Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Specialiştii în pomicultură se reunesc la USAMV Bucureşti. FERMA TRANSMITE LIVE

Publicat: 29 noiembrie 2016 - 02:15
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

7 decembrie. Experţii în pomicultură: compania NaanDanJain Irrigation, în parteneriat cu USAMV, ICDP Maracineni şi Reeve Asset Management se reunesc la începutul lunii decembrie pentru a discuta despre pomicultură de precizie şi managementul inteligent al exploataţiilor pomicole, soluţiile inovatoare şi noile tehnologii ca surse de creşterea a principalilor indicatori de performanţă, productivitate şi profitabilitate.

În contextul în care pomicultura a devenit sector prioritar de dezvoltare pentru Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, iar măsurile de finanţare în exercitul financiar 2014-2020 cumulează un buget total de aproximativ 300 milioane de euro pentru reconversie şi înfiinţare de noi exploataţii pomicole, compania NaanDanJain, parte a grupului Jain Irrigation, liderul mondial în soluţii pentru irigaţii, şi-a propus să creeze un cadru larg de acces la informaţii specializate pentru cei care doresc să investească în sectorul pomicol aducând la un loc experţi cercetători, specialişti agronomi în pomicultură atât la nivel naţional cât şi internaţional prin prezenţa invitatului special din Israel, Arie Peleg.

ARIE PELEG, fost consultant al Ministerului Agriculturii din Israel în pomicultură, vine cu o vastă experienţă internaţională în producţia de fructe în contextul unor microclimate diferite: Israel, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Olanda şi UK.

În prezentarea susţinută în cadrul evenimentului organizat de NaanDanJain, Arie Peleg va oferi o serie de soluţii în premieră pentru România cum ar fi protecţia pomilor la brumă şi răcirea plantaţiilor în perioade caniculare.

Specialiştii din România vor oferi informaţii relevante despre programul PNDR 2014-2020 şi cum pot fi atrase fondurile europene deshise în sectorul pomicol, stadiul cercetării în exploataţiile pomicole în România şi particularităţile ţării noastre în materie de sol, resursă de apă şi tipuri de culturi.

SPECIALIŞTI INVITAŢI:

Prof. Univ. Dr. Florin Stanică - Prorector USAMV Bucureşti, Facultatea de Horticultură

Dr. Ing. Mihail Coman - Director General ICDP Maracineni - Piteşti

Ing. Mihai Ciobanu - Director General - Reeve Asset Management

Ileana Stanciu - Director General NDJ România

Arie Peleg - Expert Agronom Israel

Costin Hâdă - NDJ România

IMPORTANT!!!Evenimentul poate fi urmărit LIVE pe paginile de Facebook ale partenerului media REVISTA FERMA şi pe NaanDanJain România.

conferinta-pomicultura NaanDanJain_b

Vizualizat: 3185 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Toleranța la virusul petelor de bronz (TSVW) este un criteriu foarte important pentru Florin Pop, legumicultor în Seleuș, județul Arad, atunci când alege hibrizii de tomate pe care îi cultivă. Legumicultorul este fidel hibrizilor Sandoline F1 și Ciciu F1 datorită gustului bun, vigorii plantelor și creșterii nedeterminate, un aspect care îi permite recoltarea eşalonată.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii