Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Promovarea produselor agroalimentare autohtone, în Polonia

Publicat: 15 septembrie 2009 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR) participă, în perioada 14-17 septembrie a.c., la Târgul Internaţional pentru Industria Alimentară şi Catering ‘’Polagra - Food’’, desfăşurat la Poznan, Polonia.
Organizatorii târgului au pus la dispoziţia reprezentanţilor României un spaţiu expoziţional de 20 mp, iar standul ţării noastre a fost organizat de MAPDR în colaborare cu Ambasada României la Varşovia şi cu Organizaţia Naţională Interprofesională Vitivinicolă.

Delegaţia română se prezintă la această manifestare expoziţională cu diverse sortimente de vinuri româneşti, produse cu potenţial de livrare pe piaţa poloneză.

Participarea la această manifestare internaţională se înscrie în eforturile MAPDR de a promova produsele agroalimentare româneşti pe pieţele internaţionale şi de a facilita producătorilor din România contactul direct cu potenţialii beneficiari şi implicit, favorizarea creşterii schimburilor comerciale pe Piaţa Unică, şi a exporturilor pe pieţele extracomunitare.

Vizualizat: 920 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Astăzi vă facem cunoștință cu Bianca Szekely, evaluator de daune Agra Asigurări. Bianca activează în domeniul horticulturii și al peisagisticii de 16 ani. Agra Asigurări caută și alți ingineri agronomi, fermieri sau tineri absolvenți de studii agricole care să se alăture echipei lor de evaluatori

Aplică acum: www.agraasigurari.ro/carieraevaluatoridaune/.

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare! Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Bancul zilei

2 minute

2 minute
Soţia: – Înainte erai foarte fericit dacă mă vedeai măcar două minute pe zi. Detalii