Adama
Agreena
AGRICOVER

Lely a vândut mai mulți roboți Astronaut

Publicat: 21 aprilie 2020 - 19:08
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6   | Print | Trimite unui prieten

2019 a fost un an excepțional pentru Lely iar robotul de muls Astronaut A5, care a fost introdus pe piaţă în 2018, a generat vânzări record. Astfel, anul trecut cifra de afaceri a Lely a fost de 606 milioane euro, cu 46% mai mare decât în 2018 (416 milioane euro).

Compania a înregistrat o creştere a vânzărilor în toate cele 46 de țări în care este activă şi în special în Europa, unde sistemele robotice sunt acum un standard. De asemenea, cifra de afaceri de anul trecut a beneficiat şi de o creştere a vânzărilor de consumabile și servicii, echipamente de furajare şi instalaţii de muls. Creşterea vânzărilor de roboţi, atât roboţi de muls cât şi alţi roboţi de fermă, arată că adoptarea roboților în fermele de vaci de lapte continuă la nivel mondial.

În aprilie, compania a fost votată „Afacerea de familie a anului” (‘Family Business of the Year") şi Lely a fost certificată oficial ca "Great Place to Work", la sfârşitul anului trecut.

Anul 2019 a fost marcat și de numirea lui Alexander van der Lely în funcţia de Președinte al noului Consiliu de supraveghere al Lely. De la 1 ianuarie, în funcția de CEO al Lely a fost numit Andre van Troost, un fost membru al Comitetului Executiv al companiei. Sarcina Consiliului de Supraveghere este de a se asigura că Lely va continua să fie o afacere de familie robustă şi în viitor.

Lely Astronaut A5_b 

Prognoza pieței 2020

Anul trecut prețurile produselor lactate de bază au crescut pe plan mondial. O creșterea mai modestă a producției globale de lapte este așteptată în 2020. Încetinirea creșterii economice, Brexit-ului și, desigur, răspândirea virusului COVID-19 vor afecta, de asemenea, piaţa globală și prețul laptelui şi produselor lactate.

Importanța sustenabilității este un subiect fierbinte, aflat pe ordinea de zi, în special în Europa, datorită legislației și a cererilor consumatorilor (cum ar fi trasabilitatea alimentelor, bunăstarea animalelor, păstrarea biodiversității, etc.). Societatea manifestă un interes din ce în ce mai mare pentru produsele lactate iar fermierii trebuie să aibă un dialog continuu și deschis cu părțile interesate și să-și administreze în mod conștient fermele în ceea ce privește sustenabilitatea, bunăstarea animalelor și siguranța alimentelor.

Şi în 2020, Lely va continua să investească în cercetare și dezvoltare astfel încât să rămână un jucător de frunte în robotică și managementul fermelor la nivel mondial. Compania doreşte să rămână un lider în gestionarea fermelor și în automatizarea activităților de producție în fermele de vaci de lapte.

În timpul evenimentului „Lely Future Farm Days”, pe parcursul mai multor zile din iunie 2020, Lely își va prezenta viziunea asupra fermei de vaci de lapte durabile și complet automatizate a viitorului şi vor fi expuse o serie de inovații.

Vizualizat: 2567 | Video Video 1 2 3 4 5 6 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

STOP FURTULUI DIN DEPOZITELE DE PESTICIDE! STOP FALSURILOR!

STOP FURTULUI DIN DEPOZITELE DE PESTICIDE! STOP FALSURILOR!

CAMPANIE! Fermieri și Distribuitori -  Acționăm! Împreună facem SCUT împotriva falsificării produselor de protecție a plantelor și semințelor. Protejați-vă afacerea! STOP furtului din depozitele și magaziile de pesticide. Mai multe organizații ale fermierilor români, alături de Autoritatea Fitosanitară și Poliția Română, au declanșat o campanie prin care vor să atragă atenția asupra furturilor de pesticide din depozite și a falsificării acestor produse de protecție a plantelor și a semințelor.

ORDIN MINISTRUL AGRICULTURII: STOCURILE DE HRANĂ, SECRETE!

ORDIN MINISTRUL AGRICULTURII: STOCURILE DE HRANĂ, SECRETE!

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE! Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a semnat un Ordin prin care angajații Ministerului Agriculturii, precum și cei ai instituțiilor subordonate MADR sunt obligați, sub amenințarea sancțiunilor penale, să semneze o Declarație de confidențialitate. Documentul îi forțează să respecte secretul asupra stocurilor de hrană existente.

CONTROALE APIA PENTRU SUBVENȚII ÎN FERMELE DE ANIMALE!

CONTROALE APIA PENTRU SUBVENȚII ÎN FERMELE DE ANIMALE!

ÎN VIGOARE! Crescătorii români de animale care beneficiază de subvențiile din zootehnie, acordate prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), pot fi verificați de APIA în orice perioadă a acestui an, chiar și după efectuarea plăților. Comisia Europeană a adoptat pe 16 aprilie 2020 un regulament prin care se face derogare de la procedura obișnuită de desfășurare a controalelor. Regulamentul a fost publicat pe 17 aprilie 2020 în Jurnalul Oficial UE și este în vigoare din 20 aprilie 2020.

DEROGARE LA CONTROLUL pentru AJUTOARELE din APICULTURĂ!

DEROGARE LA CONTROLUL pentru AJUTOARELE din APICULTURĂ!

ÎN VIGOARE! Apicultorii care beneficiază de ajutoarele europene și de stat disponibile pentru apicultură nu vor mai fi supuși acelorași verificări, așa cum s-a întâmplat anul trecut. În condițiile pandemiei de COVID-19, Comisia Europeană a adoptat REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2020/532 AL COMISIEI din 16 aprilie 2020 de derogare, pentru anul 2020 ceea ce privește anumite controale administrative și la fața locului aplicabile în cadrul politicii agricole comune.

SUNTEM AMENDAȚI DACĂ NE LUCRĂM GRĂDINILE! LA TOAMNĂ, O SĂ MÂNCĂM MĂȘTILE CHINEZEȘTI ALE BĂIEȚILOR DEȘTEPȚI!

SUNTEM AMENDAȚI DACĂ NE LUCRĂM GRĂDINILE! LA TOAMNĂ, O SĂ MÂNCĂM MĂȘTILE CHINEZEȘTI ALE BĂIEȚILOR DEȘTEPȚI!

AMENZI CU DUIUMUL SĂ-ȘI FACĂ POLIȚIȘTII NORMA! Mulți dintre români au grădini la țară și vor să-și lucreze pământul, vor să mănânce un cartof, o varză din grădina lor. Putem să mergem să ne lucrăm pământul pe care-l avem sau riscăm la toamnă să mâncăm măștile chinezești ale băieților deștepți? A fost întrebat ministrul agriculturii de unul dintre cei care au grădini la țară. Ce spune ministrul Adrian Oros?

EXPORT DE MII DE VACI DE LAPTE ÎN RUSIA!

EXPORT DE MII DE VACI DE LAPTE ÎN RUSIA!

CEL MAI MARE IMPORTATOR DE VACI DE LAPTE. Rusia importă cu miile vaci de lapte din Europa! Preşedintele Vladimir Putin şi-a propus să reducă dependenţa Rusiei de importurile de alimente şi să modernizeze industria de lactate rusească, iar în acest sens se bucură de ajutorul Europei, transmite Bloomberg.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Vasile Târziu mizează pe Horsch. Impresii la cald, din câmpul de testare Horsch Field Days!

Vasile Târziu mizează pe Horsch. Impresii la cald, din câmpul de testare Horsch Field Days!

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii