KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Romagrotec 2010 sub semnul RABLA

Publicat: 11 mai 2010 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada 22-26 aprilie a avut loc ediţia a şaptea a Târgului de Maşini şi Utilaje pentru Agricultură ROMAGROTEC. Manifestarea s-a desfăşurat în aceeaşi locaţie ca şi anul trecut, pe DN2 Bucureşti - Urziceni, la km 25, în judeţul Ilfov.

La deschidere au fost prezenţi, pe lângă reprezentanţii firmelor expozante, oficiali şi numeroşi vizitatori. Tăierea panglicii şi deschiderea oficială a târgului a fost precedată de scurte discursuri ale doamnei Monica Puiu (APIMAR), dlui Aurel Dumitraşcu (Agriromex AD SA), dl Adrian Rădulescu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, dl Culiţă Tărâţă deputat, membru al Comisiei de Agricultură şi dl Viorel Matei, preşedintele FNPAR.

Vizitatorii au avut posibilitatea de a observa pe viu ultimele noutăţi tehnice din domeniul maşinilor si utilajelor agricole, expuse de unii dintre cei mai importanţi producători şi importatori din ţară şi din străinătate. De asemenea, zilnic, fermierii prezenţi au putut asista la demonstaţii în câmp executate pe terenul alăturat.

La ROMAGROTEC, târg organizat de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Maşini Agricole din Romania (APIMAR) au fost prezente peste 50 de firme expozante, cele mai multe fiind dealeri sau producători de utilaje şi maşini agricole. Printre acestea, am remarcat standurile deosebite, prezentate de NHR Agropartners şi IPSO Agricultură, companii care au avut standurile cele mai mari, atât ca dimensiuni, dar şi ca număr şi diversitate de utilaje.

Dintre producătorii autohtoni, au fost prezente companiile Mecanica Ceahlău, Mat Craiova şi Tehnofavorit. Comparativ cu ediţiile precedente, am remarcat absenţa unor nume consacrate pe piaţa utilajelor agricole din ţară.

La standul revistei Ferma, a fost distribuit, pe toată durata târgului, revista Utilaje Agricole şi DVD-ul cu Noutăţi Tehnice 2010/2011.

Principala temă de discuţie dintre fermieri şi expozanţi a fost, în afara detaliilor tehnice şi constructive ale utilajelor agricole, modalitatea de finanţare pentru achiziţia acestora şi aplicarea pentru Programul Rabla pentru tractoare. Aproape toţi dealerii şi-au prezentat oferta proprie pentru achiziţionarea de tractoare prin Programul Rabla. Program a cărui derulare deşi este de mult anunţată, încă se lasă aşteptată.

Vizualizat: 1111 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

La frizerie...

La frizerie...
- Domnule cum aţi vrea să vă tund să fiţi mulţumit? Detalii