Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

AGRARIA 2017 în CIFRE: Tehnică agricolă şi zootehnie la superlativ!

Publicat: 24 aprilie 2017 - 15:12
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

CIFRELE VORBESC! În perioada 6-9 aprilie 2017 la Jucu, în judeţul Cluj, a avut loc cea de a 23-a ediţie a Targului Internaţional pentru Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie – AGRARIA, un eveniment cu şi despre oameni! 

Iată cifrele ediţiei 2017, care demonstrează acest lucru!
▪ peste 28.000 de vizitatori, o creştere de 50% faţă de ediţia precedentă;
395 de firme participante din 15 ţări, o creştere de 22% faţă de ediţia 2016;
▪ zonă dedicată demonstraţiilor cu maşini agricole;
▪ spaţiu generos dedicat zootehniei – Zootehnica Show
250 de exemplare animale de rasă (bovine, ovine şi cabaline), o creştere de 65% faţă de 2016

Ediţia 2017 a expoziţiei AGRARIA a reunit pe platforma de la Jucu, pe o suprafaţă expoziţională de 10 hectare, ofertele celor peste 395 de firme participante din 15 ţări, acoperind o gama tematică variată. ZOOTEHNICA SHOW, noul concept integrat dedicat sectorului zootehnic a reprezentat şi în acest an un punct de maxim interes pentru fermieri.

În premieră pentru zootehnia din România, 1a licitaţie de bovine de carne Angus din România organizată la Agraria 2017
Asociaţia Aberdeen Angus Romania nu a organizat doar o altă conferinţă agricolă în care se dezbat teme mai mult sau mai puţin de interes public de la care participanţii nu asimilează prea multe informaţii. Iniţiativa organizatorilor a fost foarte apreciată de către fermieri iar prezenţa la licitaţie a depăşit 1.000 de persoane.

miss-agraria_bClick pe poza pentru galerie!

Miss AGRARIA 2017
Un eveniment aparte, organizat de această dată de Someş Arieş Cooperativa Agricolă şi Asociaţia Crescătorilor de Vaci Bălţată Românească tip Simmental, l-a reprezentat alegerea Miss AGRARIA 2017. Astfel, Bălţata Românească crescută de fermierul Ilie Mircea Rus a fost aplaudată la paradă timp de 26 de secunde, adjudecându-şi astfel premiul. Pe lângă trofeul adjudecat, fermierul a fost premiat şi de Someş Arieş Cooperativa Agricolă, Holland Dairy House şi DLG Intermarketing.

Maşini agricole în mişcare!
Datorită condiţiilor meteo nefavorabile din prima zi, demonstraţiile cu maşini agricole au fost organizate în trei din cele patru zile dedicate evenimentului. Cu toate acestea, peste 300 de fermieri au avut posibilitatea să conducă un tractor şi alte câteva sute au asistat la demonstraţiile cu tractoare inteligente şi maşini de erbicidat.

Tombole Agraria 2017
Asociaţia Crescătorilor de Vaci „Bălţata Românească” Tip Simmental a organizat zilnic o tombolă la care participanţii puteau câştiga un tăuraş cu certificat de origine din rasa Bălţata Românească. O altă tombolă la care vizitatorii Agraria au putut participa a fost cea organizată de Alpha Bank şi Agrialianţa, la care marele premiu a fost un tractor Kubota model B1220 - câştigătoarea premiului fiind SZASZ KRISTINA IULIA PFA – fermier din comuna Aghiresu, judeţul Cluj.

Vizualizat: 1852 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Titan Machinery la Agromalim 2019

Titan Machinery la Agromalim 2019

Titan Machinery Romania a prezentat la Agromalim 2019 întreaga gamă de tractoare Case IH, combine Case IH, semănători şi utilaje pentru prelucrarea solului Vaderstad, maşini de fertilizat Sullky, pluguri Gregoire Besson şi alte utilaje.

Interviu cu Răzvan Tomescu - director marketing Titan Machinery România

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

A inceput INDAGRA! Hibridul SY Experto - producţie record Semănat în sistem No-till

Bancul zilei

După luptă

După luptă
Ştefan cel Mare dupa o luptă: Detalii