Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

EUROTIER 2012: Prüllage Systeme vă aşteaptă în Hala 11, Stand nr. C31

Publicat: 31 octombrie 2012 - 22:18
Comenteaza   | Galerie   | Video   | Print | Trimite unui prieten

Inginerie inovatoare și echipamente de hrănire pentru adăposturi de animale. Prüllage Systeme cu noua invenţie Climatic²Net și alte inovaţii vă aşteaptă la EuroTier 2012.

Climatic²Net, un controller care poate asigura un management perfect al climatului din adapostul animalelor.
Una din caracteristicile speciale ale acestui nou controler pentru clima este ca: toate unitatile Climatic²Net pot fi interconectate, astfel încât să puteți accesa fiecare unitate de Climatic²Net de la o singura unitate de Climatic²Net din oricare adapost sau din birou, permitand  totodata ca unitățile Climatic²Net, care sunt legate în rețea, sa poata fii controlate și monitorizate din plan extern, accesul la sistemul de control al climatizării funcționează de la orice dispozitiv cu acces la Internet.

prullage-climatic2NET_b

Climatic²Net poate fi, de asemenea, integrat în PR-Feed-Control- (sistemul de furajare - uscat), astfel încât fiecare controler poate fi, de asemenea, monitorizat și controlat de la PC-ul  central. Evaluări și rezultate pentru sistemul de climatizare complet poate fi generate prin intermediul software-ul PR-Clima-Controlul Prüllage Systeme și datele de hrănire poate fi corelate cu datele  climatului din hala, astfel încât acestea pot fi pot fi evaluate si interpretate in consecinta. În acest fel, sistemul poate detecta orice modificare în comportamentul animalelor într-un stadiu incipient prin intermediul climei sau sistemului de furajare și să reactioneze in consecinta.

 

prullage_pr-feed-control_b


"PR-Feed-Control" este o dezvoltare” in-house” de la Prüllage Systeme Gmbh. Cu software-ul de control inovator hrănirea porcilor pot fi controlata și monitorizate simultan la nivel central. Fie că este vorba de creștere purcei, scroafe sau porci la îngrășat - tipuri specifice de hrănire pot fi selectate pentru fiecare stadiu. Software-ul de control se bazează pe o platforma Windows, ceea ce face convenabil și ușor de operat. Cu toate acestea, cu "PR-Feed-Control" nu numai pot hrănirea fi monitorizată, dar fermierul va fi capabil de a monitoriza si consumul de energie și implicit a costurilor. Complet nou este aplicatia web PR-Feed-Control.net pentru fiecare smartphone. Acesta app gratuita pune la dispozitia fermierului  controlul complet al sistemului de alimentare PR-Feed-Control de oriunde din lume. Funcționarea sa simplă prin intermediul smartphone face ca acest sistem de hrănire automat de la Prüllage chiar mai convenabil și mai sigur. Mesajele de alarma sunt raportate imediat prin intermediul funcției apăsare pe telefonul smartphone și pot fi vizualizate imediat.

În plus, Prüllage va prezenta cea mai recentă aplicație la EuroTier PR-Feed-Control. Cu PR-F-Matic vă puteți pune în aplicare, de asemenea, acum hrănire lichidă prin intermediul PR-Feed-Control.
De asemenea, nou este sistemul de încălzire prin pardoseală "IN sistem", care garantează o distribuție uniformă a căldurii pe suprafața întregului adapost .Încălzire prin pardoseală este controlată în mod eficient de către stațiile de reglare, de încălzire și termostate ,de distribuitorii de circuit. Ele oferă animalelor cele mai bune condiții de la bun început. Sănătate animalelor și calitatea cărnii sunt îmbunătățite, iar dezvoltarea consecventă a animalelor este primordiala. Din a treia saptamana nu mai este necesar să se furnizeze căldură.Cererea de energie s-a redus în comparație cu sistemele convenționale de încălzire si permite economii de costuri de până la 60%.

prullage_boxa-free-move_b

Prüllage va prezenta, de asemenea,boxa pentru scroafe "Free Move" la EuroTier. Acesta poate fi utilizata în zona de “așteptare” sau în zona de însamantare. Cu noul mecanism de auto-blocare, ușa standului se închide când scroaga intră  in boxă și se deschide din nou, atunci când vrea să plece. În acest fel, scroafele se pot mișca liber în cadrul grupului, dar acestea sunt protejate în timpul hrănirii în boxă și nu sunt deranjate de alte scroafe.

Vencomatic partener de distribuție
Prüllage Systeme este distribuitorul oficial Vencomatic pentru Germania de Nord începând cu 1 iulie 2012. Acest lucru permite companiei să adauge un alt brand de calitate pentru gama sa de produse. Vencomatic este un furnizor global de solutii inovatoare de locuit și a speciilor orientat pentru sectorul păsărilor de curte. Soluțiile flexibile și cheie de la posibilități de oferta de Vencomatic multe pentru o gamă largă de concepte de producție de păsări de curte. Acest lucru permite Prüllage, împreună cu Vencomatic să pună în aplicare soluții pentru ouă de masă și producția de ouă pentru incubație, precum și sistemele avicole “ la cheie” de la o singură sursă.

Puteti contacta  reprezentanta Pruellage Systeme Romania SRL
Ing. Gheorghe Ciprian  la tel. 0745675515 sau email: c.gheorghe@pruellage.de

Vizualizat: 2484 | Video Video | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play EUROTIER 2012

EUROTIER 2012

06 octombrie 2012

Citeste si:

EUROTIER 2012: DLG InterMarketing vă aşteaptă în Hala 16, Stand nr. K16

EUROTIER 2012: DLG InterMarketing vă aşteaptă în Hala 16, Stand nr. K16

DLG InterMarketing SRL pune la dispoziţia vizitatorilor din România bilete gratuite de acces la EuroTier 2012.

Ora exactă în zootehnia mondială se dă la EuroTier 2012, o ediţie care se anunţă deja record

Ora exactă în zootehnia mondială se dă la EuroTier 2012, o ediţie care se anunţă deja record

EuroTier 2012, evenimentul-lider mondial pentru profesioniştii din zootehnie, ce va avea loc între 13-16 noiembrie în Complexul Expoziţional din Hanovra, Germania, va aduce în faţa celor ce vor trece în acest an pragul expoziţiei idei inovatoare, utilaje şi echipamente premiate, un nou record de firme expozante pe o suprafaţă expoziţională crescută, participare internaţională sporită, inovaţii şi tendinţe în zootehnie, prezentări de animale de rasă, precum şi un amplu program de manifestări conexe.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii