Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

R-ainbow, o piaţă agro-alimentară internaţională la tine acasă!

Publicat: 27 octombrie 2021 - 13:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Eşti fermier sau producător de alimente şi cauţi o piaţă de desfacere online sigură, directă şi transparentă? Intră pe piaţa agro-alimentară R-ainbow!

Este aproape imposibil ca fermierii să-şi poată vinde produsele fără influenţa şi uneori manipularea preţurilor de către intermediari. Producătorii reuşesc cu greu să obţină preţuri corecte pentru produsele şi munca lui grea, prin vânzarea directă către consumatori. Şi atunci... a apărut R-ainbow.

piata agroalimentara R-ainbow 9_b


Ce este piaţa agro-alimentară R-ainbow?

 

R-ainbow este o platformă unică care conectează direct fermierii şi producătorii de alimente cu cumpărătorii, integrând şi servicii auxiliare precum finanţarea lanţului de aprovizionare, închirierea de echipamente, vânzarea de maşini agricole, soluţii de agricultură inteligentă, logistică şi altele.

piata agroalimentara R-ainbow 2_b

 

Vă întrebaţi: De ce ne-am înscrie pe această platformă?

 

Pentru că:

-           Producătorii nu au nimic de pierdut, este o alternativă să-şi facă vizibile produsele

-           Uitlizatorii pot accesa şi alte servicii, dacă nu doresc neapărat să vândă produse proprii

-           Pot găsi inputuri agricole la preţuri transparente

-           Se pot vinde şi închiria utilaje agricole

piata agroalimentara R-ainbow 3_b 

 

De ce e SIGUR să vinzi pe R-ainbow?

 

Pe platforma R-ainbow înregistrarea este gratuită, iar plata tranzacţiilor derulate se face printr-un instrument bancar înternational specializat, autorizat de ACPR – Banca Franţei, cu numãrul 16568.

Plata se realizează pe baza contului de bancă neutru. De exemplu, în momentul în care un cumpărător doreşte să facă plata aferentă unei tranzacţii, banii sunt depozitaţi într-un cont neutru reglementat de bancă, iar vânzătorul poate vizualiza suma depozitată, însă nici vânzătorul, nici cumpărătorul nu vor putea retrage suma depozitată. Plata aferentă tranzacţiei va fi direcţionată în contul vânzătorului doar pe baza dovezii expediţiei bunurilor.
În acest fel, nu există riscul de a vă pierde bunurile, iar cumpărătorul nu riscă să-şi piardă plata efectuată.

piata agroalimentara R-ainbow 8_b

 

Cum te poţi înscrie GRATUIT pe R-ainbow?

 

  1. Accesaţi pagina de web la r-ainbow.com;
  2. Pe pagina principală de acces selectaţi opţiunea ÎNSCRIE-TE ACUM,afişată în colţul din dreapta paginii; Completaţi datele firmei, numele complet, datele de contact, ţara de reşedintă, adresa de e-mail şi toate câmpurile obligatorii marcate cu simbolul steluţă (*). Apoi, configuraţi parola contului şi nu uitaţi să o păstraţi confidenţială;
  3. Selectaţi dacă doriţi să vă înscrieţi ca vânzător, cumparător sau furnizor de servicii, apoi completaţi detaliile firmei. După ce aţi completat câmpurile solicitate veţi primi un e-mail generat automat din partea R-ainbow, pentru a vă confirma contul. Accesaţi linkul din e-mail cu un simplu click şiveţi fi redirecţionat către pagina principală.
  4. Pe pagina principală r-ainbow.com, accesaţi „Login/Autentificare”. Introduceţi datele cu care v-aţi înscris (adresa de e-mail şi parola creată) în câmpul „Autentificare” şi continuaţi cu pasul următor;

 

Este important ca informaţiile oferite despre firma dvs., precum şi datele furnizate să fie corecte, actualizate, deoarece vor fi verificate! Acest aspect este fundamental pentru a oferiutilizatorilor platformei R-ainbow un mediu securizat pentru realizarea tranzacţiilor în siguranţă.

După acceptarea Acordului de Utilizator, puteţi începe să creaţi pagina de produs, urmând să abordaţi direct cumpărătorii interesaţi de produsele pe care le oferiţi spre vânzare.

 

VIDEO: Iată cum funcţionează R-ainbow!

piata agroalimentara R-ainbow 7_b


Cât putem vinde/cumpăra pe piata agro-alimentara R-ainbow?

 

Piaţa internaţionlaă online R-ainbow este locul ideal pentru un număr nelimitat de produse. Pagina de produs de pe platforma R-ainbow vă oferă câmpuri variate. Doar cele marcate cu culoarea roşie sunt obligatoriu de completat. Cu toate acestea, dezvoltatorii platformei R-ainbow vă recomandă să completaţi şi câmpurile neobligatorii, marcate cu culoarea galbenă. Cu cât furnizaţi mai multe informaţii despre produsul pe care doriţi să îl vindeţi, cu atât sunt mai mari şansele de a găsi cumpărătorii ideali. Includeţi cât mai multe materiale de marketing, broşuri, cataloage de produse, imagini de produs, certificate ale firmei şi ale produselor etc..

Odată ce v-aţi înregistrat ca vânzător pe platforma R-ainbow, aveţi posibilitatea să adăugaţi oricât de multe produse doriţi, accesând pagina „Inventar” din meniul platformei.

 piata agroalimentara R-ainbow 4_b

Platforma R-ainbow a fost lansată în 2020. Peste 800 de producători agricoli din mai multe ţări sunt deja înscrişi pe platformă. Acum, se pot înscrie şi fermieri şi producători de alimente din România. Pe platformă se pot înscrie şi fermieri care vând utilaje agricole sau care prestează servicii în domeniul agricol.

 

Vezi AICI şi alte AVANTAJE pe care R-ainbow ţi le oferă la înscriere!

 

GRATUIT, RAPID, SIGUR! Intră acum pe piaţa agro-alimentară online din toată lumea chiar din confortul casei tale. 

Găseşti R-ainbow la următoarele link-uri Facebook Page – Follow us on https://m.facebook.com/rainbowphi/?paipv=1

Web Link : https://r-ainbow.com/#/

Suport 24x7support@r-ainbow.com sau contact@r-ainbow.com

piata agroalimentara R-ainbow 1_b

Vizualizat: 776 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Cu cât se mai vinde o Bălțată Românească cu origine, dar fără origine!

Cu cât se mai vinde o Bălțată Românească cu origine, dar fără origine!

28 noiembrie 2023 - 14:09

Care este prețul cu care se vinde, în această perioadă, o vacă din rasa Bălțată Românească, neînscrisă în registrul genealogic al rasei, și cu cât se vinde un exemplar înscris în secțiunea principală a registrului genealogic?

Procurorii DNA, percheziții ASTĂZI la cei care au obținut ilegal terenuri!

Procurorii DNA, percheziții ASTĂZI la cei care au obținut ilegal terenuri!

28 noiembrie 2023 - 12:53

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014-2023, în legătură cu obținerea pe nedrept a unor imobile (24 de terenuri) aflate în proprietatea statului, situate pe raza municipiului București.

Cât costă un litru de lapte de oaie și un litru de lapte de capră!

Cât costă un litru de lapte de oaie și un litru de lapte de capră!

20 noiembrie 2023 - 06:40

Cât costă un litru de lapte de oaie sau de capră dacă-l cumpărăm din magazin și cu cât îl vând crescătorii de ovine? Dar un litru de lapte de capră?

Prețurile la cereale în cădere liberă în timp ce prețurile la îngrășăminte cresc!

Prețurile la cereale în cădere liberă în timp ce prețurile la îngrășăminte cresc!

06 noiembrie 2023 - 13:13

"Cum e posibil ca prețurile la îngrășăminte să crească iar față de acum 3 luni, în timp ce prețurile la cereale sunt în cădere libera? Absolut totul crește, numai cerealele sunt în picaj. Care e logica, că eu nu înțeleg nimic?" Este indignat fermierul Ionuț Adrian. La postarea sa Facebook i-au replicat mai mulți agricultori.

Ministrul Barbu a discutat cu micii fermieri! Ce decizie s-a luat!

Ministrul Barbu a discutat cu micii fermieri! Ce decizie s-a luat!

05 noiembrie 2023 - 20:56

Ministrul agriculturii Florin Barbu s-a întâlnit la acest sfârșit de săptămână cu micii fermieri cultivatori de legume. La discuții a participat și secretarul de stat Adrian Pintea, fost șef al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Ce decizie s-a luat?

Salinate de Turda, al treisprezecelea produs românesc recunoscut și înregistrat la nivel european

Salinate de Turda, al treisprezecelea produs românesc recunoscut și înregistrat la nivel european

03 noiembrie 2023 - 13:12

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene s-a publicat astăzi, 3 noiembrie 2023, Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2023/2452 al Comisiei din 26 octombrie 2023 de înregistrare a unei denumiri în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP), „Salinate de Turda – IGP”.

Salamul de Sibiu ajunge în SUA! Povestea lui într-o carte document!

Salamul de Sibiu ajunge în SUA! Povestea lui într-o carte document!

01 noiembrie 2023 - 21:02

Salamul de Sibiu, primul produs românesc din carne care a obţinut Indicaţie Geografică Protejată (IGP) din partea Uniunii Europene, cu o tradiţie de peste 130 de ani, rămâne unul dintre alimentele preferate de români şi de europeni, dar cu mari şanse să ajungă în acest an şi pe piaţa din SUA.

Participarea secretarului de stat Aurel Simion la cea de-a 51-a reuniune a Comitetului pentru Securitate Alimentară Mondială

Participarea secretarului de stat Aurel Simion la cea de-a 51-a reuniune a Comitetului pentru Securitate Alimentară Mondială

29 octombrie 2023 - 18:42

Secretarul de stat, Aurel Simion a participat în perioada 23-24 octombrie 2023, la Roma, la cea de-a 51-a reuniune a Comitetului pentru Securitate Alimentară Mondială (CFS51) din cadrul Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură. La acest eveniment secretarul de stat, Aurel Simion, a fost însoțit de Amelia Rus, directorul general al Direcției Generale Politici în Industria Alimentară și Comerț.

Export de ovine și bovine în Maroc!

Export de ovine și bovine în Maroc!

29 octombrie 2023 - 17:53

Vizită de lucru în Maroc. Delegația Ministerului Agriculturii și a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor condusă de secretarul de stat Adrian Pintea și de președintele Alexandru Bociu s-a întâlnit cu conducerea Institutului Agronomic și Veterinar Hassan II, cu omologi din cadrul Oficiului Național de Siguranță Sanitară a Produselor Alimentare și cu specialiști ai Institutului Național pentru Cercetare Agronomică de la Rabat. 

Drone care depistează culturile neroditoare și roboți care fac curat în ferme, la Indagra 2023!

Drone care depistează culturile neroditoare și roboți care fac curat în ferme, la Indagra 2023!

26 octombrie 2023 - 06:38

La Târgul Indagra, deschis ieri la Romexpo, în Bucureşti se poate afla cum îi ajută dronele pe fermieri. Sunt sute de expozanți, din peste 20 de țări, care prezintă cele mai noi tendințe în agricultură, horticultură, viticultură și zootehnie.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Sfaturi pentru primii pași în agricultura biologică

Sfaturi pentru primii pași în agricultura biologică

Pentru a avea succes tranziţia la agricultura biologică trebuie pregătită din timp, atât în ceea ce înseamnă combaterea principalelor buruieni şi a dăunătorilor problemă, rotaţia culturilor, dar şi pregătirea solului. Sfaturi utile pentru fermierii care doresc să "intre" în cultura biologică găsiţi în cartea lui Paolo Barchetta.

„Agricultura Biologică” vol. 1 și 2 pot fi achiziționate de aici https://www.mondobio.eu/carte/

Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii