Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

OIERUL DAN PETRESCU: SUFLETUL SĂ LE ARDĂ LA CEI CARE AU PUS FOCUL!

Publicat: 25 octombrie 2018 - 15:42
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AGROINFO, PRIMA PUBLICAȚIE CARE A ANUNȚAT CĂ OIERULUI DAN PETRESCU, PARTICIPANT LA PROTESTUL DE LA MINISTERUL AGRICULTURII, I S-A DAT FOC LA FURAJUL PENTRU IARNĂ! Suntem prima publicație care am anunțat că fermierului Dan Petrescu o mână criminală i-a dat foc furajului pregătit pentru iarnă. Până să anunțăm noi despre cine e vorba, nimeni nu știa că victimă este unul dintre ciobanii români care-și spun adevărați.

coperta-baloti_b

Colegii noștri din presa agricolă au preluat, după doar două ore de la publicare, știrea AGROINFO, în care anunțam ce i s-a întâmplat fermierului Dan Petrescu din Curtea de Argeș, unul dintre cei mai vocali crescători de ovine. baloti-trei_bDan Petrescu a publicat pe pagina sa Facebook ce a mai rămas din cei 10.000 de baloți de lucernă și fân, circa 5 tone de furaje, strânse cu trudă pentru a asigura hrana oilor sale pentru iarnă.

Puțin a lipsit să ajungă focul la saivan. La Valea lui Enache, unde aveam baloții, merg, de obicei, cu oile la iernat. Bine că nu au fost oile acolo, nu era nimeni acolo, a declarat Dan Petrescu, pentru AGROINFO.

Poliția a deschis o anchetă penală pentru a-i identifica pe cei care i-au adus nenorocire crescătorului de ovine. Dan Petrescu, oierul care a mers până la Bruxelles alături de alți doi crescători de ovine, ciobani care-și spun adevărați, Gheorghe Dănulețiu, cunoscutul Ghiță Ciobanul, și Ionică Sterp, spune cu supărare să le ardă sufletul celor care au făcut așa ceva și au distrus truda unui fermier. Au dat foc baloților de lucernă și fân pe care-i avea depozitați în comuna Băiculești, la Valea lui Enache. Au ars 10.000 de baloți, paguba este de 700 de milioane de lei, ne-a spus oierul. Astăzi, fermierul a dat declarație la Poliție. Nu știe cine a fost capabil de așa ceva, nu știe să aibă dușmani, iar în procesul verbal încheiat la locul incendiului scrie: mână criminală, foc pus intenționat, ne-a spus oierul.

Așa arată munca noastră după o vară întreagă, după multă trudă, chinuri,speranțe că va fi mai bine...SPER CA CEI CARE AU FĂCUT AȘA CEVA SĂ NU AIBĂ LINIȘTE ȘI PACE,SUFLETUL SĂ LE ARDĂ CÂND LE-O FI MAI BINE  IAR NOUĂ SĂ NE DEA BUNUL DUMNEZEU RĂBDARE ȘI PUTERE SĂ MERGEM MAI DEPARTE!

 


Vizualizat: 3826 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Brinkman - Let’s improve together

Brinkman - Let’s improve together

La sfârşitul lunii noiembrie 2019, compania Brinkman a organizat o întânire cu partenerii săi - fermeri şi distribuitori din România. Desfăşurat sub deviza "Let’s improve together!", evenimentul a fost un bun prilej pentru schimbul de cunoştinţe între fermieri, companie şi colaboratori. Participanţii au fost în principal cultivatori de tomate şi căpşune în sere, dealeri Brinkman şi consultanţi şi specialişti în domeniul horticol. Tema principală a seminarului a fost creşterea eficienţei şi a productivităţii, în condiţiile lipsei forţei de muncă.

 

Interviu cu Cristina György-Hângan, manager vânzări România şi Moldova - Brinkman Hungary Kft.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019 FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Bancul zilei

Tipic feminin...

Tipic feminin...
Masculul balenă se învârte nervos în jurul balenei femelă: Detalii