KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Puii cu gust de ţară „La Provincia” au crescut afacerile Avicarvil cu 35%

Publicat: 21 iulie 2011 - 14:00
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Compania producătoare de carne de pasăre, Avicarvil, a încheiat primele şase luni din 2011 cu o creştere a afacerii de 35%, ajungând la o cifră de afaceri de peste 47 de milioane de lei, prin comercializarea de carne de pui cu aspect şi gust similar păsărilor tradiţionale crescute de ţărani în ograda proprie. 

„Din 2010 focusul nostru a însemnat în exclusivitate puiul La Provincia, pui de casă, crescut în condiţii similare gospodăriilor autohtone. Puiul este hrănit integral cu furaje vegetale, obţinute în proporţie foarte mare din producţia de pe terenurile proprii”, a arătat Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil, într-un comunicat.

La Avicarvil s-a reuşit producerea unui pui cu aspect şi gust similar cu cel crescut în ograda ţăranului român. În prezent, companiile grupului administrează o suprafaţă de aproximativ 1.500 de hectare de teren arabil.
Puiul ,,La Provincia” a reuşit să propulseze afacerea Avicarvil la peste 75 de milioane de lei în 2010, după cum apreciază Iustin Paraschiv. „Creşterea susţinută a business-ului Avicarvil din 2010 pe baza puiului de casă şi continuarea trendului în 2011 ne-a încurajat să demarăm studiile pentru construcţia unei noi ferme care să crească pui în regim bio”, a spus Paraschiv.

carne_de_pui_b

Grupul de firme deţinute de familia Paraschiv a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de aproximativ 160 de milioane de euro şi are afaceri în domeniul agro-zootehnic, trading etc. Cea mai importantă companie a grupului este producătorul şi retailerul Ana şi Cornel, înfiinţat în 1994.
Grupul de firme deţine o reţea proprie de peste 100 magazine în Vâlcea, Dolj, Gorj, Hunedoara, Olt, Prahova, Bucureşti, Ialomiţa, Vrancea, Bacău şi altele. Alte companii membre în Grup sunt Carmistin Ladrisi Grup, Pajo Holding şi Avicarvil.

Vizualizat: 5726 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Marin Nicoleta
|
03. 11, 2017. Saturday 14:26
Cum sa nu va crească afacerea când mijlocul puiului congelat este plin de gheata.Foarte frumos!!!
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

De ziua ta iubito...

De ziua ta iubito...
Ce i-a luat Bulă soţiei de ziua ei? Detalii