ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

R-ainbow, o piaţă agro-alimentară internaţională la tine acasă!

Publicat: 27 octombrie 2021 - 13:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Eşti fermier sau producător de alimente şi cauţi o piaţă de desfacere online sigură, directă şi transparentă? Intră pe piaţa agro-alimentară R-ainbow!

Este aproape imposibil ca fermierii să-şi poată vinde produsele fără influenţa şi uneori manipularea preţurilor de către intermediari. Producătorii reuşesc cu greu să obţină preţuri corecte pentru produsele şi munca lui grea, prin vânzarea directă către consumatori. Şi atunci... a apărut R-ainbow.

piata agroalimentara R-ainbow 9_b


Ce este piaţa agro-alimentară R-ainbow?

 

R-ainbow este o platformă unică care conectează direct fermierii şi producătorii de alimente cu cumpărătorii, integrând şi servicii auxiliare precum finanţarea lanţului de aprovizionare, închirierea de echipamente, vânzarea de maşini agricole, soluţii de agricultură inteligentă, logistică şi altele.

piata agroalimentara R-ainbow 2_b

 

Vă întrebaţi: De ce ne-am înscrie pe această platformă?

 

Pentru că:

-           Producătorii nu au nimic de pierdut, este o alternativă să-şi facă vizibile produsele

-           Uitlizatorii pot accesa şi alte servicii, dacă nu doresc neapărat să vândă produse proprii

-           Pot găsi inputuri agricole la preţuri transparente

-           Se pot vinde şi închiria utilaje agricole

piata agroalimentara R-ainbow 3_b 

 

De ce e SIGUR să vinzi pe R-ainbow?

 

Pe platforma R-ainbow înregistrarea este gratuită, iar plata tranzacţiilor derulate se face printr-un instrument bancar înternational specializat, autorizat de ACPR – Banca Franţei, cu numãrul 16568.

Plata se realizează pe baza contului de bancă neutru. De exemplu, în momentul în care un cumpărător doreşte să facă plata aferentă unei tranzacţii, banii sunt depozitaţi într-un cont neutru reglementat de bancă, iar vânzătorul poate vizualiza suma depozitată, însă nici vânzătorul, nici cumpărătorul nu vor putea retrage suma depozitată. Plata aferentă tranzacţiei va fi direcţionată în contul vânzătorului doar pe baza dovezii expediţiei bunurilor.
În acest fel, nu există riscul de a vă pierde bunurile, iar cumpărătorul nu riscă să-şi piardă plata efectuată.

piata agroalimentara R-ainbow 8_b

 

Cum te poţi înscrie GRATUIT pe R-ainbow?

 

  1. Accesaţi pagina de web la r-ainbow.com;
  2. Pe pagina principală de acces selectaţi opţiunea ÎNSCRIE-TE ACUM,afişată în colţul din dreapta paginii; Completaţi datele firmei, numele complet, datele de contact, ţara de reşedintă, adresa de e-mail şi toate câmpurile obligatorii marcate cu simbolul steluţă (*). Apoi, configuraţi parola contului şi nu uitaţi să o păstraţi confidenţială;
  3. Selectaţi dacă doriţi să vă înscrieţi ca vânzător, cumparător sau furnizor de servicii, apoi completaţi detaliile firmei. După ce aţi completat câmpurile solicitate veţi primi un e-mail generat automat din partea R-ainbow, pentru a vă confirma contul. Accesaţi linkul din e-mail cu un simplu click şiveţi fi redirecţionat către pagina principală.
  4. Pe pagina principală r-ainbow.com, accesaţi „Login/Autentificare”. Introduceţi datele cu care v-aţi înscris (adresa de e-mail şi parola creată) în câmpul „Autentificare” şi continuaţi cu pasul următor;

 

Este important ca informaţiile oferite despre firma dvs., precum şi datele furnizate să fie corecte, actualizate, deoarece vor fi verificate! Acest aspect este fundamental pentru a oferiutilizatorilor platformei R-ainbow un mediu securizat pentru realizarea tranzacţiilor în siguranţă.

După acceptarea Acordului de Utilizator, puteţi începe să creaţi pagina de produs, urmând să abordaţi direct cumpărătorii interesaţi de produsele pe care le oferiţi spre vânzare.

 

VIDEO: Iată cum funcţionează R-ainbow!

piata agroalimentara R-ainbow 7_b


Cât putem vinde/cumpăra pe piata agro-alimentara R-ainbow?

 

Piaţa internaţionlaă online R-ainbow este locul ideal pentru un număr nelimitat de produse. Pagina de produs de pe platforma R-ainbow vă oferă câmpuri variate. Doar cele marcate cu culoarea roşie sunt obligatoriu de completat. Cu toate acestea, dezvoltatorii platformei R-ainbow vă recomandă să completaţi şi câmpurile neobligatorii, marcate cu culoarea galbenă. Cu cât furnizaţi mai multe informaţii despre produsul pe care doriţi să îl vindeţi, cu atât sunt mai mari şansele de a găsi cumpărătorii ideali. Includeţi cât mai multe materiale de marketing, broşuri, cataloage de produse, imagini de produs, certificate ale firmei şi ale produselor etc..

Odată ce v-aţi înregistrat ca vânzător pe platforma R-ainbow, aveţi posibilitatea să adăugaţi oricât de multe produse doriţi, accesând pagina „Inventar” din meniul platformei.

 piata agroalimentara R-ainbow 4_b

Platforma R-ainbow a fost lansată în 2020. Peste 800 de producători agricoli din mai multe ţări sunt deja înscrişi pe platformă. Acum, se pot înscrie şi fermieri şi producători de alimente din România. Pe platformă se pot înscrie şi fermieri care vând utilaje agricole sau care prestează servicii în domeniul agricol.

 

Vezi AICI şi alte AVANTAJE pe care R-ainbow ţi le oferă la înscriere!

 

GRATUIT, RAPID, SIGUR! Intră acum pe piaţa agro-alimentară online din toată lumea chiar din confortul casei tale. 

Găseşti R-ainbow la următoarele link-uri Facebook Page – Follow us on https://m.facebook.com/rainbowphi/?paipv=1

Web Link : https://r-ainbow.com/#/

Suport 24x7support@r-ainbow.com sau contact@r-ainbow.com

piata agroalimentara R-ainbow 1_b

Vizualizat: 568 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

MADR: Piețe volante pentru micii fermieri, crescători de animale!

MADR: Piețe volante pentru micii fermieri, crescători de animale!

04 mai 2022 - 10:47

Piețele volante, organizate la sfârșit de săptămână, devin o realitate în tot mai multe localități din România! Anunță Ministerul Agriculturii. 

Ministrul Agriculturii: 771.000 de porci au fost ucişi din cauza pestei porcine africane, în 2021!

Ministrul Agriculturii: 771.000 de porci au fost ucişi din cauza pestei porcine africane, în 2021!

10 aprilie 2022 - 23:20

România a pierdut, în 2021, 771.000 de porci, respectiv 92 de milioane de kilograme de carne de porc, din cauza pestei porcine africane, a declarat ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

Producţii la hectar cu 10-15% mai mici pentru fermierii români în 2022!

Producţii la hectar cu 10-15% mai mici pentru fermierii români în 2022!

10 aprilie 2022 - 22:16

Producţia medie la hectar la principale culturi agricole ar putea fi cu 10% şi 15% mai mică în acest sezon din cauza secetei cu care se confruntă România încă de la începutul acestui an, avertizează Asociaţia Fermierilor din România (AFR).

România ar putea avea o bursă spot a laptelui!

România ar putea avea o bursă spot a laptelui!

09 aprilie 2022 - 15:47

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a participat, săptămâna aceasta, la Adunarea anuală a procesatorilor de lapte din România, eveniment care a avut loc în Bucureşti, cu participarea reprezentanţilor procesatorilor din întreaga ţară, distribuitorilor şi producătorilor de ambalaje pentru industria laptelui.

Ministrul Chesnoiu: Nu avem o criză alimentară, ci o criză economică! Ministerul Agriculturii nu face preţurile!

Ministrul Chesnoiu: Nu avem o criză alimentară, ci o criză economică! Ministerul Agriculturii nu face preţurile!

07 aprilie 2022 - 21:23

Faptul că alimentele se scumpesc şi unii români nu îşi mai permit să le cumpere nu înseamnă că avem o criză alimentară, ci că suntem într-o criză economică, afirmă ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

România opreşte exportul de floarea soarelui! Explicaţiile ministrului Agriculturii

România opreşte exportul de floarea soarelui! Explicaţiile ministrului Agriculturii

07 aprilie 2022 - 19:42

„Am avut o discuţie cu prim-ministrul şi eu îmi asum ca la floarea-soarelui să oprim exportul” a declarat, miercuri, liderul PSD, Marcel Ciolacu. Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a explicat, joi, declaraţiile şefului său de partid.

UE va EXPORTA mai multe cereale

UE va EXPORTA mai multe cereale

07 aprilie 2022 - 10:45

În acest an de comercializare exporturile de cereale ale UE ar putea crește cu 14%, până la 49 de milioane de tone, potrivit celor mai recente previziuni publicate de Comisia Europeană. Potrivit raportului departamentului pentru agricultură și dezvoltare rurală al CE, producția totală de cereale a statelor UE (în sezonul 2021/2022) ar urma să ajungă la 293,3 milioane de tone, în creștere cu 4,3% față de sezonul precedent.

CEO Bayer: 'Ne aflăm deja în mijlocul unei crize a aprovizionării cu cereale'

CEO Bayer: 'Ne aflăm deja în mijlocul unei crize a aprovizionării cu cereale'

28 martie 2022 - 12:05

În cadrul unui interviu acordat publicaţiei elveţiene Neue Züricher Zeitung, Werner Baumann, director executiv al grupului Bayer AG, şi-a exprimat îngrijorările cu privire la situaţia creată de invazia Rusiei în Ucraina.

Supermarketurile din UE încep să raţionalizeze produsele alimentare

Supermarketurile din UE încep să raţionalizeze produsele alimentare

19 martie 2022 - 10:40

Unii comercianţi cu amănuntul europeni au început să impună limitări în ceea ce priveşte cantitatea de ulei de floarea soarelui ce poate fi achiziţionată pe către consumatori, pe fondul temerilor că războiul din Ucraina va provoca o penurie de alimente.

Ungaria a oprit exportul de cereale

Ungaria a oprit exportul de cereale

09 martie 2022 - 12:15

Ungaria a anunțat blocarea exporturilor de cereale la sfârșitul săptămânii trecute, invocând creșterea prețurilor de pe piață în urma invaziei Rusiei în Ucraina. Măsura excepţională a fost publicată oficial sâmbătă și a intrat în vigoare duminică (06.03.2022).

Există zvonuri că și Bulgaria ar intenționa să interzică exporturile, dar încă nu a venit nicio confirmare oficială. Sunt însă surse din piață care afirmă că a fost întreruptă temporar eliberarea de certificate fitosanitare, ceea ce echivalează cu restricționarea exporturile. În România, ministerul agriculturi a anunţat că nu se impun restricţii pentru exportul de cereale.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Alexandru Baciu, un strateg al economiei circulare

Alexandru Baciu, un strateg al economiei circulare

Ferma Baciu este astăzi exemplul perfect pentru a înţelege ce înseamnă de fapt ideea de economie circulară. Alexandru Baciu îşi produce singur furajele, energia și fertilizanții! 

Atât adăposturile, cinci la număr, cât şi abatorul, precum şi instalaţia de Biogaz cu o capacitate de 635 kWh au fost construite de ROTA GUIDO după proiectele și îndrumările acestora.

Tractoare de colecție în combinație cu utilaje din gama actuală KRONE! Imagini rare Robotul autonom Horsch Primul robot de furajare LELY VECTOR din România în ferma Peica!

Bancul zilei

Inel de logodnă

Inel de logodnă
Un tânăr cumpără un inel de logodnă şi vrea să-l personalizeze: Detalii