Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ULTIMA ORĂ! ANUNȚUL OFICIAL CARE O SĂ-I BUCURE PE CRESCĂTORII DE ANIMALE!

Publicat: 17 aprilie 2018 - 13:40
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

ÎNȚELEGERE PENTRU ZOOTEHNIE ÎNTRE ROMÂNIA ȘI EMIRATELE ARABE! Daniel Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a anunțat, în urmă cu puțin timp că Ministerul Agriculturii a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Emiratele Arabe, document care privește în primul rând zootehnia, sectoarele ovine și bovine.

Am făcut azi un nou pas în față în relația dintre România și Emiratele Arabe Unite, iar asta și prin semnarea Memorandumului de Înțelegere între M.A.D.R. și Ministerul Schimbărilor Climatice și Mediului din E.A.U., privind cooperarea în domeniul agriculturii.
Astfel, legătura din domeniul agriculturii în beneficiul celor două țări va crește, iar rolul important al sectorului agricol în asigurarea securității alimentare și a dezvoltării economice a fost, din nou, readus în discuție.

memorandum-emirate_b

Cele două părți vor schimba informații și documentații științifice și tehnice, vor exista instruiri, seminare și ateliere de lucru, schimbând, totodată, tehnologii inovatoare în domeniul agricol. Cooperarea se va face în următoarele domenii: zootehnie, ovine, bovine, păsări, domeniul fitosanitar, industria alimentară, producție vegetală ș.a.m.d.

“Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sprijină colaborarea între agenții economici din domeniul agricol din cele două state prin facilitarea contactelor dar și prin prezentarea unor proiecte publice ce și-ar putea găsi parteneri din Emiratele Arabe Unite.
Infrastructura principală de irigații, proiectul Siret – Bărăgan și Casa de Comerț a României (entitate economică cu implicarea celor două părți, capitalitalizarea și realizarea de investiții comune în vederea creionării unei oferte de export profitabile și cu valoare adăugată pentru ambele state), proiecte importante pentru România în domeniul agricol, partea emirateză manifestând interes pentru continuarea discuțiilor ca posibile teme de colaborare viitoare.”  A anunțat Daniel Botănoiu, secretar de stat MADR, pe pagina sa oficială de Facebook.

Vizualizat: 4564 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Cons DDA la Agromalim 2019

Cons DDA la Agromalim 2019

Maşina de erbicidat autopropulsată Grim, încărcătorul telescopic Faresin şi bineînţeles semănătorile Monosem au fost principalele noutăţi expuse de către Cons DDA la Agromalim 2019.
Dan Goldiş, administratorul Cons DDA, ne-a prezentat portofoliul companiei şi impresii privind campania de toamnă şi piaţa utilajelor agricole.

Interviu cu Dan Goldiş - administrator Cons DDA.

 

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite Valabri la Agromalim 2019

Bancul zilei

Cadou de la Dumnezeu?

Cadou de la Dumnezeu?
Iubitule, nu-i aşa că eu sunt cadoul lui Dumnezeu pentru tine? Detalii