KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

FERMA MEDIA GRUP LANSEAZĂ O NOUĂ REVISTĂ!

Publicat: 11 mai 2010 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În anii 2006 şi 2007, revista Ferma apărea pe piaţă cu un supliment dedicat exclusiv maşinilor, utilajelor şi echipamentelor agricole. "Utilaje Agricole" era un răspuns firesc la solicitările cititorilor în această direcţie, în condiţiile în care începeau să funcţioneze primele programe preaderare, care aduceau fonduri europene în direcţia modernizării şi înfiinţării de exploataţii agricole.

Din 2008 şi până în prezent, capitolul de "tehnică şi tehnologie agricolă" ocupă un spaţiu generos în paginile revistei Ferma, cuprinzând articole de specialitate, prezentări de utilaje, demonstraţii în câmp, publicitate, interviuri cu dealeri de maşini şi utilaje agricole. Mai mult, în baza parteneriatului pe care îl avem cu dlv/Deutscher Landwirtschaftsverlag, preluăm articole tehnice şi din publicaţia germană dlz Agrarmagazin.

La începutul acestei luni, Revista Ferma, în colaborare cu dlv şi dlz, a realizat, în exclusivitate pentru România, un DVD cu filme de prezentare a 52 de maşini şi utilaje agricole din colecţia "Noutăţile Tehnice 2010/2011". O mare parte dintre utilaje au fost lansate şi premiate la expoziţia Agritechnica de la Hanovra. DVD-ul îl puteţi comanda la telefon 0256213328, la preţul de 55 de lei.

Având în vedere toate acestea şi deşi ne aflăm în plină criză economică, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră cu şi mai multe informaţii de tehnică agricolă, echipa Ferma Media Grup a decis editarea unei noi reviste - "Utilaje Agricole", al cărei prim număr va ajunge pe piaţă la expoziţia RomAgroTec, în perioada 22-26 aprilie.

"Utilaje Agricole" va fi distribuită gratuit la târgurile RomAgroTec, Agraria, TimAgralim, Agromalim şi Indagra, manifestări la care revista Ferma participă cu stand. Cel de-al doilea număr al noii reviste va fi editat în toamna acestui an.

Vizualizat: 999 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

La frizerie...

La frizerie...
- Domnule cum aţi vrea să vă tund să fiţi mulţumit? Detalii