Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Ministerul Mediului şi Pădurilor – o agendă de lucru încărcată

Publicat: 03 iulie 2011 - 00:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ministerul Mediului  şi Pădurilor, împreună cu Ministerul Dezvoltării Rurale Ungare, participă în coordonarea Ariei Prioritare 5, Managementul riscurilor de mediu, fiind Lead Partner în proiectul Danube Floodrisk.

• Implicare activă în Ariile Prioritare 4 – 5 şi 6
• Finanţare de 100 milioane euro, în 10 proiecte pentru întocmirea hărţilor de risc 

Ministerul Mediului  şi Pădurilor, împreună cu Ministerul Dezvoltării Rurale Ungare, participă în coordonarea Ariei Prioritare 5, Managementul riscurilor de mediu, fiind Lead Partner în proiectul Danube Floodrisk.
Acest europroiect este finanţat prin Programul Transnaţional pe Sud-Estul Europei, dispune de un buget de aproximativ 6 milioane de euro şi implică 18 parteneri  din opt state riverane Dunării.

De asemenea, ministerul participă cu o finanţare totală de peste 100 milioane euro, în alte 10 proiecte aflate în diferite stadii de execuţie, prin care se urmăreşte realizarea hărţilor de risc, în conformitate cu Directiva Inundaţii, informează un comunicat al MMP.
Ministerul Mediului  şi Pădurilor este implicat activ şi în implementarea Ariilor Prioritare 4  şi 6 (Refacerea  şi menţinerea calităţii apelor, Prezervarea biodiversităţii, peisajelor  şi a calităţii aerului) din cadrul Strategiei,  prin delegarea de membri în Grupurile de Conducere (Steering Group) a acestor priorităţi.


Vizualizat: 1621 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Toleranța la virusul petelor de bronz (TSVW) este un criteriu foarte important pentru Florin Pop, legumicultor în Seleuș, județul Arad, atunci când alege hibrizii de tomate pe care îi cultivă. Legumicultorul este fidel hibrizilor Sandoline F1 și Ciciu F1 datorită gustului bun, vigorii plantelor și creșterii nedeterminate, un aspect care îi permite recoltarea eşalonată.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii