Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

SUBVENȚIA APIA URIAȘĂ, PLĂTITĂ FERMIERILOR CHIAR DACĂ DEȚIN UN SINGUR ANIMAL!

Publicat: 17 februarie 2019 - 07:17
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

SUBVENȚII APIA 2019! Crescătorii de animale din România au posibilitatea și în 2019 să încaseze o subvenție de câteva sute de lei pe cap de animal chiar dacă dețin în fermă un singur animal eligibil pentru această plată. Este vorba despre bivolițele de lapte, iar subvenția pe care o încasează crescătorii de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) este sprijinul cuplat, cu cea mai mare valoare pe cap de animal. APIA ne-a furnizat lista de acte de care aveți nevoie pentru a încasa acești bani.

Sprijinul cuplat, subvenție europeană cu cea mai mare valoare pe cap de animal, se acordă crescătorilor de bivolițe de lapte și pentru anul de cerere 2019. Sprijinul cuplat este plătit de APIA pentru un efectiv de la 1 la maximum 100 capete de bivolițe de lapte.

bivolite_b

Pentru anul 2019, fermierii care vor să beneficieze de acești bani au nevoie de următoarele acte:

- copie de pe pașaportul fiecărei bivolițe de lapte;
- adeverință eliberată de asociația/agenția acreditată pentru înființarea și menținerea Registrului Genealogic al rasei prin care se confirmă înscrierea/înregistrarea bivolițelor, pentru care se solicită sprijinul cuplat, în Registrul genealogic al rasei - secțiunea principală sau suplimentară, avizată de Agenția Națională pentru Zootehnie.

Pentru anul de cerere 2018, sprijinul cuplat pentru bivolițe de lapte a fost de 160,8187 euro/cap de animal = 750,0262 lei/cap de animal/an.

Vizualizat: 8690 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vest Tract la Agromalim 2019

Vest Tract la Agromalim 2019

Vest Tract a expus la Agromalim toată gama de tractoare McCormick, de la 35CP până la 310CP. Alături de acestea, au mai fost expuse maşini Krone pentru pregătirea şi condiţionarea furajelor vezi, brand pentru care Vest Tract este importator exclusiv în zona sa de activitate şi utilajele pentru pregătirea solului Maschio Gaspardo şi semănători Tume.
Interviu cu Sergiu Cristea, director vânzări Vest Tract.

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Vaderstad la Agromalim 2019 SAM la Agromalim 2019 A inceput INDAGRA!

Bancul zilei

Lista e necesară

Lista e necesară
O zi la cumpărături se încheie întotdeauna cu: Detalii