Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Concursul “ŞI NOUĂ NE PASĂ” s-a încheiat. Iată câştigătorii!

Publicat: 26 mai 2016 - 21:04
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

139 de participanţi au fost validaţi, conform Regulamentului de concurs, de către organizatori pentru tragerea la sorţi care a desemnat câştigătorii tabletei şi ai celor două telefoane inteligente SAMSUNG!

Fiecare participant a fost trecut într-o listă, în ordinea cronologică corespunzătoare înscrierii la concursul de pe pagina oficială de facebook a Revistei Ferma şi i s-a atribuit un număr de ordine, de la 1 la 139. Numerele au fost trecute pe bileţele şi introduse într-un bol (vezi foto). S-a recurs la tragerea la sorţi şi au fost scoase din bol numerele câştigătoare: 4, 45 şi 134. Acestor numere le corespund următorii participanţi:

4. TUDOR MARIAN – câştigătorul tabletei Samsung
45. FLORIAN POPA – câştigătorul unui telefon inteligent Samsung
134. MIHAI MACINIC – câştigătorul unui telefon inteligent Samsung

Câştigătorii concursului “ŞI NOUĂ NE PASĂ”, organizat de Revista Ferma, NHR AgroPartners, DLG InterMarketing şi agroinfo.ro, au îndeplinit cumulativ următoarele condiţii, pentru a fi validaţi:
1. Au venit la expoziţia Agriplanta Romagrotec de la Fundulea, în perioada 19-22 mai 2016
2. Au făcut o poză la panoul de la standul Revistei Ferma şi au postat-o public, pe profilul personal de Facebook
3. Au adăugat un comentariu cu textul “Şi mie îmi pasă” la postarea cu concursul de pe pagina de facebook a Revistei Ferma
4. S-au înscris în concurs până la data de 25 mai 2016, ora 11:00

Organizatorii mulţumesc pentru participare tuturor vizitatorilor care au venit şi s-au fotografiat la standul revistei Ferma. Vă aşteptăm cu drag şi la alte concursuri şi vă invităm să susţineţi în continuare iniţiativele Ferma Media Grup care privesc agricultura românească.

tudor-marian_b

TUDOR MARIAN


florian-popa_b

FLORIAN POPA


mihai-macinic_b

MIHAI MACINIC

premii6_b

premii7_b

premii8_b

Vizualizat: 2464 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Şi nouă ne pasă!

Şi nouă ne pasă!

Şi dovedim asta cu fiecare număr de revistă, cu fiecare articol. Am ajuns la ediţia 170. Nu e una aniversară, dar e un număr frumos, rotund. Am zis că Ferma merită să-l amintim, să-i dedicăm câteva rânduri. 

Participă şi câştigă! Lansăm concursul ŞI NOUĂ NE PASĂ!

Participă şi câştigă! Lansăm concursul ŞI NOUĂ NE PASĂ!

Poţi câştiga o tabletă SAMSUNG sau unul dintre cele două telefoane inteligente SAMSUNG! Cum? Vino la AgriPlanta - RomAgroTec în perioada 19-22 mai 2016, la Fundulea, Călăraşi, şi participă la concursul Revistei Ferma - ŞI NOUĂ NE PASĂ!

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019: sistemul TrueView şi semănătoarea PL 5800. Sistemul TrueView este format dintr-un set de senzori electronici (montaţi pe colţi grapei de la Turbo Max) prin care sunt colectate, în timp real, date privind: umiditatea, temperatura, masă organică, pH-ul şi structura solului. Astfel se face o cartografierea solelor şi sunt alcătuite hărţi care pot fi apoi folosite pentru semănat cu rată variabilă pe semănătoarea Great Plains PL 5800, dotată şi cu sistemul AccuShot.

 

Interviu cu Alexandru Berghin, reprezentant Great Plains în România.

Reporter: Gheorghe Ghişe

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Inel de logodnă

Inel de logodnă
Un tânăr cumpără un inel de logodnă şi vrea să-l personalizeze: Detalii