Adama
Vinasa Rompak

Primul Anuar dedicat industriei cărnii din România se lansează la final de 2011

Publicat: 30 noiembrie 2011 - 15:14
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Primul Anuar dedicat în exclusivitate industriei cărnii din România va fi lansat la finele anului 2011. Acesta va conţine informaţii de piaţă concludente, privind evoluţia şi tendinţele de dezvoltare din acest sector, precum şi date statistice referitoare la efectivul de animale şi producţia de carne şi preparate din carne de porc, vită, oaie, pasăre şi peşte.

De asemenea, în Anuar vor fi publicate informaţii utile pentru producători, procesatori şi comercianţi, referitoare la instituţiile cu rol cheie în producerea şi comercializarea cărnii, Universităţi cu profil alimentar şi Asociaţii de profil din ţară şi din Europa.

Printre firmele înscrise se numără atât furnizorii de utilaje şi soluţii complete pentru industria procesării cărnii, precum şi furnizorii de materii prime dedicate acestei industrii, dar şi producătorii de produse şi preparate din carne.
Sursa: industriacarnii.ro

Vizualizat: 1995 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Olympus lansează ambalajul inscripționat în limbaj Braille, destinat nevăzătorilor

Olympus lansează ambalajul inscripționat în limbaj Braille, destinat nevăzătorilor

Producătorul de lactate Olympus lansează primul ambalaj inscripționat în limbaj Braille pentru un produs alimentar de pe piață, adresat atât nevăzătorilor, cât și publicului larg. 

Proprietarul Transavia intenţionează preluarea a 25% din acţiunile Avicola Braşov

Proprietarul Transavia intenţionează preluarea a 25% din acţiunile Avicola Braşov

Proprietarul grupului de companii Transavia din Alba Iulia, Ioan Popa, va derula în perioada 29 noiembrie - 20 decembrie 2011, o ofertă publică pentru preluarea unui pachet de 25% din acţiunile producătorului de carne de pasăre Avicola Braşov, potrivit datelor transmise pieţei Rasdaq din cadrul Bursei de Valori Bucureşti.

Puiul Fericit şi Salamul de Sibiu, campionii Agricola Bacău în 2011

Puiul Fericit şi Salamul de Sibiu, campionii Agricola Bacău în 2011

Circa 1.500.000 de români au degustat Puiul Fericit de la Agricola Bacău într-un an şi jumătate de când acest sortiment unic pe piaţa locală a fost lansat fiind considerat de retailerii din România pentru categoria produse din carne la Premiile PIAŢA ale industriei FMCG «Cel mai mai bun produs nou» din anul 2011.

Măcar atât: 410 lei pentru vacă, 40 lei pentru oaie şi 36 euro/ha

Măcar atât: 410 lei pentru vacă, 40 lei pentru oaie şi 36 euro/ha

Crescătorii de bovine ar putea primi 410 lei pe cap de animal pentru 2011, iar cei de ovine şi caprine, numai 40 lei pe cap de animal, în timp ce sprijinul pe suprafaţă alocat din bugetul naţional pentru 2011 va fi, cel mai probabil, de numai 36 euro pe hectar, ne-a spus Mircea Ciurea, membru al Asociaţiei Fermierilor Crescători de Bovine din judeţul Cluj şi peşedinte al Cooperativei Agricole Someş-Arieş, dar şi fost preşedinte al Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), care a participat, în 28 noiembrie 2011, alături de alţi crescători de bovine şi de ovine şi de fermieri din sectorul vegetal la o întâlnire cu conducerea Ministerului Agriculturii pentru a discuta despre plăţile naţionale directe complementare (CNDP) în sectorul zootehnic şi în sectorul vegetal.

Producătorul de lactate Tnuva se gândeşte la retragerea de pe piaţa din România

Producătorul de lactate Tnuva se gândeşte la retragerea de pe piaţa din România

Compania israeliană producătoare de lactate Tnuva analizează posibilitatea închiderii operaţiunilor de pe piaţa din România, după investiţii de aproximativ 300 milioane de shekeli (60.mil. euro) în această subsidiară, informează publicaţia Globes citând surse din interiorul companiei.

ANSVSA: Producţia românească de carne de pasăre este sigură

ANSVSA: Producţia românească de carne de pasăre este sigură

Producţia românească de carne de pasăre este sigură şi nu conţine niciun fel de substanţe dăunătoare, a declarat, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Radu Roatiş.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

GHEORGHE PREDA: Agricultor de-o viață, recordmen cu AgroConcept

În urmă cu aproape un an, echipa AgroConcept ducea România în Cartea Recordurilor: 403,64 tone de grâu recoltate în numai 8 ore, cu o combină New Holland CR8.90 Revelation. Află povestea fermierului care a găzduit evenimentul!

„În câmp, echipa AgroConcept a fost ca la cursele de mașini, făceau schimbul de piloți în mers, iar acasă aveam o altă echipă, de martori de această dată, la cântar. Înainte mă uitam la știri și vedeam Guinness World Records, iar acum am avut ocazia să trăiesc la mine în fermă un asemenea eveniment”, ne-a povestit Gheorghe Preda.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii