Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

CAMPIONII RAPIȚEI RAPOOL ȘI TROFEELE PRIMITE!

Publicat: 11 august 2017 - 10:49
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

FESTIVITATE DE PREMIERE! O parte din cei 9 fermieri participanți la concursul Rapool au venit să-și ridice premiile. Evenimentul a avut loc la hotelul Radisson Blu, de pe Calea Victoriei, București. Fiecare dintre cei 9 participanți au fost premiați. Primele trei locuri, strict pe baza calcului profitului brut obținut în urma vânzării producției, au primit cupe și cecuri în euro (doar suntem europeni cel puțin în agricultură), iar ceilalți 6 au primit medalii de culoarea aurului inscripționate cu titulatura concursului.

Iată și clasamentul:

Locul 1 (4.075 lei profit/ha) și un cec în valoare de 1.500 euro i-a revenit fermei SC Grupeneanu SRL; premiul-1-rapool_b

Locul al doilea (3.990 lei profit/ha) și un cec în valoare de 1.000 de euro a fost obținut de Euro Company Group; premiul-doi-rapool_b

Locul al treilea  (3.926 lei/ha) pe podiumul „O 9 perspectivă asupra rapiței” a fost adjudecat de Micul (mare) Agricultor. premiati-rapita_b

Ce am observat rapid a fost că o anumită cumpătare a fost determinantă în creșterea profitului. Cele mai mici trei sume cheltuite au adus cele mai mari trei profituri.profit-concurs_b E adevărat că locul 1 era pe penultimul loc la cheltuieli, iar locul doi pe ultima poziție. Cât privește Micul Agricultor s-a aflat pe antepenultimul loc la cheltuieli cu producția. JD Agro Cocora, pe terenul căreia s-a desfășurat competiția, a ocupat locul șase.  

Rapool a organizat un concurs, după același tipar, și la floarea soarelui în ferma SC Ildu SRL din Vâlcelele, județul Călărași. Și acolo, Micul Agricultor se regăsește printre participanți.

Hibrizii folosiți în concurs au fost, cum altfel,  Rapool ,iar inputurile au fost oferite de BASF.

Premiile au fost înmânate de managerul general Rapool, dr.ing. Mihai Mirițescu, și de managerul de marketing Rapool, Mihaela Radu, cea care a avut ideea acestei inedite competiții.

                                                                               

Vizualizat: 2091 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Katharina Seuser, preşedintele Reţelei Europene a Jurnaliştilor din Agricultură (ENAJ), s-a arătat copleşită de căldura cu care a fost primită şi de interacţiunea cu oamenii pe parcursul celor cinci zile ale turului organizat de Asociaţia Presei Agricole din România la sfârşitul lunii iunie, când am realizat şi acest scurt interviu.

GENETICA WWS, CAMPIOANA UNGARIEI CEA MAI MARE EXPOZIŢIE ZOOTEHNICĂ DIN UNGARIA CUM FACI 80 DE TONE DE VARZĂ PE HECTAR

Bancul zilei

Cum se urcă pe cal

Cum se urcă pe cal
Sir se urcă pe cal invers, cu spatele în faţă... Detalii