Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

ACTE AJUTOARE DE MINIMIS! MESAJ URGENT!

Publicat: 17 martie 2020 - 13:04
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ANUNȚ OFICIAL! Fermierii care s-au înscris în programele de ajutor de minimis derulate prin direcțiile pentru agricultură județene, tomate, usturoi, lână, etc, și trebuie să depună documentele justificative pentru obținerea ajutoarelor, NU VOR MERGE la sediile direcțiilor pentru agricultură. AGROINFO vă pune la dispoziție comunicarea urgentă făcută ASTĂZI de autoritățile sanitare veterinare care vă spune CUM SĂ PROCEDAȚI CU ACESTE ACTE.

Începând cu data de 17.03.2020, adresa-dsv-tm_badresa-dsv-tm2_bîn contextul măsurilor de prevenire a riscului de răspândire la nivel național a infecției Coronavirus SARS-CoV-2, se va reduce la maximum orice contact al funcționarilor din cadrul DAJ cu persoanele fizice/reprezentanți ai persoanelor juridice.

În acest sens, veți întreprinde toate demersurile pentru a se face cunoscută următoarea procedură prin care petiționarii/fermierii pot transmite documentele la DAJ, după cum urmează:

Transmiterea oricărui tip de document de la solicitanți/beneficiari ai sprijinului financiar/petenți, se va realiza în principal pe căi electronice (scanat, e-mail/suport electronic CD/memory stick) la adresa de email a instituției sau pr format de hârtie transmis prin procedura cunoscută, poștă sau curierat.

Pentru documentele transmise electronic, acestea vor urma procedura de înregistrare în Registrul de corespondență al DAJ la data recepționării acestora, iar confirmarea înregistrării se va transmite, în format electronic, la adresa de e-mail a solicitanților/beneficiarilor sprijinului financiar/petiționarilor.

În cazul în care sunt necesare documente originale, care stau la baza solicitării de sprijin financiar, solicitanții/beneficiarii vor transmite aceste documente prin poștă sau curier.

Informarea solicitanților/beneficiarilor sprijinului financiar/petiționarilor de această procedură, se va face prin toate mijloacele de informare media, inclusiv prin afișarea la sediul DAJ, postare pe site, notificarea acestora.

Datele de contact ale direcțiilor pentru agricultură din fiecare județ le găsiți pe site-urile oficiale DAJ. Pentru DAJ Timiș, datele de contact sunt: adrese email: dadr.tm@madr.ro; dadr-tm@mail.dnttm.ro
Site-ul propriu: www.dajtm.ro
Adresa poștală: Strada Paris nr.2A, et.3; Timișoara, Jud. Timiș
Telefoane contact: secretariat/fax 02566220921/0737503563/0752190120
juridic: 0256220948/0786950557
resurse umane: 0256220944
contabilitate:0724005688
director ex: 0256221284/0723639797
director ex.adj: 0723624760

Vizualizat: 2912 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Intermediarii fac legea şi peste Prut

Intermediarii fac legea şi peste Prut

Podgoriile în Republica Moldova ocupă în prezent o suprafaţă totală de 135 mii de hectare. Conform estimărilor oficiale, anul acesta au fost recoltate peste 620 mii de tone de struguri, cu circa 5.000 tone în plus faţă de producţia obţinută în 2016. Dinte acestea, 110 mii de tone sunt soiuri de masă. Pentru producători, principala provocare rămâne desfacerea.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Speranţa moare ultima...

Speranţa moare ultima...
Se desfiinţează FISCUL, strigă fericit Vasile. Detalii