KWS+
Reclama header after big part 2

Vă aşteptăm la Vinvest 2009, la Timişoara

Publicat: 10 aprilie 2009 - 18:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
În perioada 10-12 aprilie 2009, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, Revista Ferma, partener media al evenimentului, vă aşteaptă la Salonul Internaţional de Vinuri Vinvest 2009, eveniment ce a ajuns la cea de-a VI-a ediţie.


Programul Salonului VINVEST Timişoara 2009 - ediţia a VI-a

Vineri 10 aprilie 2009
10.30
- Primirea delegaţiilor oficiale
11.00 - Deschiderea festivă
12.00 - Vizita oficialităţilor la standuri
13.00 - Prânz cu produse tradiţionale româneşti
13.00 - 18.00 - Show gastronomic organizat de Bilancia şi HoReCa România cu: Maestro Antonio Passarelli și Maestro Michele Passarelli
                       - Show degustări de vinuri - Somelier Marian Timofti - reprezentant Edil - Top  Wine
14.00 - Conferinţă  tematică Ministerului Agriculturii - ”Program suport de sprijin a sectorului vitivinicol românesc în perioada 2009 - 2014” - susţinută de Cornel Dicu - director Direcţia de Inspecţii Tehnice în sectorul Vegetal, (Sala Cerna)
19.00 - Închiderea Salonului

Sâmbătă 11 aprilie 2009
11.00
- Lansarea  revistei ”Via şi Vinul” - Gabriela Mariş, Cosmin Zidurean
          - Lansarea ”Ghidul vinurilor 2009” - Cătălin Păduraru
11.20 - Festivitatea de decernare a diplomelor şi medaliilor ”Concursului Naţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice”  ediţia a IV-a                          
12.30 - Degustarea probelor prezentate în concurs. Acţiunea este adresată profesioniştilor din domeniu, precum si jurnaliştilor români şi străini
13.30 - Prezentare AMS 2000 Trading Impex - ”Concentraţia şi viabilitatea drojdiilor din Vin”, (Holul Forum)
13.00 - 18.00 - Show gastronomic organizat de Bilancia şi HoReCa România cu: Maestro Michele Passarelli şi Somelier Marian Timofti
14.30 - Conferinţă tematică prezentată de Integral IT  ”Vinotec - soluţie integrată pentru producătorii de vinuri” , Sala  Bega
19.00 - Închiderea Salonului

Duminică 12 aprilie 2009
10.00 - 17.00 - Program de vizitare a Salonului şi degustare
15.30 - Tombola vizitatorului, extragerea pentru marele premiu: un sejur pentru 2 persoane în Grecia, oferit de Agenţia de Turism Cardinal
16.00 Tombola profesionistului viticultor
17.00 - Închiderea oficială a Salonului
Tot în cadrul expoziţiei va avea loc Tombola partenerilor oficiali, producătorii de vin Cotnari şi Jidvei oferind multe premii lichide.

Vizitarea Salonului se va face în zilele de  vineri şi sâmbătă  între orele 10.00 - 19.00 şi duminică între orele 10.00 - 17.00.
Locul de desfăşurare al salonului este la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, situat pe str. Eroilor de la Tisa nr 22.

Salonul se adresează producătorilor de vin şi distribuitorilor acestora, importatorilor de vin, de bunuri şi servicii, producătorilor de accesorii, de materii prime, materiale specifice pentru vin şi producătorilor  şi distribuitorilor de echipamente şi tehnologii pentru vin.

Ca o latură a promovării vinului, vor fi prezenţi în salon reprezentanţi ai celor mai importante pensiuni din zonă, HoReCa, cluburi, magazine de specialitate, distribuitori, pentru a-şi completa oferta de vinuri către clienţi.

De asemenea, sunt lansate proiecte cu importante asociaţii profesionale, agenţii de turism, pentru a avea ca vizitatori grupuri organizate de specialişti, turişti din ţară şi străinătate.

În cadrul Salonului, invitaţii vor putea aprecia ofertele naţionale şi internaşionale de vin şi vor putea degusta, compara şi selecta dintre produsele prezentate. De asemenea, organizatorii profită de oportunitatea desfăşurării salonului cu şi propun participantţilor să îşi pregătească stoc de vin pentru vânzare directă.

Vinvest 2009 va organiza, cu această ocazie, şi cea de a IV-a ediţie a Concursului Naţional de vinuri şi băuturi alcoolice. Locul de desfăşurare al evenimentului este la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, un complex generos de 5.500 mp, cu o sală expoziţională de 1.800 mp, dotată şi echipată la standarde europene.

Persoană de contact expozanţi şi Salon: ing. Lucia Pîrvu - Expert Degustător
Tel: 0721 55 00 84; Tel: 40 256 201 008; Fax: 40 256 201 008; e-mail: Vinvest@gmail.com

Persoană de contact vizitatori: ing. Diana Matei - Asistent Manager
Tel: 40 256 201 008; Fax: 40 256 201 008; Mobil: 40 731 34 25 26; e-mail: matei_dianna@yahoo.com

Vizualizat: 1018 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Fidelitate

Fidelitate
Există unele femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulţi bărbaţi, aşa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Detalii