Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Ministerul Mediului a plătit despăgubirile pentru pagubele produse de animalele din specii protejate

Publicat: 17 octombrie 2014 - 12:34
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice a finalizat, miercuri, 15 octombrie 2014, plăţile pentru despăgubirile în cazul pagubelor produse de speciile strict protejate.

MM precizează că este vorba, în majoritate, despre pagubele produse de speciile urs şi lup. S-au efectuat plăţi în valoare totală de 404.418 lei, pentru cele 185 de cazuri în care proprietarii au avut de suferit din cauza atacurilor carnivorelor mari. Cele mai multe cazuri de pagube care au fost achitate sunt cele produse în anul 2013 (144 cazuri).

„Este foarte bine că am reuşit să îi despăgubim pe cei care au suferit pagube de pe urma atacurilor provocate de animalele protejate prin lege. Consider că nu este normal ca persoanele care au înregistrat astfel de pierderi să aştepte un an sau chiar doi pentru a fi despăgubite. Obiectivul nostru este acela de a ajunge, în cel mai scurt timp, la zi cu aceste sume”, a declarat ministrul Attila Korodi.

De asemenea, au fost plătite 8 despăgubiri pentru pagube rămase neachitate din anul 2012, precum şi 32 din 2014. sursa: Agerpres

Vizualizat: 1098 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

NHR Agropartners la Agromalim 2019

NHR Agropartners la Agromalim 2019

Portofoliul NHR Agropartners de maşini şi utilaje agricole la Agromalim 2019 a cuprins combine şi tractoare Deutz-Fahr, încărcătoare telescopice JCB şi utilaje agricole Poettinger, Hardi, Bogballe şi Einboeck.
Interviu cu Florin Neacşu - director general adjunct NHR Agropartners.
Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite

Bancul zilei

La bar

La bar
Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige: Detalii