Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

OIERII FAȚĂ-N FAȚĂ CU MINISTRUL OROS! VENIȚI SĂ VĂ SPUNEȚI NECAZURILE!

Publicat: 08 ianuarie 2020 - 14:32
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

PRIMA ȘEDINȚĂ NAȚIONALĂ A ASOCIAȚIEI PROFESIONALE A CIOBANILOR. Oieri, fermieri, crescători de bovine, caprine aveți șansa să-i spuneți față-n față ministrului agriculturii, Nechita-Adrian Oros, necazurile voastre! Asociația Profesională a Ciobanilor (APC) organizează, în această lună, prima ședință la nivel național. 
 

Întâlnirea cu ministrul agriculturii, Nechita-Adrian Oros, cu secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Emil-Florian Dumitru și cu reprezentanți ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va avea loc pe 18 ianuarie 2020, la Sibiu. Asociația Profesională a Ciobanilor invită toți crescătorii de animale la ședință. Fermierii vor putea să stea de vorbă cu ministrul agriculturii și cu reprezentanții APIA.

Pe lângă discuțiile pe care le vom avea în cadrul ședinței cu domnul ministru al agriculturii, cu ministrul secretar de stat și cu reprezentanții APIA, crescătorii de animale, oierii vor putea să depună în scris la noi, la Asociație, toate problemele, necazurile pe care le au și noi le vom transmite mai departe ministrului Adrian Oros, a declarat crescătorul de ovine Gheorghe Dănulețiu, Ghiță Ciobanul, secretar APC, pentru AGROINFO.

Detalii despre prima ședință la nivel național organizată de APC puteți afla la următoarele numere de telefon:

Dan Petrescu (Argeș), președinte APC -  0723408490
Dănulețiu Gheorghe (Sibiu) secretar APC - 0728444426
Sterp Ioan (Bihor) vicepreședinte APC -  0774628192
Suciu Ioan (Făgăraș) cenzor APC - 0765961587

Asociația Profesională a Ciobanilor a fost înființată în 2019 și are 8 membri fondatori: Dan Petrescu, președinte, Gheorghe Dănulețiu sau Ghiță Ciobanul, secretar, Ioan Sterp, vicepreședinte, Dan Luca, Ioan Suciu, Ioan Barb, Csokasi Alexandru, Ioan Sterp, cenzori. Scopul Asociației este de a-i reprezenta pe crescătorii de ovine și caprine în relația cu autoritățile statului și-n raport cu alte organisme unde crescătorii au nevoie de sprijin. Fermierii care se înscriu în APC sunt scutiți de plata cotizației pentru anul 2020.

Vom reveni cu informații în detaliu despre organizarea primei ședințe APC la nivel național.

Vizualizat: 2727 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Agriculture Equipments prin departamentul APAN Horticultură oferă fermierilor maşini şi echipamente specializate pentru vie şi livezi de la producători de top: Clemens, Manez Lozano, TCM Cancela, Alma, INFACO, Lipco şi alţii, alături de tractoare McCormick (48 - 112CP), atât modele consacrate cât şi modele noi din gama X, modele F100 TOP, X2.30, F70 şi F80. În fiecare zi a târgului Indagra, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste vinuri din gama "Caii de la Letea" produse în podgoria Sarica Niculiţei, care recomandă utilajele Clemens şi tractoarele McCormick.

Interviu cu Lucian Milea, specialist pomicultură şi viticultură APAN Horticultură.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Bancul zilei

Planuri...

Planuri...
Doi îndrăgostiţi stau pe o bancă, în parc: Detalii