Adama
Vinasa Rompak

Dezbatere internaţională „PNDR 2014 – 2020 – Instrument de utilizare eficientă a potenţialului rural al României”

Publicat: 09 iunie 2011 - 14:03
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) împreună cu Academia de Studii Economice, prin Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului, vor organiza dezbaterea internaţională cu tema „PNDR 2014 – 2020 – Instrument de utilizare eficientă a potenţialului rural al României”. 

Dezbaterea va fi organizată cu scopul de a identifica oportunităţile şi provocările cu care se confruntă România privind agricultura şi dezvoltarea rurală, în vederea elaborării unei strategii pentru perioada 2014 – 2020 care să conducă la o dezvoltare durabilă.
Lucrările Conferinţei vor fi deschise la ora 10.00 de secretarul de Stat din cadrul MADR, Barna Tanczos, şi decanul Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului, Victor Manole.
De asemenea, Antonis Constantinou, director în cadrul DG AGRI va vorbi despre „Valorficarea potenţialului rural – Programe de Dezvoltare Rurală în perioada post 2014”.

Întâlnire beneficiari privaţi PNDR

Participanţii la conferinţă vor susţine o serie de prezentări, printre aceştia numărându-se profesorul Mark Tewdwr Jones, de la Bartlett School of Planning din Marea Britanie, care va vorbi despre „Amenajarea teritorială: Schimbarea modului de utilizare a terenurilor în viitor”, precum şi Maria Vincze, profesor doctor la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca. Reprezentantul Universităţii clujene va susţine un discurs despre „Dimensiunile teritoriale ale dezvoltării rurale şi regionale”.
Evenimentul va avea loc vineri, 10 iunie 2011, în Aula Magna din Academia de Studii Economice Bucureşti, clădirea Ion Anghelescu.


Vizualizat: 1566 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

În urmă cu aproape un an, echipa AgroConcept ducea România în Cartea Recordurilor: 403,64 tone de grâu recoltate în numai 8 ore, cu o combină New Holland CR8.90 Revelation. Află povestea fermierului care a găzduit evenimentul!

„În câmp, echipa AgroConcept a fost ca la cursele de mașini, făceau schimbul de piloți în mers, iar acasă aveam o altă echipă, de martori de această dată, la cântar. Înainte mă uitam la știri și vedeam Guinness World Records, iar acum am avut ocazia să trăiesc la mine în fermă un asemenea eveniment”, ne-a povestit Gheorghe Preda.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii