KWS+
Reclama header after big part 2

PREMIERE tehnice IPSO AGRICULTURĂ pentru România

Publicat: 19 octombrie 2016 - 17:50
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

DEMO SHOW IPSO AGRICULTURĂ CU PESTE 30 DE UTILAJE AGRICOLE. 20 de ani de activitate IPSO Agricultură în România. Momentul aniversar a fost sărbătorit printr-un show demonstrativ cu utilaje de ultimă oră din portofoliul companiei.

MOLDOVA, respectiv judeţul NEAMŢ, a găzduit cea mai mare demonstrație în câmp organizată de IPSO Agricultură în România, cu utilaje agricole John Deere și echipamente Bednar FMT și Kuhn. Evenimentul aniversar s-a desfășurat vineri, 14 octombrie 2016, la ferma Tondra Agro SRL, condusă de către Anton Varga, din localitatea Traian, comuna Săbăoani.

Foto-2-Demo-John-Deere_b


Au fost prezenti aproximativ 20 de membri din managementul IPSO, specialiști veniți din Germania, Marea Britanie, Franța și Turcia.


De ce în Moldova?
Chiar dacă a fost lovită de secetă în ultimii ani, zona Moldovei are un mare potențial agricol, iar pentru noi este foarte importantă această regiune. Unde trebuie să fim atenți, aici? La modul în care se exploatează acest potențial extraordinar. Încă se lucrează în mod tradițional, pe suprafețe relativ mari. De aceea am venit aici, spre a arăta practic aceste tehnologii moderne și profitabile, la care putem conlucra astfel încât să aibă acces și fermierii din zona Moldovei, preciza Arnaud Van Strien, Director General IPSO Agricultură.

Arnaud-Van-Strien_bPeste 300 de fermieri au urmărit în câmp defilarea și prezentarea caracteristicilor a 30 de utilaje agricole de ultimă oră și au aflat mai multe despre pachetul FarmSight, soluţia găsită de John Deere pentru a asigura comunicarea permanentă dintre utilaj, datele din teren, operator şi fermier şi pentru a creşte productivitatea.W650 FT4 - combina cu cel mai mare sistem de site
IPSO Agricultură a lansat în România noua COMBINĂ JOHN DEERE W650 FT4. Combina are un motor de 349 CP, 6 căişori şi un buncăr de 9,000 litri.

Tehnologia sofisticată și dovedită a Seriei W garantează un flux lin al materialului recoltat în orice condiții de recoltare, precum și o performanță uimitoare și o calitate excelentă a boabelor și paielor.

Materialul recoltat pătrunde în toba mare de 660 mm cu 10 bare de batere, ceea ce permite utilizarea tobei la o viteză cu până la 25% mai mică, obținând boabe și paie de o calitate excepțională şi un consum redus de combustibil, arată specialiștii IPSO.

Foto-1-Demo-John-Deere_b

8400R - unul dintre cele mai puternice tractoare cu roţi inegale din lume
IPSO Agricultură a prezentat în câmp zece modele de tractoare: 5065E, 6115M, 6130M, 6150M, 6170M, 6100MC, 6215R, 7230R, 7250R si 8370R, cu puteri cuprinse între 65 şi 370 CP.

O noutate este tractorul John Deere 8400R, care va fi disponibil la noi în ţară începând cu 2017. Noutatea acestei game va fi prezentată de John Deere în 2017, atunci când va lansa un nou model: 8400R. Acest model va fi lansat ca urmare a faptului că suprafaţa de lucru a fermelor din România devine din ce în ce mai mare, generând necesitatea de a avea la dispoziţie un tractor cu putere mai mare.

Astfel, tractorul 8400R este în momentul de faţă unul dintre cele mai puternice tractoare cu roţi inegale din piaţă, menționează IPSO Agricultură.

„Atletul” seriei 6R
Tractorul 6215R este denumit «atletul» datorită faptului că are calităţile unui veritabil atlet: putere, robusteţe şi stabilitate, calităţi care îl ajută să facă faţă celor mai dificile condiţii din teren. Are o densitate de putere remarcabilă - 35 kg/hp, comparabilă cu cea a tractoarelor din seria 8R saşiu integral, ampatament 2.800 mp, suspensie punte faţă TLS Plus- ceea  ce conduce la economie de combustibil şi la confort pentru operator, precum şi motor de 6,8 L şi transmisie John Deere, precizează reprezentanții IPSO Agricultură.


FarmSight - pachet de servicii unic pe piaţa de tehnică agricolă
O altă noutate prezentată a fost pachetul de servicii FarmSight, care presupune monitorizare şi suport pentru activitățile realizate în camp de utilajele John Deere. Aceste servicii pot fi integrate pe combine, tractoare şi utilaje de erbicidat.  Accesând centrul de operaţiuni + MyJohnDeere.com, fermierii se pot conecta la utilajele lor aflate în câmp, pot vizualiza toate operaţiunile realizate de operatori şi pot vedea în timp real exploataţia într-un mod integrator şi inovator.

FarmSight este singurul pachet de servicii de acest gen dedicat fermierilor şi a fost medaliat cu aur şi cu argint pentru inovaţie la târgurile internaţionale de agricultură SIMA şi Agritechnica”, explică reprezentanții IPSO Agricultură.

Sediul IPSO Agricultură Roman_b

IPSO Agricultură, parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări, activează în zona Moldovei din anul 2007, în luna aprilie 2016 având loc primul mare eveniment aniversar, respectiv inaugurarea IPSO Roman, cel de-al treilea sediu inaugurat în România, în ultimii 3 ani, după cele din Timișoara, județul Timiș și Mogoșoaia, județul Ilfov.

Despre alte noutăţi tehnice lansate de IPSO Agricultură pentru România, precum şi opiniile câtorva fermieri prezenţi la evenimentul din Moldova, citiţi în revista Ferma.  

Vizualizat: 2788 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Director general IPSO Agricultură: M-am îndrăgostit de agricultură și de o româncă!

Director general IPSO Agricultură: M-am îndrăgostit de agricultură și de o româncă!

IPSO Agricultură, companie deja cu tradiție în România și cu o reputație imbatabilă, a împlinit 20 de ani de activitate în acest an. Evenimentul a fost subliniat de inaugurarea unui nou centru la Roman, județul Neamț. Arnaud van Strien, director general IPSO, mărturisește că s-a îndrăgostit de agricultură și de o româncă din Moldova care i-a și devenit soție.

IPSO Agricultură este acasă într-o nouă casă de 2 milioane de euro!

IPSO Agricultură este acasă într-o nouă casă de 2 milioane de euro!

Compania IPSO Agricultură, parte a grupului francez Monnoyeur, considerat numărul 1 pe piața de mașini și utilaje agricole din România, și-a inaugurat un sediu modern în Mogoșoaia.

IPSO inaugurează astăzi sediul din Timiș (Sânandrei)

IPSO inaugurează astăzi sediul din Timiș (Sânandrei)

Astăzi, 3 septembrie 2014, are loc inaugurarea sediului IPSO Agricultură, aflat pe DN 69, Km 10+292, în apropierea localității Sânandrei, județul Timiș.

IPSO Agricultură la IndAgra 2013: Un stand mai mare şi oferte presezon

IPSO Agricultură la IndAgra 2013: Un stand mai mare şi oferte presezon

Într-un stand de 200 mp, mai mare decat cel din 2012, amplasat în acelaşi loc ca şi anul trecut, pe platforma exterioară V6 din cadrul Romexpo, IPSO Agricultură prezintă la IndAgra 2013 patru maşini agricole din toate cele patru mărci pe care le distribuie în exclusivitate în România: un tractor John Deere 6M, un plug Kuhn Master 3, un disc Swifter de la Strom - Bednar (care, din 2014, va deveni doar Bednar) şi un încărcător telescopic Manitou MLT 735.

IPSO Agricultură merge la Agritechnica 2013

IPSO Agricultură merge la Agritechnica 2013

În perioada 12-16 noiembrie 2013 se va desfăşura la Hanovra, în Germania, Expoziţia Internaţională de Tehnică Agricolă - Agritechnica, cea mai mare expoziţie de acest gen la nivel mondial.

În ultimii opt ani, vânzările IPSO Agricultură au crescut de 16 ori

În ultimii opt ani, vânzările IPSO Agricultură au crescut de 16 ori

Vânzarile IPSO Agricultură, distribuitorul utilajelor agricole John Deere, au crescut în ultimii opt ani de 16 ori, de la 45 la 700 unităţi anual. 

IPSO Agricultură: Premieră europeană la INDAGRA 2012

IPSO Agricultură: Premieră europeană la INDAGRA 2012

Importator şi distribuitor exclusiv al mărcilor John Deere, Kuhn, Manitou şi Strom pe piaţa românească, IPSO Agricultură va prezenta la Romexpo, în cadrul târgului INDAGRA 2012, în premieră europeană, modelul 6170M de la John Deere.

IPSO Agricultură, prezentă la Agritechnica cu un stand propriu în cadrul standului John Deere

IPSO Agricultură, prezentă la Agritechnica cu un stand propriu în cadrul standului John Deere

In perioada 14-19 noiembrie 2011 se va desfăşuara la Hanovra, în Germania, Expoziţia Internaţională de Tehnică Agricolă, Agritechnica, cea mai mare expoziţie de acest gen la nivel mondial

IPSO Agricultură inaugurează noul sediu din Oltenia

IPSO Agricultură inaugurează noul sediu din Oltenia

Noul sediu IPSO Agricultură este situat pe Şos. Craiova – Caracal, DN6, Km 12, Localitatea Cârcea, judeţul Dolj.
IPSO inaugurează noul sediu de la Târgu Mureş

IPSO inaugurează noul sediu de la Târgu Mureş

Noul sediu de la Târgu Mureş, din localitatea Sânpaul DN 1, judeţul Mureş, este deschis de luni până vineri între orele 09:00 şi 17:00 şi oferă clienţilor IPSO o expoziţie cu vânzare de utilaje agricole, magazin de piese de schimb de origine, depozit de uleiuri, precum şi servicii de consultanţă în domeniul agricol şi soluţii de finanţare. 

Alte articole in aceasta categorie

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

08 septembrie 2020 - 09:21

Organizatorii SOMMET DE L'ELEVAGE au anunţat anularea celei de-a 29-a ediție a show-ului francez care urma să se desfășoare în zilele de 7, 8 și 9 octombrie 2020. Această decizie vine ca urmare a înrăutăţirii condiţiilor de sănătate publică datorate epidemiei COVID-29 şi, în consecinţă, a retragerii derogării convenite cu autorităţile locale din departamentul Puy-de-Dôme care ar fi permis organizatorilor spectacolului să nu respecte limita maximă de 5.000 de vizitatori / zi prezenți la o expoziție.

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

03 septembrie 2020 - 16:39

DECIZIE. Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a determinat grupul John Deere să renunţe la participarea sa la orice eveniment expoziţional şi demonstraţii de utilaje din Europa şi statele CSI, până la 31 octombrie 2021.

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

19 august 2020 - 09:40

Agenția Europeană GNSS (GSA), responsabilă cu gestionarea sistemelor de satelit europene Galileo și EGNOS, a lansat competiția MyGalileoDrone. Deschisă pentru companii, studenți și antreprenori, competiţia reprezintă o bună oportunitate de a transforma o idee strălucită într-o afacere reală.

John Deere Connected Support - Aproape de client, păstrând distanța

John Deere Connected Support - Aproape de client, păstrând distanța

08 mai 2020 - 13:05

Într-o transmisie live, John Deere a oferit informaţii despre programul Connected Support ™ pentru presa internaţională. Din experienţa practică a ultimelor săptămâni, în acest "chat" online, experţii şi dealerii John Deere au împărtăşit modul în care clienţii lor au beneficiat de programul Connected Support™. La transmisie au participat experţi şi dealeri John Deere din Marea Britanie, Franța și Germania iar jurnaliştii au avut posibilitatea să adreseze întrebări.

REGULI DE PANEDMIE PENTRU MĂSURATUL OILOR! Să trimitem oile cu mască şi mănuşi!?

REGULI DE PANEDMIE PENTRU MĂSURATUL OILOR! Să trimitem oile cu mască şi mănuşi!?

05 mai 2020 - 15:12

URCATUL OILOR LA MUNTE. Restricţiile impuse de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus schimbă şi tradiţiile crescătorilor de ovine.

DONĂM PENTRU SĂNĂTATE. APEL LA SOLIDARITATE pentru SPITALELE ROMÂNIEI!

DONĂM PENTRU SĂNĂTATE. APEL LA SOLIDARITATE pentru SPITALELE ROMÂNIEI!

06 aprilie 2020 - 21:07

Dragi FERMIERI, dragi ROMÂNI,
 FUNDAŢIA REVISTEI FERMA, la iniţiativa cercetătorului român în microbiologie alimentară Nicolae Corcionivoschi, lansează o campanie de STRÂNGERE DE FONDURI pentru cumpărarea de echipamente medicale pentru spitalele din România aflate în prima linie în lupta cu virusul SARS-CoV-2.

Record mondial pentru Kuhn şi John Deere

Record mondial pentru Kuhn şi John Deere

23 septembrie 2019 - 11:32

Un tractor John Deere 6250R echipat cu o greblă de răvăşit şi adunat - Kuhn GA 15131 a stabilit un nou record mondial de adunat fânul în brazde, pe o suprafaţă totală de 188,9ha (patru parcele), în timp de opt ore.

Recordul mondial a fost stabilit pe terenul deluros unei ferme de vaci de lapte din Jutland, regiunea centrală, Danemarca. Mikael Skeldal, care conduce ferma împreună cu cei doi frați și sora sa, a condus tractorul John Deere 6250R (300CP) echipat cu sistem de ghidare AutoTrac, terminalul intuitiv Gen4 CommandCenter și joystick-ul ergonomic CommandPRO.

Ce se întâmplă cu APIA şi cu PLĂŢILE DIRECTE pentru FERMIERI după 2020!

Ce se întâmplă cu APIA şi cu PLĂŢILE DIRECTE pentru FERMIERI după 2020!

29 august 2019 - 23:55

DEZBATERE POLITICA AGRICOLĂ COMUNĂ 2021-2027. Pe 29 august 2019, la Bucureşti, s-a desfăşurat conferinţa cu tema „Politica Agricolă Comună - Prezent şi viitor”, organizată de Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală, din cadrul Autorităţii de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020 (AM PNDR).

CITEŞTE Revista FERMA, ediţia 15-31 AUGUST 2019!

CITEŞTE Revista FERMA, ediţia 15-31 AUGUST 2019!

25 august 2019 - 14:21

Noutăţi despre subvenţiile APIA, despre fonduri UE pentru fermieri, starea culturilor agricole, reportaje în ferme, tehnică și tehnologii agricole noi, învăţământ agricol, noutăţi legislative, comentarii, evenimente şi anunţuri agricole, în revista Ferma, ediţia 15-31 august 2019!

NOUTĂŢI RALF 2019. MARI FERMIERI din 16 ŢĂRI se ÎNTÂLNESC la BUCUREŞTI!

NOUTĂŢI RALF 2019. MARI FERMIERI din 16 ŢĂRI se ÎNTÂLNESC la BUCUREŞTI!

22 august 2019 - 22:28

FORUMUL INTERNAŢIONAL AL MARILOR FERMIERI. Pentru al 4-lea an consecutiv, RALF - Romanian Agriculture Leadership Forum va reuni la București reprezentanții marilor ferme din România, alături de lideri din agricultură și fermieri invitați din Europa, America și Asia, în cea mai amplă ediție de până acum. Suprafața totală exploatată de fermierii participanți la ultima ediție RALF a fost de peste 520 de mii de hectare.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Fidelitate

Fidelitate
Există unele femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulţi bărbaţi, aşa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Detalii