Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Câți bani a alocat Uniunea Europeană pentru plățile directe din 2015?

Publicat: 28 decembrie 2015 - 18:14
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Bugetul Uniunii Europene pentru 2015, adoptat în decembrie 2014, prevede în total 145,3 miliarde  euro, se spune într-un document al Comisiei Europene. Ce sumă a fost direcționată către plățile directe, Pilonul 1, și ce sumă este absorbită de Pilonul 2?

Primul Pilon al Politicii Agricole Comune (PAC), plăți directe, reprezintă 29,9 % din suma alocată pentru 2015, adică 43,45 miliarde de euro, iar cel de-al doilea Pilon, dezvoltare rurală, 9,5 %, adică 13,82 miliarde de euro. Prin urmare, în total, în 2015, PAC reprezintă 39,4 % din bugetul Uniunii, adică mai puțin decât cheltuielile privind coeziunea economică, socială și teritorială și competitivitatea pentru creștere economică și ocuparea forței de muncă, care reprezintă 45,9 % în total.

La sfârșitul lunii mai 2015, Comisia Europeană a aprobat 51 de programe de dezvoltare rurală din cele 118 care, în perioada 2015-2020, vor fi puse în aplicare la nivelul întregii Uniuni de către statele membre. Comisia a indicat că are intenția să adopte celelalte programe până la finalul anului 2015.

(sursa: Comisia Europeană)

Vizualizat: 1918 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA

Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA

De vorbă cu Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA.John Deere si Joskin au obtinut din partea juriului DLG (din care a facut parte si conf. dr. Ovidiu Ranta) singura medalie de aur pentru inovatie acordata la aceasta editie de Agritechnica, pentru proiectul comun eAutoPower cu sistemul inteligent e8WD - prima cutie de viteze electro-mecanica. Tehnologie care promite sa revolutioneze mediul de operare tractor-implement... #IPSO Agricultură #DLG Intermarketing #John Deere #Joskin#AGRITECHNICA

OROS Linamar la AGRITECHNICA 2019 AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere!

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii