Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Izvoarele, prima localitate care utilizează în totalitate becuri economice

Publicat: 13 noiembrie 2011 - 21:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Enel România înlocuieşte 7.500 de becuri cu incandescenţă din gospodăriile comunei Izvoarele cu unele eficiente energetic, lansând o campanie pentru încurajarea consumului raţional de energie, cu impact asupra a mii de locuinţe din România.

Izvoarele din judeţul Giurgiu devine prima localitate din România care utilizează în totalitate becuri economice, ca urmare a unui proiect de responsabilitate socială iniţiat de Enel România, pentru a atrage atenţia asupra consumului raţional de electricitate în gospodării.

“Enel România sprijină cetăţenii angajaţi în utilizarea responsabilă  a energiei electrice, atât prin informaţiile şi campaniile pe care le desfăşoară, precum şi prin oferirea unui suport real. Lansăm o campanie de responsabilitate socială cu un impact veritabil asupra consumatorilor noştri şi suntem foarte mândri să sprijinim locuitoriidin Izvoarele în acţiunea lor record de a înlocui toate becurile din gospodării în decursul a 24 de ore, oferind suport pe viitor şi altor comunităţi dornice de a deveni campioni ai responsabilităţii în privinţa consumului de energie”,  a declarat Radu Coşarcă, Director Relaţii Externe, Enel România.

izvoarele-prima-localitate-cu-becuri-economice_b

Enel România a înlocuit becurile vechi, incandescente, pentru 2.500 de gospodării din Izvoarele, oferind locuitorilor becuri cu consum eficient, sprijinind întreaga comunitate în vederea realizării unor economii importante şi a obţinerii statutului de prima localitate din România care utilizează în totalitate numai becuri economice.

Cu acest proiect, Enel contribuie la îmbunătăţirea şi schimbarea vieţii a peste 7.000 de oameni care vor servi drept exemplu şi vor fi ambasadori ai consumului raţional de energie electrică.

Comuna Izvoarele a fost aleasă pentru lansarea acestei iniţiative, după o evaluare riguroasă de către un comitet desemnat de Enel România. Proiectul se va extinde anul viitor pentru a atrage atenţia asupra utilizării responsabile a energiei electrice şi a crea studii de caz reale ale comunităţilor care aleg să trăiască în conformitate cu ultimele standarde privind consumul responsabil de energie.


“Toţi suntem foarte bucuroşi deoarece Enel a ales Izvoarele pentru acest proiect. Este cu adevărat o iniţiativă demnă de laudă, care aduce mari beneficii oamenilor acestei comunităţi. Eu însumi sunt un mare susţinător al consumului responsabil de energie,  iar începând cu anul 2008 toate becurile folosite in iluminatul public din Izvoarele au fost înlocuite cu becurilor economice,” a declarat Alin Stanciu, Primar comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu.


Proiectul face parte din platforma de responsabilitate socială a Enel, care îşi propune să creeze o lume  durabilă pentru generaţiile viitoare.


Sursa: Comunicat ENEL ROMANIA

Vizualizat: 2182 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

NHR Agropartners la Agromalim 2019

NHR Agropartners la Agromalim 2019

Portofoliul NHR Agropartners de maşini şi utilaje agricole la Agromalim 2019 a cuprins combine şi tractoare Deutz-Fahr, încărcătoare telescopice JCB şi utilaje agricole Poettinger, Hardi, Bogballe şi Einboeck.
Interviu cu Florin Neacşu - director general adjunct NHR Agropartners.
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

La închisoare

La închisoare
Nevasta unui deţinut merge în audienţă la directorul închisorii. Detalii