Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Premieră absolută: Demonstraţii pentru îngrijirea pajiştilor!

Publicat: 24 august 2015 - 18:19
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten
Campania agricolă a toamnei 2015 din Banat începe cu AgriPlanta Vest, între 27 şi 30 august

Între 27 şi 30 august 2015, va avea loc la Carani, în județul Timiș, cea de-a doua ediție a expoziției în câmp AgriPlanta Vest 2015, organizată de DLG Intermarketing. Aveți 5 motive ca să vizitați expoziția!

Pornind de la conceptul expozițional integrat care îmbină într-un mod unic expunerea de utilaje și echipamente agricole cu show-urile live, AgriPlanta Vest 2015 va fi structurată pe 3 zone:
- Zona de expunere în aer liber:va reuni producători, importatori și distribuitori de input-uri pentru agricultură;
- Zona de expunere animale de rasă: bovine și ovine;
- Zona de demonstraţii comentate cu maşini agricole.

5 motive pentru care merită să vizitezi AgriPlanta Vest 2015

- este singura expoziție în câmp din vestul țării;
- pune accent pe demonstrațiile cu mașini agricole pe o suprafață special amenajată de peste 12 hectare;
- include, ca noutate absolută, zona de demonstrații „Tehnici moderne pentru amenajamente pastorale”, unde veți avea ocazia să asistați la demonstrații pentru îngrijirea pajiștilor;
- aduce în premieră o serie de utilaje și echipamente agricole;
- lansează în premieră pentru Banat Programul AgriTraining.

AGRIPLANTA-VEST-2014_b

Noutăţi la AgriPlanta Vest 2015

Noutăți în materie de utilaje și echipamente agricole pe care le veţi putea vedea în premieră, numai la AgriPlanta Vest:
 
- Firma Guttler va prezenta utilajul pentru viță de vie care permite cultivarea adaptativă a vegetației de acoperire dintre rândurile plantațiilor de viță de vie și pentru însămânțarea intervalelor de lucru pe plantație.

- Firma AgriAlianța va prezenta noua gamă de utilaje Ovlac destinate lucrului la adâncimi mici. Considerat pe piața europeană un pionier în categoria „plug dezmiriștitor”, Ovlac lansează o nouă gamă de pluguri cu adâncimi mici de lucru (13-25 cm), ce realizează încorporarea perfectă a resturilor vegetale, pe lățimi mari de lucru. Printre avantaje: productivitate crescută, lățime mare de lucru, putere mică de tracțiune și consum redus de motorină, uzură redusă în timp a utilajului, simplu, rezistent, fiabil. Elimină fenomenul de compactare a solului, reduce riscul apariției buruienilor, reduce riscurile de boli în culturi.

Demonstraţii cu maşini agricole: Noutate absolută - „Tehnici moderne pentru amenajamente pastorale”

În zonele de demonstrații special amenajate pe o suprafaţă cumulată de peste 12 ha, veți avea ocazia, zilnic, să vedeți utilaje agricole în mișcare în:
Zona 1 Demonstrații ”Tractor și Tractorist”: vă puteți testa abilitățile în manevrarea tractorului;
Zona 2 Demonstrații „Tehnici moderne pentru protecția plantelor”: testarea mașinilor de erbicidat în condiții de câmp, pe Bumpy Road-simularea unui teren accidentat care vă oferă ocazia să vedeți cum o stabilitate bună a rampei mașinii de erbicidat, precum și un sistem de amortizare a șocurilor asigură o aplicare longitudinală și transversală uniformă și cu doză constantă, cu ajutorul acestui sistem de compensare a înclinației laterale fiind posibilă și lucrarea terenurilor în pantă;
Zona 3 Demonstrații „Lucrările solului și semănat”: tehnologii convenționale, minim de lucrări, semănat direct;
Ca o noutate absolută în acest an, numai la AgriPlanta Vest, veţi avea ocazia să asistați în Zona 4 Demonstrații „Tehnici moderne pentru amenajamente pastorale” la demonstraţii pentru îngrijirea pajiştilor.

agriplanta-demo_b

DLG Intermarketing lansează în premieră Programul „AgriTraining”

Prima grupă de 10 persoane, formată din reprezentanți ai fermelor din zona de vest a țării, va beneficia de informații teoretice și practice oferite de specialiști în domeniul mecanizării de la universitățile cu profil agricol și de mecanizare din Timișoara și Cluj - Napoca, precum și de la firmele producătoare și distribuitoare de utilaje agricole care vor intra în program.

O primă întâlnire cu fermierii interesați se va desfășura pe perioada expoziției.

Vino la AgriPlanta vest 2015 şi câştigă bilete gratuite pentru Agritechnica!

Tot la AgriPlanta Vest 2015 puteți afla ultimele noutăți despre cea mai mare expoziție de utilaje agricole din lume - Agritechnica 2015! Oameni, Tehnologie, Inovații – Viitorul mașinilor agricole! Numai la Agritechnica, în perioada 10-14 noiembrie 2015, la Hanovra, în Germania. DLG Intermarketing vă oferă bilete gratuite de vizitare a expoziției!

Accesul la AgriPlanta Vest 2015 este gratuit, pe baza invitației de vizitare completată integral.
Programul de vizitare: zilnic, 27-30 august 2015 între orele 10:00-17:00

Partenerii AgriPlanta Vest 2015

Partenerul oficial al expoziţiei AgriPlanta Vest 2015, organizată de DLG Intermarketing, este, pentru al 2-lea an consecutiv, Borealis L.A.T., distribuitor lider de îngrășăminte și produse tehnice pe bază de azot în Europa.

Partenerul expoziţiei este IKB Leasing, specialist în leasingul pentru echipamente și utilaje industriale, prezent din 2008 în România, cu o ofertă diversificată și în domeniul agricol.

AgriPlanta Vest 2015 se desfăşoară cu sprijinul Primăriei Sânandrei şi în colaborare cu: Timlactagro – Cooperativa Agricolă Timiș, APIA Timiș, Mazzoni, Camera Agricolă a Județului Timiș, Direcția pentru Agricultură a Județului Timiș, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca și Academia de Științe Agricole și Silvice ”Gheorghe Ionescu - Șișești”-filiala Timișoara.

Vizualizat: 2048 | Video Video 1 2 3 4 5 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play Vizitatori la AgriPlanta Vest

Vizitatori la AgriPlanta Vest

19 septembrie 2014
2.
Play Concluzii AgriPlanta Vest 2014

Concluzii AgriPlanta Vest 2014

19 septembrie 2014
4.
Play AgriPlanta Vest - prima editie

AgriPlanta Vest - prima editie

01 septembrie 2014
5.
Play Agriplanta Vest 2014

Agriplanta Vest 2014

06 august 2014

Alte articole in aceasta categorie

Expoziţia AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2020, REPROGRAMATĂ din cauza COVID-19!

Expoziţia AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2020, REPROGRAMATĂ din cauza COVID-19!

06 aprilie 2020 - 19:35

DECIZIE PANDEMIE COVID-19. DLG InterMarketing, organizatorul celor mai mari expoziţii agricole în câmp din România, anunţă reprogramarea expoziţiei AgriPlanta-RomAgrotec 2020, din cauza măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19. 

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei SE REPROGRAMEAZĂ pentru o dată ulterioară

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei SE REPROGRAMEAZĂ pentru o dată ulterioară

08 martie 2020 - 16:11

Covid-19: Declaraţie a DLG InterMarketing privind reprogramarea expoziţiei AGRARIA 2020

Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

27 octombrie 2019 - 10:33

Revista FERMA şi FARM TECH ROMÂNIA - importatorul încărcătoarelor frontale multifuncţionale Schäffer dau startul unui nou CONCURS menit să descopere următorul FERMIER DE PE COPERTA revistei FERMA! 
Totul se desfăşoară la INDAGRA - Romexpo Bucureşti, între 30 octombrie şi 3 noiembrie 2019.

Se apropie AGRO OLTENIA – ediţia a III-a

Se apropie AGRO OLTENIA – ediţia a III-a

08 octombrie 2019 - 15:45

Un eveniment de referinţă pentru agricultura din Oltenia va avea loc în perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrul Multifuncţional din  Craiova. Se deschide cea de a III-a ediţie a târgului regional de agricultură AGRO OLTENIA, eveniment organizat de firma PS Multiservices, în parteneriat cu Primăria Craiova.

John Deere - Prototip de tractor autonom/electric la Agritechnica 2019

John Deere - Prototip de tractor autonom/electric la Agritechnica 2019

27 septembrie 2019 - 10:22

La fel ca şi alţi producătorii de tractoare, compania John Deere a prezentat în ultimii ani numeroase concepte de tractoare autonome și electrice, dar pentru Agritechnica 2019 (10-16 noiembrie) se anunţă o ultimă versiune, cea mai radicală. Noul concept de tractor autonom prezentat combină ceea ce seamănă cu jumătatea frontală a unui tractor pe şenile conectat printr-un punct de articulare la un set de discuri.

Târgul Naţional AgriCultura se deschide la sfârşitul săptămânii la Brăila

Târgul Naţional AgriCultura se deschide la sfârşitul săptămânii la Brăila

24 septembrie 2019 - 10:24

EVENIMENT AGRICOL LA BRĂILA. Camera Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila şi Consiliul Judeţean Brăila, cea de a 23-a ediţie a Târgului Naţional AgriCultura.

John Deere - Aur la Agritechnica 2019

John Deere - Aur la Agritechnica 2019

20 septembrie 2019 - 11:06

DLG, organizator al Agritechnica, a anunțat ieri (19 septembrie) câștigătorii "Premiilor Agritechnica Innovation". Juriul DLG, din care face parte şi prof. dr. Ovidiu Ranta, a acordat o singură medalie de aur şi 39 medalii de argint pentru inovații Agritechnica 2019.

Premiul Agritechnica Gold Innovation 2019 a fost obţinut de John Deere pentru "Cutia de viteze eAutoPower e8WD pentru tractoare mari 8R", inovaţie dezvoltată împreună cu Joskin.

Participă la INDAGRA 2019

Participă la INDAGRA 2019

19 septembrie 2019 - 08:25

ROMEXPO organizează, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România: INDAGRA - Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

FOREST România 2019: TREI ZILE de DEMONSTRAŢII PRACTICE şi DEZBATERI despre PĂDURI şi CLIMĂ!

FOREST România 2019: TREI ZILE de DEMONSTRAŢII PRACTICE şi DEZBATERI despre PĂDURI şi CLIMĂ!

01 septembrie 2019 - 16:10

NOUTĂŢI: ZIUA FORESTIERULUI, CONCURS DE MÂNUIT TOPORUL, EVALUARE TROFEE DE VÂNĂTOARE. Târgul forestier în aer liber Forest România 2019, organizat de DLG InterMarketing, se desfăşoară în perioada 5 - 7 septembrie, la Zizin, comuna Tărlungeni, judeţul Braşov. Vezi PROGRAMUL evenimentelor celei de-a treia ediţii şi MODALITĂŢI DE ACCES pentru vizitatorii expoziţiei!

DEMONSTRAŢII şi CONCURSURI CU PREMII pentru VIZITATORII AGROMALIM 2019!

DEMONSTRAŢII şi CONCURSURI CU PREMII pentru VIZITATORII AGROMALIM 2019!

27 august 2019 - 23:50

CEL MAI MARE TÂRG DE AGRICULTURĂ DIN VESTUL ŢĂRII ÎMPLINEŞTE 30 DE ANI! AGROMALIM 2019 se desfăşoară în perioada 12-15 SEPTEMBRIE, la EXPO ARAD.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Valabri la Agromalim 2019

Valabri la Agromalim 2019

Compania Valabri este un furnizor recunoscut de tractoare, combine şi utilaje agricole noi şi second hand, precum şi piese de schimb. În ultimii trei ani, Valabri a început să comercializeze şi echipamente pentru sectorul zootehnic: hrănitori, adăpători, fronturi de furajare, separatoare şi cuşete, standuri contenţie animale şi alte elemente pentru dotarea fermelor.
Interviu cu Gregory Ladure, administrator Valabri SRL
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi beţivani

Doi beţivani
Doi beţivani notorii se întâlnesc ziua în oraş. Detalii