Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Alimentarea descentralizată, eficientă şi inteligentă cu energie

Publicat: 06 februarie 2012 - 11:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Târgul şi Conferinţele RENEXPO reprezintă surse populare de informare cu privire la schimbarea energetică

Târgul internaţional de energie RENEXPO continuă să construiască în 2012 domeniile sale puternice şi în acelaşi timp revine cu alte teme actuale şi inovative. În centru atenţiei se află sistemele energetice durabile şi soluţii pentru o aprovizionare energetică durabilă. Prin expoziţie, conferinţe şi programe sociale se prezintă gama completă de producţie de energie din surse regenerabile şi descentralizate, distribuţie energetică inteligentă cât şi utilizarea eficientă a energiei.

Partenerii naţionali şi internaţionali implicaţi în eveniment garantează, ca de obicei, competenţa de a obţine informaţii valoroase şi sfătuire profesională. Ca un eveniment cu tradiţie, din industrie, RENEXPO® este una din posibilităţile semnificative pentru generarea de contacte importante şi schimbul de cunoştinţe la cel mai înalt nivel profesional.

RENEXPO s-a dezvoltat în ultimii 12 ani pentru a deveni unul din cele mai importante târguri din domeniul energiilor regenerabile din Europa. În 2011 au participat aproape 350 de expozanţi, peste 15.000 de vizitatori şi în jur de 1.000 de participanţi la conferinţe, care au asigurat succesul nemaipomenit al evenimentului.

Gama de subiecte atinse la târg reflectă cele mai noi cerinţe şi dezvoltări în sectorul energetic şi prezintă cuprinzător domeniul de producţie de energie regenerabilă şi descentralizată şi distribuţie inteligentă de energie. Tematicile principale ale târgului sunt energia din lemn (IHE®HolzEnergie), cogenerarea (interCogen®), tehnologia solară şi eficienţa în construcţii şi renovări.

Conferinţele RENEXPO® 2012 vor fi dezvoltate în continuare, în noua locaţie a târgului Augsburg, unde în paralel cu expoziţia vor fi dezbătute teme inovatoare de înaltă calitate. Tematici noi pentru 2012 vor fi de exemplu stocarea inteligentă a curentului şi reabilitarea energetică a monumentelor istorice.

Pe de altă parte la târg vor avea loc: A XIII - a Conferinţă internaţională BBE pentru energie din lemn, A VI -a Conferinţă mini şi micro-cogenerare centrală, A II-a Conferinţă Nano-Carbon, A II -a Conferinţă pompe de căldura şi cele 2 Conferinţe de succes pe tema - Sisteme eoliene mici şi mari în Bayern.

RENEXPO® prezintă, de asemenea, servicii de energie, de exemplu finanţare, consultanţă, contracte, management energetic sau business matching. Pentru transfer tehnologic sunt dedicate alte forum-uri, standuri comune şi întâlniri "business to business".

RENEXPO® accentuează şi în 2012 aspectul său internaţional. Ca dovadă 14% din expozanţi şi 6% din vizitatori se aşteaptă să fie din străinătate, împreună cu delegaţii. Anul acesta ţara parteneră la târg este Republica Cehă, iar IBEF International Business Exchange Forum vă oferă pe un stand comun, seminarii şi un program ce vă oferă posibilitatea de a dobândi contacte noi.

RENEXPO® va avea loc în perioada 27. – 30.09.2012 în centrul expoziţional Augsburg, Germania. Programul târgului este de joi până sâmbătă, între 9 -18 şi duminică, între orele 10 -17. Informaţii suplimentare cu privire de târg găsiţi pe www.renexpo.de

Vizualizat: 1836 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Titan Machinery la Agromalim 2019

Titan Machinery la Agromalim 2019

Titan Machinery Romania a prezentat la Agromalim 2019 întreaga gamă de tractoare Case IH, combine Case IH, semănători şi utilaje pentru prelucrarea solului Vaderstad, maşini de fertilizat Sullky, pluguri Gregoire Besson şi alte utilaje.

Interviu cu Răzvan Tomescu - director marketing Titan Machinery România

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

A inceput INDAGRA! Hibridul SY Experto - producţie record Semănat în sistem No-till

Bancul zilei

După luptă

După luptă
Ştefan cel Mare dupa o luptă: Detalii