Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

O nouă ediţie ECOAGRIS - „Târgul pentru sănătatea ta”

Publicat: 16 ianuarie 2012 - 11:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

O nouă Ediţie a Târgului Naţional de Agricultură, Apicultură, Produse ecologice şi tradiţionale, ECOAGRIS îşi va deschide porţile în Parcul Bisericii Toma Cozma, în perioada 20-22 ianuarie.

O dată la două săptămânii, ieşenii şi toţi cei interesaţi pot vizita Târgul Naţional de Agricultură, Apicultură, Produse ecologice şi tradiţionale, ECOAGRIS, organizat în Parcul Bisericii Toma Cozma din Iaşi (Str. Toma Cozma, nr. 41, în apropierea Liceului „C. Negruzzi”). 

Publicul larg îşi poate achiziţiona, între orele 10.00-16.00, de la ECOAGRIS nenumărate produse de calitate din diferite judeţe ale ţării. Nelipsite vor fi preparatele tradiţionale din carne din Maramureş, brânzeturi şi produse lactate din Suceava şi Iaşi, diverse soiuri de fructe din Maramureş (mere proaspte şi uscate, prune uscate cu miez de nucă în interior în loc de sâmbure etc.), miere de albine şi alte produse apicole din zona Dobrogei, o zonă foarte bogată în florescenţă.

De asemenea, în cadrul târgului ECOAGRIS vizitatorii se vor putea îndulci cu renumitele prăjituri de casă din Maramureş sau Iaşi, tradiţionalul cozonac secuiesc (kurtos kalacs) din Harghita, dulceţuri moldoveneşti şi multe alte produse tradiţionale.

Nici capitolul băuturi nu este mai prejos, vedetele acestei ediţii fiind horinca naturală de Prislop (Maramureş), pălinca naturală din Prisacani (Iaşi), dar şi berea de ghimbir (din Braşov).

Întrucât sezonul agricol se apropie cu paşi repezi, ECOAGRIS-Târgul pentru sănătatea ta adaugă încă o notă specifică prin prezentarea de produse, tehnici și inputuri autorizate pentru agricultură ecologică (fertilizatori şi amelioratori ecologici, fertilizatori având caracter fitosanitar), tratamente ecologice pentru protecţia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea ecologică a terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.), tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentară (vinificaţie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne) cu adresare directă pentru cei care implementează proiecte în agricultură, protecţia mediului, zootehnie sau industria alimentară.

Vizualizat: 2471 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Vet Expo – Expoziţie de produse şi tehnologii din sectorul veterinar

Vet Expo – Expoziţie de produse şi tehnologii din sectorul veterinar

Expo 24 organizează expoziţia Vet Expo, în perioada 24 - 26 mai 2012, în cadrul Sălii Polivalente din Bucureşti. 

România – stat partener la Expoziţia Internaţională „Săptămâna Verde”

România – stat partener la Expoziţia Internaţională „Săptămâna Verde”

România participă, ca stat partener, la Expoziţia Internaţională pentru Alimentaţie, Agricultură şi Horticultură Săptămâna Verde care se desfăşoară la Berlin în perioada 20 – 29 ianuarie 2012. 

Trei țări pentru Energia Regenerabilă la ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®  ediţia a IV - a

Trei țări pentru Energia Regenerabilă la ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® ediţia a IV - a

ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, târgul euro-regional pentru energie din triunghiul de frontieră, revine cu cea de-a patra ediție. Târgul va avea loc în Arad, între 25-27 aprilie 2012 la Expo Arad Internațional. 

AGRO BIHOR 2012: Târgul fermierilor bihoreni

AGRO BIHOR 2012: Târgul fermierilor bihoreni

Camera Agricolă Judeţeană Bihor în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor organizează în perioada 31 august - 2 septembrie  2012 a treia ediţie a Expoziţiei „AGROBIHOR” .

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Folosind aceeași normă de semănat, tehnologia DeltaRow mărește spațiul de nutriție al plantelor cu pana la 70% prin dispunerea boabelor într-o forma de triunghi, cu un spatiu între ele de 12,5 cm si posibilitatea distanțării rândurilor între 37.5cm și 87.5cm.

Testată de Universitatea din Osnabruck și confirmată în multe ferme din vestul Europei, tehnologia DeltaRow a adus cu peste 4.5% în plus la producția de boabe, 5.4% mai mult în ceea ce înseamnă producția de biogas, 7.9% în energie metabolizată (ME) și peste 8.2% Energie Netă în Lactatie (NEL).


Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare! Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Bancul zilei

Educaţie?

Educaţie?
O mamă îşi dojeneşte fiul: Detalii