Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Casa-Gradina.ro

Descriere:
Ce este mai frumos in viata unui om, decat sa aiba propria lui casa, cu o gradina de vis, in care sa petreaca timpul liber alaturi de familie si prieteni ? S.C. Kalmia S.R.L. vine in ajutorul fiecaruia cu amenajari de spatii verzi si gradini, astfel ca, fiecare zi din an sa fie cu adevarat speciala, in fiecare zi a anului sa existe flori si verdeata in viata Dumneavoastra.
Click-uri:
5114
Adaugat in:
28 aprilie 2004 - 10:19

Video

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019

În standul producătorul suedez de la Agritechnica 2019 au fost prezentate o serie de noutăţi: semănătoarea de precizie şi de mare viteză - Temp L, grapa pentru pregătirea patului germinativ - NZ Extreme 1425 cu o lăţime de lucru de 14,25m şi sistem inovativ - Tempo WideLining - care oferă posibilitatea realizării de cărări tehnologice păstrând densitatea (plante/ha) şi care este destinat fermierilor care distribuie dejecţii lichide în culturile de porumb siloz.

#agroinfo, #vaderstad

Interviu cu Sorin Radu - reprezentant Väderstad România;

Reporter: Gheorghe Ghişe

Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019 Ce trebuie să ştii înainte să începi un proiect horticol

Bancul zilei

După 25 de ani

După 25 de ani
Două colege de liceu se reîntâlnesc după 25 de ani: Detalii