Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

VOT DECISIV pentru MINISTRUL AGRICULTURII!

Publicat: 04 noiembrie 2019 - 07:38
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ZI DECISIVĂ. Astăzi se dă votul decisiv pentru Cabinetul PNL Ludovic Orban. Ședința plenului Parlamentului României este programată să înceapă la ora 14. Astăzi se decide dacă Nechita-Adrian Oros va fi ministru al Agriculturii.

Soarta Cabinetului Ludovic Orban este în mâinile parlamentarilor. Noul Guvern are nevoie de 233 de voturi pentru a trece de Parlament.

Ludovic Orban, liderul PNL, propune 15 miniştri şi un vicepremier – Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL. Guvernul Orban este format din profesori, economişti, ingineri, jurişti şi medici. Ludovic Orban a cooptat în echipa sa un diplomat de carieră – Bogdan Aurescu, care lucrează în MAE din 1996, dar şi un militar de carieră, generalul Nicolae Ciucă, unul dintre cei mai succes ofiţeri ai Armatei române. Trei dintre persoanele propuse au fost avizate negativ – Florin Cîţu – Finanţe, Violeta Alexandru – Muncă şi Ion Ştefan – Dezvoltare. Ludovic Orban a refuzat, însă, să schimbe nominalizările pentru aceste ministere, scrie News.ro.

cabinet-orban_b

Candidatul pentru Agricultură este Nechita-Adrian Oros, în vârstă de 54 de ani, din 2016 deputat PNL de Cluj, profesor universitar, doctor în științe medicale - domeniul medicină veterinară, vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari din România, în 2012 a fost prorector al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj.

Comisiile reunite pentru Agricultură din Parlament au avizat favorabil, pe 29 octombrie 2019, candidatura lui Nechita-Adrian Oros la funcția de ministru al Agriculturii.

aviz-oros_b

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaţilor şi Comisia pentru agricultură, industrie alimentară şi dezvoltare rurală a Senatului, întrunite azi 29 octombrie 2019 în şedinţă comună, au procedat în conformitate cu art.86 alin.(3) din Regulamentul activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, la audierea domnului NECHITA-ADRIAN OROS, candidat la funcţia de ministru al agriculturii şi dezvoltării rurale.
În urma audierii, comisiile avizează favorabil (voturi pentru 17, voturi contra 7, abţineri - ) candidatura domnului NECHITA-ADRIAN OROS la funcţia de ministru al agriculturii şi dezvoltării rurale având în vedere următoarele:
-experienţă bogată şi rezultate deosebite în coordonarea domeniului agricol;
-calităţi manageriale dovedite în activitatea desfăşurată;
-experienţă în elaborarea şi coordonarea programelor specifice agriculturii.

Vizualizat: 1728 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

Artex Building produce structuri uşoare acoperitie cu prelată din PVC. Construcţiile au structură metalică galvanizată la cald, se monteză rapid și pot fi folosite pentru orice destinaţie: spaţii pentru depozitare marfă, depozit de cereale, garaj pentru tractoare şi utilaje agricole precum şi adăpost pentru animale.

Interviu cu Sergio Valsania, director Artex Building SRL.

 

 

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Agro Concept la Agromalim 2019 Hedere Oros Linamar la Indagra 2019 APAN Agriculture Equipments - Indagra 2019

Bancul zilei

Ca-n poveşti...

Ca-n poveşti...
- Fiica mea, când ţi-am spus să vii acasă precum Cenuşăreasa, m-am gândit că vei veni la ora 24:00, nu că vei veni cu un singur pantof şi fără rochie! Detalii