Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
agroinfo_ro_header_big_homepage_728x90
Reclama header after big part 3

Adrian RĂDULESCU, MARELE ABSENT de la Adunarea LAPAR!

Publicat: 16 februarie 2017 - 11:11
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

ADUNAREA GENERALĂ LAPAR. De la Adunarea Generală a Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), desfășurată pe 9 februarie 2017, au absentat anul acesta mari fermieri, unii chiar cu funcții de conducere în organizație. Motivul absenței? Unii au fost plecați în străinătate, alții, cum e fermierul Adrian Rădulescu, se pare că nu ar fi făcut niciodată parte din organizație, chiar dacă la un moment dat, paradoxal, au jucat un rol în conducerea ei.

Recent, Laurențiu Baciu, a justificat absența de la Adunarea Generală LAPAR (Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România) din 9 februarie, anul curent, a liderului Asociației Fermierilor din România, Adrian Rădulescu, astfel:

 „Rădulescu nu este și nici nu a fost niciodată membru LAPAR, și nici nu a plătit niciodată cotizație, așa că nu avea ce căuta la Adunarea Generală”, a spus președintele LAPAR.

Întrebat de AGROINFO, Adrian Rădulescu spune că, dacă este așa cum spune Laurențiu Baciu, el a ocupat ilegal funcția de președinte al Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România. Și se autodenunță!

Cât privește absența sa de la eveniment, susține: Nu am fost invitat! Chiar dacă este președintele Asociației Fermierilor din România, care este membră fondatoare LAPAR și deci cu drepturi depline. În rest, spune fostul secretar de stat și consilier prezidențial al fostului președinte Traian Băsescu, ceea ce face acum președintele LAPAR nu e un motiv de mândrie, ci din contră!

Vizualizat: 1326 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017

CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017

CONSTANTIN PETRAŞ, din Arad, este cel mai nororcos vizitator al Târgului Agromalim din 2017. Acesta a câştigat o junincă gestantă din rasa Bălţată Românească, oferită de Camera de Comerţ Arad, cu sprijinul Revistei FERMA, care a fost sponsor al marelui premiu.
Interviu cu:
CONSTANTIN PETRAŞ
RODICA PETRAŞ
GHEORGHE SĂPLĂCAN, director SCDCB Arad

Reporter Agroinfo: Violeta Mâţ
Operator imagine: Claudiu Borobei

Rapiţa, cultura anului în Arad! Daniela Herţeg continuă tradiţia familiei Soluţii Monosem, Galucho şi Gregoire Besson de la Cons DDA

Bancul zilei

Dorinţă...

Dorinţă...
Prinde un pescar peştişorul de aur. Detalii