Adama
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

LICITAŢIE de BOVINE de carne ANGUS: 7-8 aprilie, la AGRARIA!

Publicat: 14 martie 2017 - 16:26
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

ZILE SPECIALE PENTRU ZOOTEHNIA ROMÂNEASCĂ! În premieră pentru zootehnia din România, se va organiza prima licitaţie de bovine de carne Angus, anul acesta în cadrul târgului Agraria, desfăşurat în perioada 6-9 aprilie 2017, la Jucu, Jud. Cluj, Parcul Industrial TETAROM III.

Iată cum se va desfăşura Licitaţia!

Pe 7 aprilie 2017, va avea loc o prima parte a evenimentului, respectiv "Genetica, secretul unei afaceri de succes - Paradă Angus", consurs cu jurizare specializată, demonstraţii de bune practici în fermă.

Sâmbătă, 8 aprilie vom începe ziua aflând cele mai importante informaţii despre dezvoltarea zootehniei în România, de la specialişti, autorităti, cum ar fi ANZ, MADR, ANSVSA si DSVSA Cluj. Ulterior vom avea un invitat special din România care ne va vorbi despre evoluţia şi dezvoltarea rasei Angus în România, trecut – prezent şi viitor cu accent pe importanţa geneticii într-oafacere cu bovine Angus şi un specialist internaţional care ne va deschide interesul povestindu-ne despre situaţia actuală a bovinelor Angus în Europa şi despre trendul de dezvoltare al acestei rase şi nu în ultimul rând despre nevoile clienţilor de carne de vită premium Angus”, anunţă organizatorii.

Licitaţia propriu-zisă nu se lasă aşteptată, aşadar nu întârziaţi! “Tot sâmbătă va avea loc şi momentul cheie al întregului nostru concept şi anume prima şi mult aşteptata licitaţie de bovine Angus, în cadrul căreia se vor licita bovinele din cadrul expoziţiei. La ora 11:30 vom deschide oficial licitaţia, iar moderatorul de licitaţie va începe prezentarea succesivă a animalelor în ring”, adaugă aceştia.

A doua jumătate a zilei va fi dedicată specialiştilor culinari şi împătimiţilor de carne de vită de calitate. Începând cu ora 13:30 va fi prezentat un moment spectaculos: un show măcelaresc oferit de specialişti în domeniu, care se va încheia cu un incediar show culinar cu preparate exclusive din carne de Angus oferit de un bucătar renumit din România.

Asociaţia Aberdeen Angus România este prima asociaţie din ţară acreditată pentru Controlul Oficial al Producţiei (COP) la bovinele de carne şi, în acelaşi timp, singura asociaţie din ţară acreditată pentru conducerea Registrului Genealogic la rasa Aberdeen Angus.

Vizualizat: 2526 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Nu rata PRIMA LICITAŢIE de bovine ANGUS din România!

Nu rata PRIMA LICITAŢIE de bovine ANGUS din România!

PREMIERĂ PENTRU ZOOTEHNIA ROMÂNEASCĂ! Prima licitaţie de bovine de carne Angus, în premieră pentru zootehnia din România, se va organiza anul acesta în cadrul târgului Agraria, în perioada 6-9 aprilie 2017, la Jucu, Jud. Cluj, Parcul Industrial TETAROM III.

PREMIERĂ la AGRARIA 2017: PRIMA LICITAŢIE  de bovine ANGUS din România!

PREMIERĂ la AGRARIA 2017: PRIMA LICITAŢIE de bovine ANGUS din România!

TOTUL DESPRE O AFACERE ANGUS: DE LA FERMĂ LA FARFURIE! Sub această deviză se desfăşoară seria de evenimente dedicate zootehniei organizate de Asociaţia Aberdeen Angus România la Agraria 2017. Iată propunerile Asociaţiei pentru fermierii români!

Asociația Aberdeen Angus Romania organizează la AGRARIA 2016 evenimentul „Angus din România, pentru întreaga Europă”

Asociația Aberdeen Angus Romania organizează la AGRARIA 2016 evenimentul „Angus din România, pentru întreaga Europă”

Asociația Aberdeen Angus Romania organizează în data de 22 aprilie 2016, ora 10:30, evenimentul „Angus din România, pentru întreaga Europă”. Manifestarea va avea loc în cadrul târgului Agraria 2016, de la Jucu/Cluj.

Patria bovinelor Angus, privită prin lupa IFAJ

Patria bovinelor Angus, privită prin lupa IFAJ

Asociaţia Presei Agricole din România poate să consemneze şi să vă aducă la cunoştinţă o premieră pentru media de specialitate din ţara noastră. Organizaţia a fost invitată la cea mai importantă manifestare din domeniu, congresul Federaţiei Internaţionle a Jurnaliştilor Agrarieni (IFAJ), aflat la cea de a 58-a ediţie.

Un fermier din Mehedinţi a pierdut 51 de bovine - rasa Black Angus

Un fermier din Mehedinţi a pierdut 51 de bovine - rasa Black Angus

Un fermier din satul Izvoarele, comuna Gruia, a pierdut în pădurea din apropiere 51 de bovine din rasa Black Angus importate din Austria.

Angus-Ro, paşi uriaşi în ameliorarea vacii de carne

Angus-Ro, paşi uriaşi în ameliorarea vacii de carne

Asociaţia Angus-Ro, înfiinţată în judeţul Suceava, a fost acreditată în luna mai pentru efectuarea serviciului de determinare a calităţii genetice a raselor de taurine pentru carne.

Asociaţia Aberdeen Angus, acreditată pentru efectuarea controlului oficial în direcţia producţiei de carne la taurine

Asociaţia Aberdeen Angus, acreditată pentru efectuarea controlului oficial în direcţia producţiei de carne la taurine

Asociaţia Crescătorilor de Taurine Aberdeen Angus este prima asociaţie din România care a primit acreditarea pentru efectuarea controlului oficial (COP) în direcţia producţiei de carne la taurine, ne-a declarat Gheorghe Budrală, preşedintele asociaţiei. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Robotul autonom Horsch Primul robot de furajare LELY VECTOR din România în ferma Peica! LIVIU STANIMIR: Costul inputurilor scade marja de profit

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii