KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

R-ainbow, o piaţă agro-alimentară internaţională la tine acasă!

Publicat: 27 octombrie 2021 - 13:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Eşti fermier sau producător de alimente şi cauţi o piaţă de desfacere online sigură, directă şi transparentă? Intră pe piaţa agro-alimentară R-ainbow!

Este aproape imposibil ca fermierii să-şi poată vinde produsele fără influenţa şi uneori manipularea preţurilor de către intermediari. Producătorii reuşesc cu greu să obţină preţuri corecte pentru produsele şi munca lui grea, prin vânzarea directă către consumatori. Şi atunci... a apărut R-ainbow.

piata agroalimentara R-ainbow 9_b


Ce este piaţa agro-alimentară R-ainbow?

 

R-ainbow este o platformă unică care conectează direct fermierii şi producătorii de alimente cu cumpărătorii, integrând şi servicii auxiliare precum finanţarea lanţului de aprovizionare, închirierea de echipamente, vânzarea de maşini agricole, soluţii de agricultură inteligentă, logistică şi altele.

piata agroalimentara R-ainbow 2_b

 

Vă întrebaţi: De ce ne-am înscrie pe această platformă?

 

Pentru că:

-           Producătorii nu au nimic de pierdut, este o alternativă să-şi facă vizibile produsele

-           Uitlizatorii pot accesa şi alte servicii, dacă nu doresc neapărat să vândă produse proprii

-           Pot găsi inputuri agricole la preţuri transparente

-           Se pot vinde şi închiria utilaje agricole

piata agroalimentara R-ainbow 3_b 

 

De ce e SIGUR să vinzi pe R-ainbow?

 

Pe platforma R-ainbow înregistrarea este gratuită, iar plata tranzacţiilor derulate se face printr-un instrument bancar înternational specializat, autorizat de ACPR – Banca Franţei, cu numãrul 16568.

Plata se realizează pe baza contului de bancă neutru. De exemplu, în momentul în care un cumpărător doreşte să facă plata aferentă unei tranzacţii, banii sunt depozitaţi într-un cont neutru reglementat de bancă, iar vânzătorul poate vizualiza suma depozitată, însă nici vânzătorul, nici cumpărătorul nu vor putea retrage suma depozitată. Plata aferentă tranzacţiei va fi direcţionată în contul vânzătorului doar pe baza dovezii expediţiei bunurilor.
În acest fel, nu există riscul de a vă pierde bunurile, iar cumpărătorul nu riscă să-şi piardă plata efectuată.

piata agroalimentara R-ainbow 8_b

 

Cum te poţi înscrie GRATUIT pe R-ainbow?

 

  1. Accesaţi pagina de web la r-ainbow.com;
  2. Pe pagina principală de acces selectaţi opţiunea ÎNSCRIE-TE ACUM,afişată în colţul din dreapta paginii; Completaţi datele firmei, numele complet, datele de contact, ţara de reşedintă, adresa de e-mail şi toate câmpurile obligatorii marcate cu simbolul steluţă (*). Apoi, configuraţi parola contului şi nu uitaţi să o păstraţi confidenţială;
  3. Selectaţi dacă doriţi să vă înscrieţi ca vânzător, cumparător sau furnizor de servicii, apoi completaţi detaliile firmei. După ce aţi completat câmpurile solicitate veţi primi un e-mail generat automat din partea R-ainbow, pentru a vă confirma contul. Accesaţi linkul din e-mail cu un simplu click şiveţi fi redirecţionat către pagina principală.
  4. Pe pagina principală r-ainbow.com, accesaţi „Login/Autentificare”. Introduceţi datele cu care v-aţi înscris (adresa de e-mail şi parola creată) în câmpul „Autentificare” şi continuaţi cu pasul următor;

 

Este important ca informaţiile oferite despre firma dvs., precum şi datele furnizate să fie corecte, actualizate, deoarece vor fi verificate! Acest aspect este fundamental pentru a oferiutilizatorilor platformei R-ainbow un mediu securizat pentru realizarea tranzacţiilor în siguranţă.

După acceptarea Acordului de Utilizator, puteţi începe să creaţi pagina de produs, urmând să abordaţi direct cumpărătorii interesaţi de produsele pe care le oferiţi spre vânzare.

 

VIDEO: Iată cum funcţionează R-ainbow!

piata agroalimentara R-ainbow 7_b


Cât putem vinde/cumpăra pe piata agro-alimentara R-ainbow?

 

Piaţa internaţionlaă online R-ainbow este locul ideal pentru un număr nelimitat de produse. Pagina de produs de pe platforma R-ainbow vă oferă câmpuri variate. Doar cele marcate cu culoarea roşie sunt obligatoriu de completat. Cu toate acestea, dezvoltatorii platformei R-ainbow vă recomandă să completaţi şi câmpurile neobligatorii, marcate cu culoarea galbenă. Cu cât furnizaţi mai multe informaţii despre produsul pe care doriţi să îl vindeţi, cu atât sunt mai mari şansele de a găsi cumpărătorii ideali. Includeţi cât mai multe materiale de marketing, broşuri, cataloage de produse, imagini de produs, certificate ale firmei şi ale produselor etc..

Odată ce v-aţi înregistrat ca vânzător pe platforma R-ainbow, aveţi posibilitatea să adăugaţi oricât de multe produse doriţi, accesând pagina „Inventar” din meniul platformei.

 piata agroalimentara R-ainbow 4_b

Platforma R-ainbow a fost lansată în 2020. Peste 800 de producători agricoli din mai multe ţări sunt deja înscrişi pe platformă. Acum, se pot înscrie şi fermieri şi producători de alimente din România. Pe platformă se pot înscrie şi fermieri care vând utilaje agricole sau care prestează servicii în domeniul agricol.

 

Vezi AICI şi alte AVANTAJE pe care R-ainbow ţi le oferă la înscriere!

 

GRATUIT, RAPID, SIGUR! Intră acum pe piaţa agro-alimentară online din toată lumea chiar din confortul casei tale. 

Găseşti R-ainbow la următoarele link-uri Facebook Page – Follow us on https://m.facebook.com/rainbowphi/?paipv=1

Web Link : https://r-ainbow.com/#/

Suport 24x7support@r-ainbow.com sau contact@r-ainbow.com

piata agroalimentara R-ainbow 1_b

Vizualizat: 387 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Rapiţa - creștere moderată a preţului

Rapiţa - creștere moderată a preţului

23 noiembrie 2021 - 14:32

După o creştere de aproape 32 euro/tonă, preţul rapiţei la bursa din Paris s-a stabilizat. Acum preţul este de 691,75 euro/tonă pentru contractele cu livrare în luna februarie 2022 şi de 666,0 euro/tonă pentru livrările din luna mai. Pentru lunile august şi noiembrie 2022, preţul rapiţei este de 578,0 euro/tonă, respectiv 571,0 euro/tonă.

Ucraina a EXPORTAT mai mult GRÂU şi ORZ

Ucraina a EXPORTAT mai mult GRÂU şi ORZ

22 noiembrie 2021 - 12:04

În perioada 1 iulie-12 noiembrie, Ucraina a exportat 13,1 milioane de tone de grâu, cu 17% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, aproximativ 840 mii de tone de grâu așteaptă să fie încărcate în porturi. Exporturile de orz ajuns la un total de 4,6 milioane de tone, cu 33% mai mult față de volumul exportat în aceeaşi perioadă a anului trecut. Surse din piaţă apreciază că mai există încă un excedent de export de cca. 1,4 milioane de tone de orz, dar acestea vor intra mai târziu în piaţă.

Autorități veterinare: Limitarea creșterii porcului în gospodării, soluție pentru eradicarea pestei africane!

Autorități veterinare: Limitarea creșterii porcului în gospodării, soluție pentru eradicarea pestei africane!

10 noiembrie 2021 - 21:34

Autorităţile sanitare veterinare spun că limitarea creșterii porcului în gospodăriile țărănești este cea mai sigură măsură de eradicare a virusului pestei porcine africane, pentru care în prezent nu există niciun tratament.

Tranzacție de 2,7 milioane de euro cu teren arabil în vestul țării!

Tranzacție de 2,7 milioane de euro cu teren arabil în vestul țării!

08 noiembrie 2021 - 18:30

Grupul de societăţi FirstFarms, deţinut de mai mulţi investitori danezi, a vândut recent 477 de hectare, dintr-un total de 1.675 de hectare pentru care există promisiunea de vânzare bilaterală încă din 2020. Valoarea tranzacției se ridică la aproximativ 2,7 milioane de euro, scrie economica.net. 

Sute de fermieri români vor să pună lacătul pe ferme!

Sute de fermieri români vor să pună lacătul pe ferme!

05 noiembrie 2021 - 08:44

Sute de fermieri avertizează că există riscul să pună lacătul pe ușa fermelor după ce preturile la energie au crescut dramatic. La fel si costurile de transport. 

Prețul grâului, la cel mai ridicat nivel din decembrie 2012!

Prețul grâului, la cel mai ridicat nivel din decembrie 2012!

02 noiembrie 2021 - 17:24

Preţul grâului la bursa de cereale de la Chicago a urcat marţi la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape nouă ani, din cauza situaţiei culturii de iarnă din SUA, ceea ce a sporit temerile privind livrările globale, pe fondul majorării cererii pe plan internaţional, transmite Reuters.

Subvenția APIA de 4.800 euro/ha: Condiție obligatorie pentru acest an!

Subvenția APIA de 4.800 euro/ha: Condiție obligatorie pentru acest an!

26 octombrie 2021 - 07:55

Fermierii care cultivă legume în spații protejate, sere și solarii, vor încasa anul acesta sprijinul cuplat vegetal, subvenția europeană cu un cuantum de peste 4.800 euro pe hectar, dacă vor îndeplini o condiție obligatorie, stabilită de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Această condiție APIA obligă fermierii să depună la APIA până la data de 1 noiembrie 2021 dovada comercializării legumelor și alte acte justificative. 

Micii fermieri se tem că vor fi împinși la faliment!

Micii fermieri se tem că vor fi împinși la faliment!

25 octombrie 2021 - 19:31

Gazul s-a scumpit, electricitatea s-a scumpit, motorina s-a scumpit, acum îngrășămintele chimice plus sămânța, spun cu supărare fermierii. Îngrășămintele sunt de trei ori mai scumpe, iar micii fermieri din România se tem că vor fi împinși la faliment.

Intermediarii de animale vii obligați să se înregistreze la ANSVSA!

Intermediarii de animale vii obligați să se înregistreze la ANSVSA!

07 octombrie 2021 - 20:34

Ordinul ANSVSA privind aprobarea Normei sanitare veterinare pentru implementarea procesului de identificare şi înregistrare a porcinelor, ovinelor, caprinelor, bovinelor, camelidelor, cervideelor şi renilor obligă intermediarii de animale vii, samsarii, cum le spun crescătorii, să se înregistreze sanitar-veterinar.

MADR: Veste bună pentru crescătorii de animale! Export ovine/bovine în Arabia Saudită!

MADR: Veste bună pentru crescătorii de animale! Export ovine/bovine în Arabia Saudită!

22 septembrie 2021 - 05:59

În urma ridicării restricției la exportul de animale vii (ovine/bovine) din România în Regatul Arabiei Saudite, țara noastră este văzută ca o sursă importantă de aprovizionare, anunță Ministerul Agriculturii. Arabia Saudită este interesată să importe din România animale și produse agricole.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Curtea Brăneană - ferma de vaci ultramoderna (robot de muls DeLaval, robot de remixat furaje)

Curtea Brăneană - ferma de vaci ultramoderna (robot de muls DeLaval, robot de remixat furaje)

La zece minute de mers pe jos de Castelul Bran, am descoprit o fermă ultramodernă, în care aproape toată treaba o fac roboţii DeLaval. Automatizarea a fost singura soluţie ca să nu renunţe la vacile de lapte, ne-a spus tănărul fermier Vlad Enescu.

KRONE BiG Pack – Randament și densitate! Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei!

Bancul zilei

Chelner...

Chelner...
Chelner ai picioare de broască? Detalii