Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

IMAGINI PE CARE TREBUIE SĂ LE VEZI! Petre DAEA, VEDETĂ pe COPERTĂ!

Publicat: 09 aprilie 2017 - 19:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AGRARIA 2017. Ministrul agriculturii, Petre Daea, apare pe coperta revistei FERMA! Șeful de la Agricultură a fost fotografiat la standul pe care grupul media FERMA, din care face parte și AGROINFO, l-a avut la AGRARIA 2017. Pentru cei care nu au apucat să fie prezenți la acest eveniment de excepție, dar și pentru cei care au participat și nu au reușit să vadă toate manifestațiile din târg, AGROINFO aduce un set de imagini și informații la cald.

Prima licitație de Angus, show măcelăresc cu masterchefi care i-au învățat pe vizitatori cum se gătește carnea de vită, atât de delicioasă și sănătoase și concursul  miss-agraria_bMiss AGRARIA 2017 sunt câteva dintre secvențele care compun un eveniment reușit din agricultură.

Presărăm această incursiune la AGRARIA 2017 cu clișee în care veți vedea mașini și utilaje agricole performante.

Bălțata Românească crescută de fermierul Ilie Mircea Rus a luat titlul de Miss AGRARIA 2017. La paradă, văcuța fermierului a fost aplaudată timp de 26 de secunde, astfel și-a adjudecat premiul.

Din partea Cooperativei Someș Arieș, crescătorul a primit un premiu de 1.000 de lei.

De la organizatorul AGRARIA, DLG Intermarketing, premiul este o excursie la Hanovra, la expoziția Agritechnica, perioada 12 – 18 noiembrie 2017.

Veți merge împreună cu noi să vizitați cea mai mare expoziție de mașini agricole din lume, a spus Corina Mareș, DLG Intermarketing.

De la Dairy House, crescătorul a primit un tablou care înfățișează chiar o văcuță.

Iubim văcuțele sănătoase, fericite. Eu sunt Pieter Helfferich și reprezint grupul olandez Dairy House care susține sectorului laptelui românesc, a spus reprezentantul Dairy House.

VIDEO AICI!

 

show-macelaresc-agraraia_b

Show măcelăresc

Prima licitație de Angus din România a fost deschisă de un discurs mobilizator al ministrului agriculturii, Petre Daea. Au participat fermieri care promovează rasa Angus,  Paul Cristescu, Peter Tamas Nagy, Paula Ionescu, Budrala Gheorghe. În ring, bovine Angus, una și una. Nu e de mirare că tribunele au fost neîncăpătoare pentru toți cei care au vrut să admire animalele și să participe la prima licitație.

licitatie-angus_b


AGRARIA 2017 ÎN CIFRE!

15.687 vizitatori în trei zile. 325 de firme din 13 ţări, participante. Suprafaţa expoziţională, 10 ha. AGRARIA se ține în fiecare la Jucu, județul Cluj.

 ministru-coperta_bmasina-baloti_bferma-agraria_btractor-agraria_b

imagine-frumoasa-agraria_b

vizitatori-agraria-2017_b

Vizualizat: 3316 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Agriculture Equipments prin departamentul APAN Horticultură oferă fermierilor maşini şi echipamente specializate pentru vie şi livezi de la producători de top: Clemens, Manez Lozano, TCM Cancela, Alma, INFACO, Lipco şi alţii, alături de tractoare McCormick (48 - 112CP), atât modele consacrate cât şi modele noi din gama X, modele F100 TOP, X2.30, F70 şi F80. În fiecare zi a târgului Indagra, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste vinuri din gama "Caii de la Letea" produse în podgoria Sarica Niculiţei, care recomandă utilajele Clemens şi tractoarele McCormick.

Interviu cu Lucian Milea, specialist pomicultură şi viticultură APAN Horticultură.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

Reprezentanţa auto

Reprezentanţa auto
Am intrat într-o reprezentanţă auto şi i-am spus managerului: Detalii