Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

EUROTIER 2012: AGRO EXPERT România şi Straathoff Germania Gmbh vă aşteaptă în Hala 12, Stand Nr. B27

Publicat: 22 octombrie 2012 - 22:47
Comenteaza   | Galerie   | Video   | Print | Trimite unui prieten

Straathoff Gmbh - fermă europeană producătoare de purcei şi porci graşi este principalul producător de purcei din Europa.

Compania Straathoff Gmbh Germania are o experienţă de 25 ani în producerea şi comercializarea purceilor în întreaga Europă, fiind în acest moment lider european în domeniu producerii şi comercializării purceilor pe întregul continent. Fermele de reproducere şi îngrăşare sunt situate în: Germania - 10 ferme, Olanda - 5 ferme şi Ungaria - 8 ferme şi asigură desfacerea pe pieţele din: Austria, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Polonia, Ungaria, România, Croaţia, Moldova, Ucraina şi Rusia.
În România compania livrează purceii în câteva ferme de renume din nordul şi centrul ţării, începând din 2011.

logo-straathof-germania_b

Fermele Straathof sunt ferme moderne, noi, cu tehnologie de ultimă generaţie pentru: reproducţie, maternitate, hrănire, ventilaţie, controlul noxelor, filtrare, bucătărie furajeră, biogaz şi respectă toate normele de biosecuritate şi control sanitar veterinar. Una din fermele Strathoff este ferma Gladau din Germania, cea mai mare fermă de reproducţie din Europa, cu un efectiv de 25.000 locuri de fătare într-o singură locaţie. Compania Straathoff are ferma proprie de vieri şi laborator de pregătire a materialului seminal, perpetuând cele mai performante rase şi genetica vierilor terminali, utilizând atât vieri terminali Duroc cât şi Pietrain. Acesta din urmă imprimă carecteristici superioare de calitate a cărnii şi performanţe de creştere a produşilor.
Livrarea animalelor se face cu mijloace proprii, moderne, astfel încât se înlătură orice probleme de sănătate a purceilor cauzate de transport şi staţionări. Pentru mai multe detalii puteţi vizita site-ul companiei www.straathof.de

sigla-agro-expert_b

Împreună cu Straathof Germania, firma Agro Expert vine în întâmpinarea crescătorilor de porci din România cu o serie de servicii de specialitate şi desfacere de produse veterinare, ajuvanţi furajeri, vitamine pentru îmbunătăţirea performanţelor raţiilor furajere precum o serie de inputuri agricole: produse fitosanitare, seminţe, îngrăşăminte foliare, cereale şi, mai nou, purcei.

Straathof Holding GmbH
Fienerstr. 1
39307 Gladau, Germany
Tel: +49/(0)38342/936623

Date de contact AGRO EXPERT SRL
Tel.: 0264.403.237
Fax: 0264.403.364
email: office@agro-expert.ro
web: www.agro-expert.ro

Vizualizat: 2775 | Video Video | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play EUROTIER 2012

EUROTIER 2012

06 octombrie 2012

Citeste si:

EUROTIER 2012: AGRO EXPERT, reprezentant în România al companiei JSR Genetics UK vă aşteaptă în Hala 12, Stand Nr. D61

EUROTIER 2012: AGRO EXPERT, reprezentant în România al companiei JSR Genetics UK vă aşteaptă în Hala 12, Stand Nr. D61

JSR Genetics este lider international în furnizarea de genetica superioara porcina in scopul maximizarii performantelor materialului genetic din industria suinelor, oferind astfel avantaje semnificative acestui sector.

EUROTIER 2012: AGRO EXPERT, reprezentant în România al DELACON Biotechnik Austria vă aşteaptă în Hala 15, Stand Nr. D2

EUROTIER 2012: AGRO EXPERT, reprezentant în România al DELACON Biotechnik Austria vă aşteaptă în Hala 15, Stand Nr. D2

Agro Expert Romania & Delacon Biotechnik Austria - Calea naturală spre o furajare modernă.

EUROTIER 2012: DeLaval vă aşteaptă în Hala 27, Stand Nr. H34

EUROTIER 2012: DeLaval vă aşteaptă în Hala 27, Stand Nr. H34

Anul acesta la EuroTier au fost depuse spre evaluare peste 300 de inovatii: 5 dintre acestea au fost premiate cu medalia de aur, iar 19 dintre ele au castigat medalia de argint, demonstrand astfel puterea inovativa a sectorului zootehnic.

EUROTIER 2012: DLG InterMarketing vă aşteaptă în Hala 16, Stand nr. K16

EUROTIER 2012: DLG InterMarketing vă aşteaptă în Hala 16, Stand nr. K16

DLG InterMarketing SRL pune la dispoziţia vizitatorilor din România bilete gratuite de acces la EuroTier 2012.

Ora exactă în zootehnia mondială se dă la EuroTier 2012, o ediţie care se anunţă deja record

Ora exactă în zootehnia mondială se dă la EuroTier 2012, o ediţie care se anunţă deja record

EuroTier 2012, evenimentul-lider mondial pentru profesioniştii din zootehnie, ce va avea loc între 13-16 noiembrie în Complexul Expoziţional din Hanovra, Germania, va aduce în faţa celor ce vor trece în acest an pragul expoziţiei idei inovatoare, utilaje şi echipamente premiate, un nou record de firme expozante pe o suprafaţă expoziţională crescută, participare internaţională sporită, inovaţii şi tendinţe în zootehnie, prezentări de animale de rasă, precum şi un amplu program de manifestări conexe.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii