Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

MUNAX A DEMARAT KRAMER DEMO TOUR!

Publicat: 06 iulie 2017 - 11:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

EVENIMENT! Kramer Demo Tour, organizat de distribuitorul Munax, a pornit din județele Teleorman, Olt și va continua în județele Călărași (Ceres Mel din Ciocănești), Brăila (Mihazam srl din Jirlău) , Neamț (Euro Biolat din Vulpășești) apoi și în Botoșani, Mureș, Satu Mare și Bihor.

Pe 4 iulie caravana a poposit în județul Olt iar pe 5 iulie, la Peretu, în județul Telorman. Acțiunea de prezentare în parametrii de lucru identici cu realitatea s-a produs în ferma Ceres administrată de inginerul agronom Petruț Păunescu care, din păcate, a fost nevoit să plece în Austria pentru a rezolva câteva probleme urgente privind achiziția de piese de schimb pentru utilaje. kramer-coperta_bManagerul de produs, Cosmin Matei, împreună cu reprezentantul de vânzări din zonă, Marius Lazăr au ținut loc și de gazdă. Cele două încărcătoare telescopice produse de firma germană Kramer, Kramer KT 357 (motor Deutz de 136 cp) și Kramer KL 10.5 (motor de 30 cp) au putut fi manevrate în condiții de lucru.

Demonstrațiile scot în evidență atuurile celor 2 utilaje produse de Kramaer și distribuite de Munax. kramer-2_bKramer Demo Tour va continua în județele Călărași (Ceres Mel din Ciocănești), Brăila (Mihazam srl din Jirlău) , Neamț (Euro Biolat din Vulpășești) apoi și în Botoșani, Mureș, Satu Mare și Bihor.

Atât despre Kramer Demo Tour, cât și despre ferma în care a avut loc demomnstrația o să scriem pe larg, cu detalii tehnice, în revista Ferma.

kramer-1_b

Ceres Peretu este un client fidel al celor de la Munax, dovadă că au multe utilaje achiziționate prin ei.


Vizualizat: 1847 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Cine şi-a făcut anul acesta timp pentru a vizita INDAGRA, expoziţia naţională de agriculută, a putut admira la standul Asociaţiei HolsteinRo câteva dintre cele mai performante vaci de lapte din România. Printre acestea, un exemplar aparţinând societăţii Panifcom Iaşi, administrată de Liviu Bălănici, care a încheiat cea de a doua lactaţie cu o producţie de 13.636 de litri, iar în primele 128 de zile din lactaţia a treia a ajuns la 6.800 de litri.

Lipsesc centrele de sacrificare permanente Cons DDA la Agromalim 2017 Bilanţul DLG InterMarketing pe final de an

Bancul zilei

Arborele

Arborele
Clienta: - Îmi place căţelul acesta şi aş vrea să-l cumpăr. Dar, spuneţi-mi, are pedigree? Detalii