Adama
Vinasa Rompak

Curs de apicultură “CREŞTEREA şi FERTILIZAREA MĂTCILOR” la Iaşi

Publicat: 27 ianuarie 2016 - 16:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Cooperativa Agricolă Prisaca Moldova organizeză primul curs de “CREŞTEREA ŞI FERTILIZAREA MĂTCILOR” la Iași, în perioada 14.02.2016, în cadrul Centrului de Conferințe PROVIDENȚA, Șoseaua Nicolina nr 115 bis.

Tematica abordată este următoarea: Creşterea Mătcilor: Condiţii generale şi specifice de creştere, materialul de creştere, prezentarea sumară a principalelor metode de creştere; Transvazarea Construcţia şi organizarea starterului. Finisorul. Recoltarea şi trierea botcilor. Recomandări privind îngrijirea reginelor post eclozare Prezentatea metodei personale de creştere. Fertilizarea Matcilor. Inventarierea pricipalelor tipuri de nuclee Recomandări privind popularea nucleilor Împerecherea Menţinerea nucleilor funcţionali pe parcursul sezonului Marcarea reginelor Valorificarea mătciilor - metode şi recomandări privind introducerea matcilor în familii de producţie.
Pentru informații privind înregistrarea și detaliile de participare, nu ezitați să ne contactați la telefon. Coordonatori proiect: Ing. Relu COJOCAR (0740069133) și Ing. Constantin AMARIŢEI (0753575146).

curs-intensiv-14.02_b

Târg apicol în perioada 11-13 martie
De asemenea, Cooperativa Agricolă Prisaca Moldova vă invită să participați la prima ediție a Târgului APIMOLDOVA organizat la Iași, în perioada 11-13 martie a.c., unde vizitatorii au şansa de a fi martorii lansării unui nou concept pentru piața de profil.
Organizatorii evenimentului sunt: Cooperativa Agricolă Prisaca Moldova; Facultatea de Zootehnie din Iași și Camera Agricolă Județeană Iași.

Afis-targ-agricol_b

Vizualizat: 2594 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

În urmă cu aproape un an, echipa AgroConcept ducea România în Cartea Recordurilor: 403,64 tone de grâu recoltate în numai 8 ore, cu o combină New Holland CR8.90 Revelation. Află povestea fermierului care a găzduit evenimentul!

„În câmp, echipa AgroConcept a fost ca la cursele de mașini, făceau schimbul de piloți în mers, iar acasă aveam o altă echipă, de martori de această dată, la cântar. Înainte mă uitam la știri și vedeam Guinness World Records, iar acum am avut ocazia să trăiesc la mine în fermă un asemenea eveniment”, ne-a povestit Gheorghe Preda.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii