KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

Publicat: 08 septembrie 2020 - 09:21
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

Organizatorii SOMMET DE L'ELEVAGE au anunţat anularea celei de-a 29-a ediție a show-ului francez care urma să se desfășoare în zilele de 7, 8 și 9 octombrie 2020. Această decizie vine ca urmare a înrăutăţirii condiţiilor de sănătate publică datorate epidemiei COVID-29 şi, în consecinţă, a retragerii derogării convenite cu autorităţile locale din departamentul Puy-de-Dôme care ar fi permis organizatorilor spectacolului să nu respecte limita maximă de 5.000 de vizitatori / zi prezenți la o expoziție.

În aceste condiţii, organizatorii regretă decizia luată dar în baza noilor reglementări vor fi incapabil să primească cei 30.000 de vizitatori / zi care stau la baza succesului spectacolului.

Organizatorii expoziției doresc să mulțumească în mod deosebit tuturor expozanților, care, la fel ca organizatorii înșiși, au crezut că SOMMET DE L'ELEVAGE își are locul său în relansarea economiei franceze. De asemenea, organiztorii mulțumesc partenerilor și vizitatorilor pentru înțelegere și sprijin în acest moment de solidaritate și responsabilitate individuală.

SOMMET DE L'ELEVAGE_b

Organizatorii SOMMET DE L'ELEVAGE lucrează deja la o ediție specială a evenimentului pentru 2021 şi care va include:

• aniversarea a 30 de ani de la prima ediţie SOMMET;

• program de vizitare peste 4 zile (5 - 8 octombrie 2021);

• Campionatul Național al rasei Aubrac;

• inaugurarea unei noi hale permanente de 10.000 m²;

• reorganizarea zonei exterioare a spectacolului;

Vizualizat: 592 | Video Video 1 2 3 4 5 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

SUBVENȚII APIA DE SUTE DE MII DE LEI, PLĂTITE PE ADEVERINȚE ȘI CONTRACTE FALSE!

SUBVENȚII APIA DE SUTE DE MII DE LEI, PLĂTITE PE ADEVERINȚE ȘI CONTRACTE FALSE!

ANCHETA DNA. Administratorul societății Agricola Axintele SRL din județul Ialomița și alte două persoane din județul Botoșani au încasat de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) subvenții pe hectar de sute de mii de lei pe baza unor adeverințe false și a unor contracte, convenții civile falsificate, informează, într-un comunicat, procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

ACTE FALSE PENTRU SUBVENȚII DE 40.000 DE EURO PENTRU O FERMĂ DE OVINE!

ACTE FALSE PENTRU SUBVENȚII DE 40.000 DE EURO PENTRU O FERMĂ DE OVINE!

ANCHETA DNA. Un crescător de animale din județul Bistrița-Năsăud a încasat sprijinul financiar de 40.000 de euro pentru instalarea tinerilor fermieri, folosindu-se de acte false pe care le-a depus la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), cu ajutorul unui complice, informează un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

DE CE NU SUNT AVANTAJOASE POLIȚELE DE ASIGURARE PENTRU FERMIERI?

DE CE NU SUNT AVANTAJOASE POLIȚELE DE ASIGURARE PENTRU FERMIERI?

MESAJ FERMIERI. Uniunea Națională a Cooperativelor Agricole din Sectorul Vegetal (UNCSV) susține, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO, că, în acest moment, există prea puține polițe de asigurare a culturilor agricole împotriva secetei și arșiței, iar companiile de asigurări care au lansat astfel de polițe nu le încheie în avantajul fermierului român, ci pentru propriul profit.

LIDEA = EURALIS Semences + CAUSSADE Semences Group

LIDEA = EURALIS Semences + CAUSSADE Semences Group

Fuziunea dintre EURALIS Semences și CAUSSADE Semences Goup a intrat în vigoare la 1 septembrie 2020. Rezultatul acestei fuziuni este înființarea unei noi companii – Lidea. Deja una dintre cele 10 companii producătoare de semințe la nivel global, această nouă entitate își propune să devină lider de piață pe anumite categorii de specii, în întreaga Europă.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii