribuţie inteligentă de energie. Tematicile principale ale târgului sunt energia din lemn (IHE®HolzEnergie), cogenerarea (interCogen®), tehnologia solară şi eficienţa în construcţii şi renovări.

Conferinţele RENEXPO® 2012 vor fi dezvoltate în continuare, în noua locaţie a târgului Augsburg, unde în paralel cu expoziţia vor fi dezbătute teme inovatoare de înaltă calitate. Tematici noi pentru 2012 vor fi de exemplu stocarea inteligentă a curentului şi reabilitarea energetică a monumentelor istorice.

Pe de altă parte la târg vor avea loc: A XIII - a Conferinţă internaţională BBE pentru energie din lemn, A VI -a Conferinţă mini şi micro-cogenerare centrală, A II-a Conferinţă Nano-Carbon, A II -a Conferinţă pompe de căldura şi cele 2 Conferinţe de succes pe tema - Sisteme eoliene mici şi mari în Bayern.

RENEXPO® prezintă, de asemenea, servicii de energie, de exemplu finanţare, consultanţă, contracte, management energetic sau business matching. Pentru transfer tehnologic sunt dedicate alte forum-uri, standuri comune şi întâlniri "business to business".

RENEXPO® accentuează şi în 2012 aspectul său internaţional. Ca dovadă 14% din expozanţi şi 6% din vizitatori se aşteaptă să fie din străinătate, împreună cu delegaţii. Anul acesta ţara parteneră la târg este Republica Cehă, iar IBEF International Business Exchange Forum vă oferă pe un stand comun, seminarii şi un program ce vă oferă posibilitatea de a dobândi contacte noi.

RENEXPO® va avea loc în perioada 27. – 30.09.2012 în centrul expoziţional Augsburg, Germania. Programul târgului este de joi până sâmbătă, între 9 -18 şi duminică, între orele 10 -17. Informaţii suplimentare cu privire de târg găsiţi pe www.renexpo.de

Vizualizat: 1887 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Alte articole in aceasta categorie

Rapiţa rămâne cea mai profitabilă cultură?

Rapiţa rămâne cea mai profitabilă cultură?

03 aprilie 2020 - 17:57

După ce au atins un maxim în luna ianuarie (420 euro/tonă), cel mai mare din iulie 2014, prețurile actuale pentru rapiță au scăzut la un nivel minim de 363,25 euro/tonă Euronext cu livrare în mai şi 366,0 euro/tonă, cu livrare în august. Piaţa internaţională se confruntă cu o intensificarea a incertitudinii privind prețul rapiţei. Scăderea prețului petrolului brut, în paralel cu o scădere a prețurilor biocombustibilului pe bază de rapiță produs în EU reprezintă o ameninţare şi pentru preţul rapiţei. Prețurile pentru rapiță vor depinde în mod considerabil de cererea venită din partea statelor UE care, la rândul său, va fi determinată de prețurile din lanțul „petrol-biodiesel-rapiță”.

Producția SUA de biocombustibil va creşte „încet” până în 2050

Producția SUA de biocombustibil va creşte „încet” până în 2050

30 martie 2020 - 16:43

EIA (Energy Information Administration), agenţia Departmentului pentru energie care aministrează informațile energetice ale SUA se așteaptă ca producția de biocombustibili să crească în continuare, dar într-un ritm relativ lent, în perioada 2020-2050, în conformitate cu actualele perspective energetice. Producția de etanol, care reprezintă mai mult de 90% din totalul biocombustibilului consumat, este de o importanță vitală pentru agricultura din SUA, deoarece pentru producţia aceastuia se utilizează mai mult de o treime (34,5%) din producția totală de porumb a Statelor Unite.

Autobuze alimentate cu ulei de gătit folosit

Autobuze alimentate cu ulei de gătit folosit

21 ianuarie 2020 - 15:34

Compania de transport public din Lisabona - Carris şi-a unit forţele cu sectorul privat într-un proiect care vizează stimularea mobilităţii durabile prin utilizarea sută la sută a uleiurilor de gătit uzate.

Mai este GRÂUL ce a fost?

Mai este GRÂUL ce a fost?

20 martie 2018 - 22:43

În ultima vreme am văzut zeci de mii de hectare de grâu şi orz de culoare galben. Care o fi cauza? Vedem rapiţă de culoare violaceu, suferindă. Care o fi cauza? Aceleaşi întrebări an de an… Mulţi fermieri dau vina ba pe lipsa de azot, ba pe lipsa fosforului, ba pe vreme…

Cultura din acest an vă dă bătăi de cap? TerraCalco® vă scoate din încurcătură!

Cultura din acest an vă dă bătăi de cap? TerraCalco® vă scoate din încurcătură!

18 februarie 2018 - 11:25

Ştim cu toţii că a încerca să ai succes fără să munceşti este ca şi când ai încerca să recoltezi fără să plantezi nimic. Iar pentru a avea recolta dorită trebuie facem la timp toate lucrările solului, luna martie fiind propice pentru începerea lor. 

INDEPENDENŢA ENERGETICĂ a casei tale COSTĂ doar 5.000 de EURO!

INDEPENDENŢA ENERGETICĂ a casei tale COSTĂ doar 5.000 de EURO!

16 iunie 2017 - 09:50

Astăzi, cu 5 000 de euro, o familie îşi poate produce singură curent electric pe acoperişul casei ori în curte.

RoEnergy Bucureşti 2017 se apropie!

RoEnergy Bucureşti 2017 se apropie!

13 iunie 2017 - 11:48

Singurul Târg din România care te învaţă gratuit cum poţi deveni independent energetic se desfăşoară în perioada 21 - 23 iunie 2017. 

Specialiştii în pomicultură se reunesc la USAMV Bucureşti. FERMA TRANSMITE LIVE

Specialiştii în pomicultură se reunesc la USAMV Bucureşti. FERMA TRANSMITE LIVE

29 noiembrie 2016 - 02:15

7 decembrie. Experţii în pomicultură: compania NaanDanJain Irrigation, în parteneriat cu USAMV, ICDP Maracineni şi Reeve Asset Management se reunesc la începutul lunii decembrie pentru a discuta despre pomicultură de precizie şi managementul inteligent al exploataţiilor pomicole, soluţiile inovatoare şi noile tehnologii ca surse de creşterea a principalilor indicatori de performanţă, productivitate şi profitabilitate.

ENERGIE VERDE pentru FERMA TA!

ENERGIE VERDE pentru FERMA TA!

20 noiembrie 2016 - 00:33

Folosirea energiilor alternative ca mijloc inovativ de dezvoltare sustenabilă reprezintă un scop asumat pentru multe state din vestul Europei, unde sunt alocate sume importante pentru susţinerea şi dezvoltarea acestui sector.

Jumătate de milion de euro pe an din producţia de biogaz

Jumătate de milion de euro pe an din producţia de biogaz

21 octombrie 2016 - 10:47

Nu este o utopie, ci un calcul matematic cât se poate de realist pe care fraţii Zifceak, administratorii grupului Maxagro, l-au avut în vedere atunci când au decis să investească în construcţia unei centrale de biogaz.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!