Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

SALVAȚI DE AGROINFO! CEI PATRU BIVOLI, MUTAȚI ÎNTR-UN ADĂPOST CURAT!

Publicat: 12 martie 2020 - 14:41
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AM ÎNVINS! AGROINFO a reușit să miște lucrurile în bine. Cei patru bivoli care erau chinuiți cu foamea de stăpânul lor au fost mutați astăzi din grajdul morții din Dej într-un adăpost curat. Veștile bune nu se opresc aici. Animalele au fost identificate, au crotalii deja, iar după terminarea acțiunilor sanitare veterinare vor fi preluați de UN CRESCĂTOR ADEVĂRAT.

Directorul executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Cluj, dr. Nicolae Pivariu, ne-a dat astăzi vești excelente. Cei patru bivoli, condamnați de stăpânul lor la o moarte lentă prin înfometare, aflați într-un grajd mizerabil, au fost mutați într-un adăpost curat pus la dispoziția DSVSA Cluj de oameni cu suflet.

bivoli 8_bbivoli 9_b

Șeful DSVSA Cluj ne-a transmis astăzi și imagini. Animalele sunt hrănite, au fost identificate, au deja crotalii, cum puteți vedea pe imagini, și după terminarea acțiunilor sanitare veterinare, teste medicale pentru tuberculoză, bruceloză, vaccinare antrax, vor fi duse la un fermier adevărat.

bivoli 4_bbivoli 5_b

Am refăcut identificarea, iar după finalizarea acțiunilor sanitare veterinare, bivolii vor fi vânduți unui crescător ADEVĂRAT, ne-a anunțat șeful DSVSA Cluj.

bivoli 3_b

bivoli 6_b

AGROINFO mulțumește conducerii DSVSA Cluj, Asociației Anima Terra din Dej, tuturor celor care ne-au sprijinit să-i salvăm pe cei patru bivoli din situația cumplită în care erau ținuți de proprietarul lor, flămânzi, chinuiți, legați într-un grajd mizerabil.

 

 

Vizualizat: 3382 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Intermediarii fac legea şi peste Prut

Intermediarii fac legea şi peste Prut

Podgoriile în Republica Moldova ocupă în prezent o suprafaţă totală de 135 mii de hectare. Conform estimărilor oficiale, anul acesta au fost recoltate peste 620 mii de tone de struguri, cu circa 5.000 tone în plus faţă de producţia obţinută în 2016. Dinte acestea, 110 mii de tone sunt soiuri de masă. Pentru producători, principala provocare rămâne desfacerea.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Speranţa moare ultima...

Speranţa moare ultima...
Se desfiinţează FISCUL, strigă fericit Vasile. Detalii