Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

EXCLUSIV! DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! LOVITURĂ GREA PENTRU FERMIERII ROMÂNI!

Publicat: 17 mai 2018 - 22:25
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

INTERZIS DE MÂINE EXPORTUL DE BOVINE ÎN TURCIA! AGROINFO a intrat în posesia unui document, emis ASTĂZI, în urmă cu foarte puțin timp, de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), care INTERZICE EXPORTUL DE BOVINE din România către Turcia începând de mâine, 18 mai 2018.

Un ordin de serviciu, semnat de președinte - secretar de stat ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a fost transmis ASTĂZI tuturor direcțiilor sanitare veterinare din toată țara. AGROINFO este singura publicație care a obținut acest document!

Potrivit acestui document, de mâine, 18 mai 2018, este interzis exportul de bovine din România către Turcia. Decizia s-a luat în urma primirii unei adrese de la autoritatea veterinară centrală din Turcia. De asemenea, tot de mâine, ANSVSA declanșează verificări la sânge în toată țara, în toate centrele de colectare, autorizate sanitar-veterinar pentru exportul de bovine în Turcia.

"Având în vedere adresa primită din partea autorității veterinare centrale din Turcia, prin care ne-au comunicat faptul că au constatat deficiențe adresa-interior_b(neconcordanțe asupra sănătății animalelor și a certificării) la exportul de bovine din România către Turcia, începând cu data de 18.05.2018, medicul veterinar oficial zonal nu va mai certifica transporturi de bovine pentru export Turcia.

Transporturile de bovine, notificate de către agenții economici până la această dată către DSVSA județeană, vor putea fi expediate.

De asemenea, începând cu data de 18.05.2018, veți dispune efectuarea verificării centrelor de colectare/exploatații de origine autorizate sanitar-veterinar pentru exportul de bovine în Turcia.

Rezultatul verificării și măsurile luate vor fi transmise la Direcția Generală Control Oficial.

După analizarea situației existente, ANSVSA va aduce la cunoștința autorității veterinare centrale din Turcia măsurile luate, pentru a putea solicita reluarea exportului de bovine în Turcia. Față de cele menționate veți dispune măsuri pentru notificarea tuturor celor implicați în desfășurarea acestei activități. " Vizualizat: 9250 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

ARTEX - Structuri uşoare acoperite

Artex Building produce structuri uşoare acoperitie cu prelată din PVC. Construcţiile au structură metalică galvanizată la cald, se monteză rapid și pot fi folosite pentru orice destinaţie: spaţii pentru depozitare marfă, depozit de cereale, garaj pentru tractoare şi utilaje agricole precum şi adăpost pentru animale.

Interviu cu Sergio Valsania, director Artex Building SRL.

 

 

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019 Valabri la Agromalim 2019

Bancul zilei

Apel la Pompieri

Apel la Pompieri
0 blondă dă telefon la Pompieri şi începe să urle: Detalii