Adama
Vinasa Rompak

AGRITECHNICA 2019, ACCES GRATUIT PENTRU VIZITATORII DIN ROMÂNIA!

Publicat: 22 octombrie 2019 - 09:34
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

EVENIMENT. AGRITECHNICA 2019 – Cea mai mare expoziţie de maşini agricole din lume (10 – 16 Noiembrie 2019, Hanovra, Germania; 10/11 noiembrie - Zile Speciale): Peste 2.750 de expozanți din toată lumea; Program de evenimente atractiv;  Bilete GRATUITE de acces pentru vizitatorii din România.

Peste 2.750 de expozanți din toată lumea își vor prezenta noutățile și inovaţiile la Agritechnica, cea mai mare expoziţie de maşini agricole din lume, care va avea loc în centrul expoziţional de la Hanovra, în perioada 10-16 noiembrie 2019 (Zile Speciale - 10 și 11 noiembrie).

Companii de renume din sectorul agricol vor fi prezente cu o gamă diversificată de produse, servicii și inovații, 1.700 (60 %) dintre expozanți provenind din străinătate: Italia (366 companii), China (158), Turcia (113), Olanda (110), Franța (98), Austria (77), Polonia (64), Marea Britanie (60), Danemarca (58) , India (58), Spania (51), SUA (50), Finlanda (47) și Canada (37). În acest an, organizatorul DLG e.V. așteaptă peste 400.000 de vizitatori, din care 100.000 din străinătate.

"Inovații, noutăţi, networking şi business – toate acestea fac din Agritechnica un târg important", a declarat Marie Servais, Manager de proiect la Agritechnica, remarcând nivelul ridicat de interes pentru eveniment. „Agritechnica este rezervată integral, expoziţia păstrându-şi poziţia de platformă globală pentru tehnica agricolă".

Vizitatori din întreaga lume vor avea ocazia să participe la un program atractiv și o serie de evenimente în premieră lansate în cadrul Agritechnica 2019, printre acestea numărându-se noua zonă expozițională „DLG-AgrifutureLab” dedicată start-up-urilor,  „International Farmers Day”, cu focus anul acesta pe Franța și Regatul Unit al Marii Britanii.

Programul extins de conferințe și forumuri din acest an are ca temă centrală, "Global Farming - Local Responsibility" (Soluţii inovatoare si inteligente, adaptate specificului regiunilor agricole ale lumii).

”Agritechnica prezintă soluții la întrebările strategice ale industriei și societății. Inovațiile în domeniul ingineriei agricole pot ajuta la realizarea unor obiective precum protecția mediului în contextul schimbărilor climatice, biodiversitatea, durabilitatea și securitatea alimentară. Prin tema centrală a acestei ediţii, vom pune accentul pe programul de asistență tehnică, pentru a evidenția împletirea sistemelor agricole interconectate la nivel mondial, a circuitului mondial al materiilor prime și a soluțiilor agricole la nivel local” - Dr. Reinhard Grandke, Managing Director al DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft- Societatea Germană pentru Agricultură).

Repere din programul AGRITECHNICA 2019:

• DLG Special „Protecting Yield and Nature“ - Soluții tehnice de la specialişti în cultura vegetală
• DLG Special „Acre of Knowledge“ – Platformă de dialog şi transfer de know-how pentru îmbunătățirea sistemelor agricole, a producţiei alimentare şi promovarea unui management eficient al culturilor pentru diferite tipuri de sisteme agricole.
• Centrul distribuitorilor & ateliere live - Loc de întâlnire pentru dealerii internaţionali
• DLG - AgrifutureLab : Start-up-urile din agricultură îşi prezintă inovaţiile
• DLG Systems & Components Future Lounge - Inovaţii din domenii precum: motoare, hidraulică, electronică şi altele
• Conferinţa Ag Machinery International – Conferinţa internatională cu focus pe pieţe emergente
• Demonstraţii live pentru sectorul forestier

Premiile pentru inovaţie Agritechnica 2019

291 de produse şi servicii au fost înregistrate în cadrul competiţiei Innovation Award Agritechnica 2019, de la 148 de expozanți din 24 de țări, ilustrând gradul ridicat de inovație din sectorul de tenică agricolă la nivel mondial. Comisia independentă de experți desemnată de DLG e.V. a anunţat câştigătorii premiilor pentru inovație AGRITECHNICA 2019: 1 medalie de aur și 39 de medalii de argint.

Număr record de pavilioane internaționale

37 de pavilioane naționale din 21 de ţări şi regiuni sunt organizate anul acesta la Agritechnica, demonstrând încă o dată importanţa expoziţiei pentru sectorul agricol mondial. România va fi prezentă şi la această ediţie cu pavilion oficial ce promovează producători români din sectorul agricol: AGENT TRADE, CBN IT, DAR FOOD SOLUTIONS, FRONTIER CONNECT, IRUM, IURIAGHI, MEFIN SINAIA, POP INDUSTRY. Pavilionul oficial al Romaniei este organizat de către FEPA-CM (Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini) împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Noua aplicație mobilă, în sprijinul vizitatorilor la Agritechnica 2019

Vizitatorii Agritechnica vor avea la dispoziție din noiembrie un nou instrument pentru a-și planifica şi optimiza vizita la expoziţia de la Hanovra. Aplicația mobilă Agritechnica, un ghid interactiv pentru cel mai important târg de utilaje agricole din lume, le va permite să își organizeze ușor vizita în perioada 10-16 noiembrie a acestui an. Aplicația este disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android.

Bilete GRATUITE de acces pentru vizitatorii români

DLG InterMarketing pune la dispozitia vizitatorilor din Romania bilete gratuite de acces la AGRITECHNICA 2019, pentru perioada 12-16 noiembrie. Toţi cei interesaţi pot solicita formularul de comandă a biletelor gratuite la adresa: a.campean@dlg.org, în baza căruia pot primi biletele electronice gratuite de vizitare. Formularul de Comanda trebuie completat si returnat pana la 5 noiembrie 2019.

Vizualizat: 2244 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Decizie Guvern: Creștere cuantum subvenții APIA, transfer bani între subvențiile APIA!

Decizie Guvern: Creștere cuantum subvenții APIA, transfer bani între subvențiile APIA!

12 decembrie 2024 - 17:30

În ședința Guvernului din 12 decembrie 2024 a fost aprobată Ordonanţa de urgență pentru modificarea şi completarea unor acte normative cu privire la gestionarea financiară a fondurilor europene nerambursabile alocate României din FEGA şi FEADR, precum şi a fondurilor alocate de la bugetul de stat, aferente Politicii Agricole Comune.

Mai mulți bani pentru fermieri! Bugetul MADR, suplimentat!

Mai mulți bani pentru fermieri! Bugetul MADR, suplimentat!

12 decembrie 2024 - 17:15

În ședința Guvernului din 12 decembrie 2024 a fost aprobată Hotărârea privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Aprobat de Guvern: Termen prelungit subvenții crescători animale!

Aprobat de Guvern: Termen prelungit subvenții crescători animale!

12 decembrie 2024 - 17:06

În ședința Guvernului din 12 decembrie 2024 a fost aprobată OUG pentru modificarea art.16 alin. (1) din Legea nr. 195/2028 privind aprobarea Programului de susținere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducție, precum și a art. 15 alin (1) din Legea nr. 227/2018 privind aprobarea Programului de susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol.

Plata subvenției APIA de 42 euro/ha poate fi cerută oricând de la APIA!

Plata subvenției APIA de 42 euro/ha poate fi cerută oricând de la APIA!

12 decembrie 2024 - 10:02

Un Ordin MADR, postat în consultare publică pe site-ul oficial al ministerului, schimbă criteriile pentru subvenția APIA PD-03 Sprijin complementar pentru venit pentru tinerii fermieri.

NOU! Vârsta taurilor pentru subvenția APIA de 190 euro/bovină!

NOU! Vârsta taurilor pentru subvenția APIA de 190 euro/bovină!

12 decembrie 2024 - 09:13

Un proiect de Ordin MADR, publicat în dezbatere, modifică sprijinul cuplat zootehnic pentru venit, SCVZ, pentru creșterea taurinelor de carne în sensul stabilirii vârstei minime în cazul animalelor care fac obiectul acestei forme de sprijin.

Peste 31% din toate fermele din UE sunt conduse de fermieri cu vârste de peste 65 de ani!

Peste 31% din toate fermele din UE sunt conduse de fermieri cu vârste de peste 65 de ani!

12 decembrie 2024 - 08:46

Numărul tinerilor fermieri instalați ca șefi de exploatație este în scădere. Bruxelles-ul vrea să-i stimuleze cu ajutoare mai mari pe tineri să aleagă o carieră în agricultură.

Plăți AFIR ACUM în conturile fermierilor: 1,2 miliarde euro!

Plăți AFIR ACUM în conturile fermierilor: 1,2 miliarde euro!

11 decembrie 2024 - 15:21

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a plătit 1,2 miliarde de euro (1.170.410.582,92 euro) în perioada ianuarie – decembrie 2024 pentru proiectele de investiții și pentru măsurile de mediu și climă finanțate din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR). Din întreaga sumă plătită de AFIR, 1,02 miliarde de euro reprezintă finanțarea Comisiei Europene acordate prin FEADR, iar 152 milioane de euro provin de la Bugetul Național.

Decizie MADR fermieri, crescători animale!

Decizie MADR fermieri, crescători animale!

11 decembrie 2024 - 14:57

În cadrul reuniunii AgriFish care s-a desfășurat în perioada 09-10 decembrie 2024, s-au aprobat concluziile privind o politică agricolă comună post 2027 orientată spre fermieri de către cei 27 de miniștri ai agriculturii din Uniunea Europeană.

Tarif ANSVSA examen trichineloza porc!

Tarif ANSVSA examen trichineloza porc!

11 decembrie 2024 - 14:50

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) recomandă cetățenilor să acorde o atenție deosebită achiziționării și manipulării alimentelor de origine animală, în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Percheziție DIICOT și ANSVSA: Ovine și porci, într-o fermă clandestină!

Percheziție DIICOT și ANSVSA: Ovine și porci, într-o fermă clandestină!

11 decembrie 2024 - 14:14

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) informează astăzi că la o percheziție făcută în județul Dâmbovița au fost găsite sute de animale neidentificate, ovine și porci.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

În urmă cu aproape un an, echipa AgroConcept ducea România în Cartea Recordurilor: 403,64 tone de grâu recoltate în numai 8 ore, cu o combină New Holland CR8.90 Revelation. Află povestea fermierului care a găzduit evenimentul!

„În câmp, echipa AgroConcept a fost ca la cursele de mașini, făceau schimbul de piloți în mers, iar acasă aveam o altă echipă, de martori de această dată, la cântar. Înainte mă uitam la știri și vedeam Guinness World Records, iar acum am avut ocazia să trăiesc la mine în fermă un asemenea eveniment”, ne-a povestit Gheorghe Preda.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii