KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Agricola Bacău are vânzări mai mari cu 22%, decât în 2010

Publicat: 22 septembrie 2011 - 13:55
1 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agricola Bacău a vândut, în primele opt luni din acest an, 21.213 tone de carne de pui, cu 22% mai mult faţă de perioada ianuarie - august 2010, când a comercializat 17.377 de tone, informează compania.

În perioada iunie - iulie 2011, Agricola Bacău a vândut 6.026 tone carne pui, faţă de 5.555 tone în perioada similară a anului trecut, raportând astfel o creştere în volum de 8% şi, respectiv, 22% în valoare.
În acelaşi timp, raportate la evoluţia din perioada aprilie-mai, vânzările de carne de pasăre Agricola Bacău au avansat în primele şase luni cu 18% în volum şi 16% în valoare, în timp ce piaţa a scăzut.

Pui de carne_b

„Puiul Fericit” are succes pe piaţa de carne de pasăre
Potrivit companiei, „Puiul Fericit” de la Agricola Bacău, produs premium lansat în premieră pe piaţa locală în 2010, a reuşit să se impună în preferinţele consumatorilor.
La numai un an de la lansare, „Puiul Fericit” înregistrează vânzări medii lunare de 15 tone. În total, de la lansarea din iulie 2010, valoarea vânzărilor de 'Pui Fericit' depăşeşte 500.000 de euro.
„Puiul Fericit” este un produs de nişă, premium. În numai un an de zile, peste un milion de români au savurat gustul puiului crescut ca la curte - hrănit cu 80% porumb şi scos la iarbă verde”, a declarat preşedintele Agricola Bacău, Grigore Horoi.

Acesta a adăugat că, în ultimii doi ani, s-au produs mai multe tendinţe de modificare ale obiceiurilor de consum ale românilor, în special pe fondul scăderii puterii de cumpărare şi nesiguranţa zilei de mâine.
Agricola Bacău este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie.
sursa: Agerpres

Vizualizat: 3087 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Anul acesta, piaţa industriei avicole româneşti va fi de peste 1 miliard de euro

Anul acesta, piaţa industriei avicole româneşti va fi de peste 1 miliard de euro

Piaţa industriei avicole din România va depăşi în acest an un miliard de euro, aceasta fiind susţinută în primul rând de creşterea exporturilor de produse din carne de pasăre, a declarat, preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România (UCPR), Ilie Van.

INS: Sacrificările de animale şi păsări şi producţia de carne în luna iulie 2011

INS: Sacrificările de animale şi păsări şi producţia de carne în luna iulie 2011

În luna iulie 2011, faţă de luna precedentă, numărul animalelor sacrificate a crescut la bovine, iar la porcine, ovine şi caprine şi păsări a scăzut; greutatea lor în carcasă a crescut la porcine, iar la bovine, ovine şi caprine şi păsări a scăzut.


Interdicţia UE de creştere a găinilor în sisteme de tip baterie ar putea fi ignorată de sute de fermieri europeni

Interdicţia UE de creştere a găinilor în sisteme de tip baterie ar putea fi ignorată de sute de fermieri europeni

Este de aşteptat ca sute de crescători de păsări din întreaga Europă, cu milioane de găini ouătoare, să ignore interdicţia privind creşterea acestora în sisteme convenţionale de tip baterie, anul viitor. 

Păsările din agricultura românească: crescute eco, tradiţional sau industrial

Păsările din agricultura românească: crescute eco, tradiţional sau industrial

În agricultura românească sunt 78,8 milioane de păsări, din care 48,3 milioane sunt în ferme de subzistenţă şi semi-subzistenţă ale persoanelor fizice. Astfel, fiecare dintre cele 3,8 milioane de persoane fizice din agricultura românească are în medie 12 păsări în curte. 

Puii cu gust de ţară „La Provincia” au crescut afacerile Avicarvil cu 35%

Puii cu gust de ţară „La Provincia” au crescut afacerile Avicarvil cu 35%

Compania producătoare de carne de pasăre, Avicarvil, a încheiat primele şase luni din 2011 cu o creştere a afacerii de 35%, ajungând la o cifră de afaceri de peste 47 de milioane de lei, prin comercializarea de carne de pui cu aspect şi gust similar păsărilor tradiţionale crescute de ţărani în ograda proprie. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
marcei
|
04. 22, 2012. Sunday 23:40

sunt firma din tecuci jud galati as dori sami comunicati preturile la carne pasare pe categorii sau cum le avetii doresc sa deschid o sala de chetering

Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

Ce păţeşte un hoţ...

Ce păţeşte un hoţ...
Un hoţ intră într-o casă şi începe să fure. Detalii