Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Cornel Stroescu a fost ales preşedinte interimar al Camerei Agricole Naţionale

Publicat: 21 iunie 2014 - 19:55
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cornel Stroescu, președintele ales al Camerei Agricole Mehedinți, a fost inițiatorul acestui prim pas spre organizarea la nivel național al celor 14 camere agricole care au reușit să se formeze la nivel județean.

Pe lângă reprezentanții camerelor, au venit să susțină acest proiect directorul general Viorel Morărescu din partea MADR dar și inițiatorul legii de înființare a camerelor agricole, Adrian Rădulescu. În sprijinul acestei inițiative a mai venit și liderul LAPAR - Laurențiu Baciu.
După cuvântul de deschidere rostit de inițiatorul întrunirii, reprezentantul MADR a prezentat scuze pentru lipsa secretarului de stat Daniel Botănoiu. Reprezentanții camerelor agricole județene s-au prezentat pe rând apoi au urmat discuții tehnice pe marginea Legii 283. S-a discutat, s-au pus întrebări, s-au oferit soluții și în final s-a hotărât alegerea unei conduceri interimare, la nivel național, care să asigure o punte spre împlinirea Camerei Agricole Naționale.

camera agricola nationala_b

S-au făcut propuneri și prin vot direct s-a ales conducerea interimară, un președinte (Cornel Stroescu – de la Mehedinți), un primvicepreședinte (Severica Covaciu – singura femeie dintre cei patrusprezece președinți de camere județene), doi vicepreședinți (Gheorghe Grad – de la Arad și Matei Viorel – de la Timiș) un secretar (Zoriti Marin Leonard – de la Arad) și patru membri (Precup Mircea – Tulcea, Vasile Balcan – Neamț, Eftimie Darius Văcariu – Caraș-Severin și Dan Curbut de la Bihor).
E un început bun pentru viitorul camerelor agricole ale fermierilor.

Vizualizat: 2419 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019

Semănătoarea pentru prăşitoare Chrono, premiată la SIMA 2019, a fost una dintre noutăţile prezentate de Maschio Gaspardo la Agromalim 2019. Alături de Chrono, au mai fost expuse alte semănători pentru păioase, discuri, tocători, combinatoare, scarificatoare şi alte utilaje pentru pregătirea solului.

Interviu cu Horia Codrianu – Director Comercial Maschio Gaspardo România

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Vest Tract la Agromalim 2019 Vaderstad la Agromalim 2019 SAM la Agromalim 2019

Bancul zilei

În trafic

În trafic
Un tip care dorea să îşi vândă maşina, îşi scrie pe o hârtie numărul de telefon şi îl lipeşte pe geamul din spate al maşinii. Detalii