Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

ANSVSA A RETRAS DE PE SITE, DUPĂ DOAR O ZI, PROIECTUL DE HOTĂRÂRE CU AMENZILE!

Publicat: 06 martie 2020 - 15:14
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

RETRAS. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a publicat joi, 5 martie 2020, un proiect de Hotărâre privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar - veterinare şi pentru siguranţa alimentelor. AGROINFO a publicat parțial acest proiect, cu link spre pagina oficială ANSVSA, unde proiectul care stabilește amenzi poate fi citit integral. După doar o zi, vineri, 6 martie 2020, ANSVSA a retras de pe pagina principală a site-ului oficial ANSVSA acest proiect.

Imediat după ce AGROINFO a anunțat că proiectul de Hotărâre publicat de ANSVSA, în consultare, stabilește amenzi usturătoare pentru crescătorii de animale, ANSVSA  a retras proiectul de Hotărâre de pe pagina prinicipală a site-ului oficial al instituției. Chiar dacă nu mai este vizibil pe pagina principală a site-ului oficial ANSVSA, proiectul poate fi citit integral de toți cei interesați, prin accesarea link-ului pe care AGROINFO l-a inserat la finalul articolelor în care anunță ce conține proiectul de act normativ. Este inserat și la finalul acestei știri. Așadar, el se mai află undeva pe site-ul oficial ANSVSA însă nu mai este, cum s-ar spune, la vedere.

proiect-hot-ansv_b

Concret, cei care deschid site-ul oficial ANSVSA, vor avea afișată pagina principală, unde, în partea dreaptă, la secțiunea Proiecte de acte normative , cum vedeți în imaginea alăturată, site-ansvsa_bar trebui să se găsească și titlul acestui proiect, Proiect de Hotărâre privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar - veterinare şi pentru siguranţa alimentelor. După cum observați, a dispărut de acolo, nu-l mai găsiți. ANSVSA l-a șters de pe pagina principală, după doar o singură zi de la publicarea în consultare. Proiectele de acte normative trebuie să rămână în consultare publică timp de 10 zile. Se pare că, în urma publicării de către AGROINFO a amenzilor pentru crescători, anunțate de acest proiect, ANSVSA l-a retras de pe pagina principală. Deocamdată, proiectul este disponibil pe o altă pagină a site-ului ANSVSA, care nu e atât de vizibilă ca pagina principală. E posibil ca ANSVSA să se fi grăbit cu publicarea acestui proiect, apoi l-a retras după doar o zi de pe pagina principală ca să mai lucreze nițel la el.

Cei interesați să citească acest proiect de Hotărâre încă mai pot să o facă accesând link-ul inserat de AGROINFO.  Aveți mai jos link-ul. În momentul în care apăsați pe link, o să vi se deschidă tot site-ul oficial ANSVSA, dar o pagină spre care nu aveți trimitere din pagina principală și pe care ați găsi-o cu mare greutate, abia după ce ați scormoni în tot site-ul ANSVSA. După ce deschideți link-ul, sus unde e adresa web, bara de sus, veți vedea și data publicării pe pagina ANSVSA a proiectului, 5 martie 2020.

INTEGRAL AICI: PROIECT DE HOTĂRÂRE privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar - veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

Vizualizat: 3151 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Aspecte practice privind aplicarea tratamentelor fito-sanitare

Aspecte practice privind aplicarea tratamentelor fito-sanitare

Mizând pe interesul tot mai mare al fermierilor pentru demonstraţiile pratice, Ovidiu Ranta şi colegii săi de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au venit anul acesta la Agraria cu proiectul TOPPS, ce urmăreşte instruirea operatorilor pentru utilizarea în siguranţă a produselor de protecţie a plantelor, reducerea poluării şi protecţia apelor la aplicarea tratamentelor fito-sanitare.

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Control

Control
Tatăl controlează caietul feciorului mai mic: Detalii