Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

CUMPĂRĂM PRODUSE DE LA FERMIERII ROMÂNI!

Publicat: 24 martie 2020 - 11:13
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

AGROINFO REUȘEȘTE SĂ MIȘTE LUCRURILE. Reacțiile la mișcarea lansată de noi pentru susținerea țăranului român, a micilor fermieri, producători, au început să apară rapid. AGROINFO a primit scrisoarea unui reprezentant al unui grup de antreprenori, care dorește să cumpere produse din fermele românești.

Vă scriu ca urmare a articolului dumneavoastră: "Strângeți brânză, legume și carne de la țărani...." , articol care reflectă o realitate dură de care doar unii dintre noi suntem conștienți.

Eu reprezint o comunitate de antreprenori români care au tot incercat, in ultimii doi ani, să faciliteze apariția produselor românești in rafturile marilor retailleri. Din păcate, nu cu mult succes. Nu detaliez aici motivele pentru care avem puține colaborări între producătorii români mici și mijlocii și marile lanțuri de hypermarket-uri.

Părerea noastră este că această perioadă reprezintă o oportunitate pentru segmentul de fresh food românesc, reprezentat de micul producător român. Noi suntem dispuși să ajutăm acest mic producător să ajungă in relație comercială cu retaileri, dar nu reușim să îi identificam pe doritori. Dumneavoastră aveți o bază de date cu acești producători care vor sa vândă către marile magazine? Dacă da, le putetț da contactul nostru sau ne puteți facilita o comunicare directă cu ei?
Sper ca mesajul meu să vă găsească sănătoși și in cazul in care prezintă interes, aștept un semn de la dumneavoastră.

Cu stimă,
Doru Pisica
0723188422

Micii fermieri români, dar și cei mijlocii, mari, pot să apeleze la numărul de telefon 0723.188.422 pentru a discuta cu domnul Doru Pisica despre vânzarea produselor din fermele lor.

AGROINFO  a discutat cu domnul Doru Pisica și ne-a spus că marile magazine doresc să cumpere produse din fermele românești. Ne-a mai spus că, la un moment dat, a încercat și crearea unei platforme online care să pună în legătură micii fermieri cu marile magazine. Din păcate, platforma nu a fost accesată de micii producători.

Deci, există acum cerere pe piață de produse de la fermierii noștri. Încercăm să mișcăm lucrurile și să depășim faza în care doar să ne plângem că ne vin roșii de prin Italia, Maroc, Turcia, cartofi, mere, ceapă de prin Polonia și așa mai departe și producătorii noștri le aruncă la gunoi.

 

Vizualizat: 6782 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Macovei
|
03. 24, 2020. Tuesday 18:28
Bună ziua
Acum la nevoie o să fie de acord să colaboreze cu țăranii
Dar cînd și termina cu Virusul , no săi mai bage nimeni în seamă
Nu renunță "cei Mari" ,la importul de afară , de unde și-au umplut conturile de atîția ani
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1