Adama
Agreena
AGRICOVER

Lansarea proiectului "InfoNatura 2000"

Publicat: 12 noiembrie 2011 - 22:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Centrul Național pentru Dezvoltare Durabilă și Ministerul Mediului și Pădurilor– Direcția Biodiversității au plăcerea să vă invite la conferinţa de lansare a proiectului InfoNatura 2000 „Campanie Națională de conștientizare privind importanța conservării Biodiversității prin Rețeaua Natura 2000 din România”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 16 noiembrie, ora 11, la Spaţiul Public European (Str. Vasile Lascăr, nr.31 - Casa Europa).


Campanie naţională de conştientizare privind importanța conservării Biodiversităţii prin Rețeaua Natura 2000 în România


Vor susține prezentări:

•    Cristian Apostol - Secretar de stat, Ministerul Mediului și Pădurilor
•    Alina Frim - Director, Direcția Biodiversității, Ministerul Mediului și Pădurilor
•    Radu Vădineanu - Coordonator de proiect, Centrul Național pentru Dezvoltare Durabilă
•    Alin Moș - Director, Parcul Natural Apuseni

Un proiect ambițios și de durată,  InfoNatura2000 “Campanie Națională de conștientizare privind importanța conservării Biodiversității prin Rețeaua Natura 2000 din România” se adresează autorităților publice, dar și publicului larg și va contribui esențial la informarea și conștientizarea cu privire la legislaţia comunitară și la procesul de implementare a rețelei Natura 2000 în România.

proiectul-info-natura-2000_b

Proiectul este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională.


Vă rugăm confirmați participarea la Cristina Ciucur, 021-312 38 35, cristina.ciucur@dccom.ro
 



Vizualizat: 2224 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Biodiversitatea protejată din Deltă, distrusă de incendii

Biodiversitatea protejată din Deltă, distrusă de incendii

Ministrul Mediului a criticat dur conducerea ARBDD. Incendiile care au mistuit vegetaţia de pe sute de hectare în Deltă sunt o dovadă a haosului din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării. 

WWF România: UE iroseşte resursele naturale prin neadoptarea Strategiei pentru Biodiversitate

WWF România: UE iroseşte resursele naturale prin neadoptarea Strategiei pentru Biodiversitate

Uniunea Europeană face abstracţie de Strategia pentru Biodiversitate şi întârzie adoptarea ei, iar acest lucru pune în pericol resursele naturale ale Europei şi implicit ale României, atenţionează, într-un comunicat de presă, WWF România.

Peste 4 milioane de dolari pentru biodiversitate

Peste 4 milioane de dolari pentru biodiversitate

Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) a mobilizat peste patru milioane de dolari pentru Guvernul României, în ultimii cinci ani, pentru o mai bună planificare a managementului biodiversităţii, în contextul schimbărilor climatice, a declarat, pentru Agerpres, rezidentul reprezentativ în România al PNUD, Yesim Oruc Kaya, cu ocazia Zilei Europene a Parcurilor.

Conferinţă despre practici agricole şi biodiversitate, la MŢR

Conferinţă despre practici agricole şi biodiversitate, la MŢR

Întâlnirea va fi moderată de antropologul Vintilă Mihăilescu şi îi va avea ca invitaţi pe: Anna Dahlström, istoric al agriculturii, de la Institutul de Biodiversitate din Uppsala (Suedia), Tommy Lennartsson, biolog din cadrul Institutului de Biodiversitate din Uppsala şi Anamaria Iuga, etnolog, de la MŢR.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Utilajul indispensabil în fermele zootehnice

Utilajul indispensabil în fermele zootehnice

”Cel mai important lucru la încărcătoarele Weidemann, în comparație cu alte utilaje similare, este articulația oscilantă a utilajului, care permite circulația acestuia pe teren accidentat. Datorită articulației oscilante, corpul utilajului se balansează, dar utilajul nu se înclină”, explică Ioan Bucilă.

”Principalul operator al încărcătoarelor Weidemann este tatăl meu, care, deși nu are studii de mecanică agricolă și nici nu are permis de conducere, la 65 de ani a început să lucreze pe încărcător și acum e profesionist în operarea lor. Cel mai mult mă ajută că tata poate să facă anumite lucrări și fără ca eu să fiu prezent în fermă sau să fie nevoie de un operator specializat. Weidemann sunt încărcătoare foarte manevrabile, oricine poate să lucreze foarte ușor pe ele”, adaugă fermierul din Șieuț.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Zoo

Zoo
- Scumpule, mi-ai promis că de ziua mea mă duci să-mi arăți niște blănuri grozave. Detalii