Adama
Vinasa Rompak

R-ainbow, o piaţă agro-alimentară internaţională la tine acasă!

Publicat: 27 octombrie 2021 - 13:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Eşti fermier sau producător de alimente şi cauţi o piaţă de desfacere online sigură, directă şi transparentă? Intră pe piaţa agro-alimentară R-ainbow!

Este aproape imposibil ca fermierii să-şi poată vinde produsele fără influenţa şi uneori manipularea preţurilor de către intermediari. Producătorii reuşesc cu greu să obţină preţuri corecte pentru produsele şi munca lui grea, prin vânzarea directă către consumatori. Şi atunci... a apărut R-ainbow.

piata agroalimentara R-ainbow 9_b


Ce este piaţa agro-alimentară R-ainbow?

 

R-ainbow este o platformă unică care conectează direct fermierii şi producătorii de alimente cu cumpărătorii, integrând şi servicii auxiliare precum finanţarea lanţului de aprovizionare, închirierea de echipamente, vânzarea de maşini agricole, soluţii de agricultură inteligentă, logistică şi altele.

piata agroalimentara R-ainbow 2_b

 

Vă întrebaţi: De ce ne-am înscrie pe această platformă?

 

Pentru că:

-           Producătorii nu au nimic de pierdut, este o alternativă să-şi facă vizibile produsele

-           Uitlizatorii pot accesa şi alte servicii, dacă nu doresc neapărat să vândă produse proprii

-           Pot găsi inputuri agricole la preţuri transparente

-           Se pot vinde şi închiria utilaje agricole

piata agroalimentara R-ainbow 3_b 

 

De ce e SIGUR să vinzi pe R-ainbow?

 

Pe platforma R-ainbow înregistrarea este gratuită, iar plata tranzacţiilor derulate se face printr-un instrument bancar înternational specializat, autorizat de ACPR – Banca Franţei, cu numãrul 16568.

Plata se realizează pe baza contului de bancă neutru. De exemplu, în momentul în care un cumpărător doreşte să facă plata aferentă unei tranzacţii, banii sunt depozitaţi într-un cont neutru reglementat de bancă, iar vânzătorul poate vizualiza suma depozitată, însă nici vânzătorul, nici cumpărătorul nu vor putea retrage suma depozitată. Plata aferentă tranzacţiei va fi direcţionată în contul vânzătorului doar pe baza dovezii expediţiei bunurilor.
În acest fel, nu există riscul de a vă pierde bunurile, iar cumpărătorul nu riscă să-şi piardă plata efectuată.

piata agroalimentara R-ainbow 8_b

 

Cum te poţi înscrie GRATUIT pe R-ainbow?

 

  1. Accesaţi pagina de web la r-ainbow.com;
  2. Pe pagina principală de acces selectaţi opţiunea ÎNSCRIE-TE ACUM,afişată în colţul din dreapta paginii; Completaţi datele firmei, numele complet, datele de contact, ţara de reşedintă, adresa de e-mail şi toate câmpurile obligatorii marcate cu simbolul steluţă (*). Apoi, configuraţi parola contului şi nu uitaţi să o păstraţi confidenţială;
  3. Selectaţi dacă doriţi să vă înscrieţi ca vânzător, cumparător sau furnizor de servicii, apoi completaţi detaliile firmei. După ce aţi completat câmpurile solicitate veţi primi un e-mail generat automat din partea R-ainbow, pentru a vă confirma contul. Accesaţi linkul din e-mail cu un simplu click şiveţi fi redirecţionat către pagina principală.
  4. Pe pagina principală r-ainbow.com, accesaţi „Login/Autentificare”. Introduceţi datele cu care v-aţi înscris (adresa de e-mail şi parola creată) în câmpul „Autentificare” şi continuaţi cu pasul următor;

 

Este important ca informaţiile oferite despre firma dvs., precum şi datele furnizate să fie corecte, actualizate, deoarece vor fi verificate! Acest aspect este fundamental pentru a oferiutilizatorilor platformei R-ainbow un mediu securizat pentru realizarea tranzacţiilor în siguranţă.

După acceptarea Acordului de Utilizator, puteţi începe să creaţi pagina de produs, urmând să abordaţi direct cumpărătorii interesaţi de produsele pe care le oferiţi spre vânzare.

 

VIDEO: Iată cum funcţionează R-ainbow!

piata agroalimentara R-ainbow 7_b


Cât putem vinde/cumpăra pe piata agro-alimentara R-ainbow?

 

Piaţa internaţionlaă online R-ainbow este locul ideal pentru un număr nelimitat de produse. Pagina de produs de pe platforma R-ainbow vă oferă câmpuri variate. Doar cele marcate cu culoarea roşie sunt obligatoriu de completat. Cu toate acestea, dezvoltatorii platformei R-ainbow vă recomandă să completaţi şi câmpurile neobligatorii, marcate cu culoarea galbenă. Cu cât furnizaţi mai multe informaţii despre produsul pe care doriţi să îl vindeţi, cu atât sunt mai mari şansele de a găsi cumpărătorii ideali. Includeţi cât mai multe materiale de marketing, broşuri, cataloage de produse, imagini de produs, certificate ale firmei şi ale produselor etc..

Odată ce v-aţi înregistrat ca vânzător pe platforma R-ainbow, aveţi posibilitatea să adăugaţi oricât de multe produse doriţi, accesând pagina „Inventar” din meniul platformei.

 piata agroalimentara R-ainbow 4_b

Platforma R-ainbow a fost lansată în 2020. Peste 800 de producători agricoli din mai multe ţări sunt deja înscrişi pe platformă. Acum, se pot înscrie şi fermieri şi producători de alimente din România. Pe platformă se pot înscrie şi fermieri care vând utilaje agricole sau care prestează servicii în domeniul agricol.

 

Vezi AICI şi alte AVANTAJE pe care R-ainbow ţi le oferă la înscriere!

 

GRATUIT, RAPID, SIGUR! Intră acum pe piaţa agro-alimentară online din toată lumea chiar din confortul casei tale. 

Găseşti R-ainbow la următoarele link-uri Facebook Page – Follow us on https://m.facebook.com/rainbowphi/?paipv=1

Web Link : https://r-ainbow.com/#/

Suport 24x7support@r-ainbow.com sau contact@r-ainbow.com

piata agroalimentara R-ainbow 1_b

Vizualizat: 908 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Exporturile de miere, mai mici cu peste 50%!

Exporturile de miere, mai mici cu peste 50%!

19 noiembrie 2024 - 18:49

Exporturile de miere ale României au scăzut anul acesta cu peste 50% față de perioada similară a anului trecut.

Producția de cereale a UE, cea mai mică din ultimii 10 ani!

Producția de cereale a UE, cea mai mică din ultimii 10 ani!

18 noiembrie 2024 - 23:45

Producția de cereale din UE pentru 2024/25 este estimată la 260,9 milioane tone, cu aproximativ 7% sub media pe 5 ani, potrivit celor mai recente date publicate de Comisia Europeană.

Ministrul agriculturii din Ucraina, la Consiliul AgriFish!

Ministrul agriculturii din Ucraina, la Consiliul AgriFish!

17 noiembrie 2024 - 22:02

Ministrul ucrainean al politicii agrare și alimentației, Vitalii Koval, urmează să se alăture miniștrilor Agriculturii din statele UE și să se adreseze acestora la Consiliul AgriFish din 18 noiembrie.

Mai mult lapte din import!

Mai mult lapte din import!

17 noiembrie 2024 - 21:19

Fabricile de lactate din România au procesat mai mult lapte de vacă în primele nouă luni din 2024, față de aceeași perioadă din 2023. Mai mult de jumătate din acest surplus a fost lapte din import.

Noi reguli pentru țăranii care vând în piață! Analize medicale la zi și marfa în vitrină!

Noi reguli pentru țăranii care vând în piață! Analize medicale la zi și marfa în vitrină!

05 noiembrie 2024 - 07:09

Țăranii care-și vând produsele în piețe sunt obligați să notifice direcțiile județene sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor, DSVSA, și să dea informații legate de activitățile desfășurate și locurile unde vând marfa. În plus, sunt obligați să respecte anumite condiții de igienă atunci când produc și vând și pot merge cu marfa doar în județele unde se află gospodăria sau în județele limitrofe. Verificările, amenzile și interzicerea vânzării în piețe intră în atribuțiile ANSVSA.

Brânză românească din lapte de import!

Brânză românească din lapte de import!

23 octombrie 2024 - 06:29

Mai e brânza românească dacă e făcută din lapte de import?  Cine sunt cei mai mari importatori de lapte de la noi din țară. 

Anunț APIA!

Anunț APIA!

27 septembrie 2024 - 09:42

Ziua internaţională de conştientizare a risipei alimentare (ONU) se sărbătoreşte la 29 septembrie. Marcarea acestei zile trage un semnal de alarmă la nivel global asupra necesităţii de a transforma şi reechilibra modul în care sunt produse şi consumate alimentele.

Cantitatea de lapte adusă din import a crescut cu peste 49%!

Cantitatea de lapte adusă din import a crescut cu peste 49%!

02 septembrie 2024 - 20:25

În prima jumătate a acestui an, fabricile de lactate din România au produs mai multă marfă decât anul trecut, dar materia primă de la fermierii locali, deși în cantități mai mari, nu a fost suficientă, arată datele statistice. Cantitatea de lapte brut adusă din import a crescut cu peste 49%, în timp ce importurile de lapte și smântână s-au majorat, în primele cinci luni, cu 27%. Cantități neobișnuit de mari au intrat în țară din Spania și Italia, iar deficitul a crescut cu peste 47%.

Ciprian Palmeș: Ce se întâmplă ACUM cu exportul de miei vii în țările arabe!

Ciprian Palmeș: Ce se întâmplă ACUM cu exportul de miei vii în țările arabe!

26 august 2024 - 09:31

Trebuie refăcute urgent relațiile comerciale cu țările arabe, spune Ciprian Palmeș, cunoscut exportator de ovine vii și susținător al oieritului, într-o postare Facebook. România a pierdut relația cu cele mai importante 4 țări care ne-au consacrat mielul românesc, a adăugat acesta.

Micii fermieri, în pierdere!

Micii fermieri, în pierdere!

18 august 2024 - 08:20

Lipsa ploilor din ultimele săptămâni a distrus sute de mii de hectare de culturi, ceea ce se traduce în pagube uriașe pentru agricultorii români. În aceste condiții, cu o producție în scădere, prețurile legumelor dar și a materiilor prime au început să crească chiar în mijlocul verii, atunci când ele ar fi trebuit să fie la cel mai mic nivel.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Puma 260 AFS Connect - în premiera în România

Puma 260 AFS Connect - în premiera în România

Alături de cele peste 50 de maşini şi echipamente agricole expuse la Agriplanta, Titan Machinery România a prezentat cele mai noi şi moderne tehnologii pentru agricultura de precizie şi irigaţii. De asemenea, cel mai mare model din gama Puma - 260 AFS Connect a fost prezentat în premieră în România.

Interviu cu Bogdan Constantin, PR & Communication specialist Titan Machinery România.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii