Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

GHIȚĂ CIOBANUL, AMENINȚAT: CEI CORUPȚI VOR SĂ NE ÎNCHIDĂ GURA!

Publicat: 10 august 2017 - 18:02
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

O SĂ AJUNGEM SĂ NE OMORÂM ÎNTRE NOI! Fermierul Gheorghe Dănulețiu, cunoscut și sub numele de Ghiță Ciobanul, a spus, joi, la Ministerul Agriculturii, în fața camerelor televiziunilor, că a fost amenințat pentru că are curajul să spună ce afaceri necinstite se fac în oierit cu subvențiile europene și cu pășunile. Fermierul din Jina, Sibiu, dezvăluie că funcționarii de la Ministerul Agriculturii ar fi chefuit, acum o săptămână, cu băieții deștepți din oierit.

Cât timp unii merg și chefuiesc cu cei mai corupți din România, nu vedem că se poate realiza ceva, a spus fermierul.

Cine sunt corupții și cine a chefuit cu ei? A fost întrebat oierul de jurnaliștii prezenți joi la Ministerul Agriculturii.

Președinții de federații (e vorba despre federațiile crescătorilor de animale n.r.) aproape toți. Ați văzut acum o săptămână, mai exact pe 31 iulie, unde au fost cei din Ministerul Agriculturii, au fost și în Jina, dar și aproape de Sibiu. Ați văzut în câteva poze cine era acolo, a dezvăluit oierul.

Cine din Ministerul Agriculturii a chefuit cu cei suspectați că învârt afacerile necurate din oierit și cine sunt cei suspectați? Au insistat jurnaliștii. ghita-10-august_b

Ați văzut pozele, toate sunt publice, s-au făcut publice de mai multă lume și se vede. Nu dăm nume pe treaba asta că se vede cu ochiul liber. Cât timp se fac chefuri pe aici, prin zonă, a mai spus oierul.

Să înțelegem că cineva de la vârful Ministerului Agriculturii a chefuit cu persoane suspectate de fraudarea fondurilor europene destinate subvențiilor? L-au întrebat, din nou, jurnaliștii pe oier.

Eu vorbesc pentru cei care sunt interesați, pentru noi, pentru cei din oierit. Toți știu cine dirijează în momentul de față treburile astea. Nume nu o să dau pentru că sunt amenințat de câteva zile că o să fiu dat și în judecată.

Chiar ieri, un cioban de-al meu de la munte a fost amenințat să lase oile singure. Mi-a lăsat azi-noapte oile singure în vârful muntelui. Și o să ajungem pentru acești bani europeni (subvențiile n.r.) să ne omorâm. Asta ajungem! Au venit noaptea peste ciobanul meu să-l amenințe, ăla a lăsat oile singure și astăzi au mers să-l aștepte în drumuri. Cei implicați ne amenință și cei pe care-i deranjează faptul că noi venim și spunem adevărul, dezvăluie Ghiță Ciobanul.

Potrivit comunicatului transmis către AGROINFO de Ministerul Agriculturii, pe 31 iulie 2017, ziua despre care vorbește Ghiță Ciobanul, ministrul agriculturii, Petre Daea, însoțit de câțiva funcționari din Ministerul Agriculturii, a fost la Hunedoara, Sibiu și Botoșani.

Ghiță Ciobanul a mai spus că ministrul Petre Daea nu a participat la aceste chefuri. În schimb, alți funcționari de la vârful ministerului ar fi participat și că nu este vorba de chefuri făcute la Botoșani sau Sibiu. Mai rămâne Hunedoara...

Vizualizat: 11991 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Ospitalitatea românilor, un brand de ţară

Katharina Seuser, preşedintele Reţelei Europene a Jurnaliştilor din Agricultură (ENAJ), s-a arătat copleşită de căldura cu care a fost primită şi de interacţiunea cu oamenii pe parcursul celor cinci zile ale turului organizat de Asociaţia Presei Agricole din România la sfârşitul lunii iunie, când am realizat şi acest scurt interviu.

GENETICA WWS, CAMPIOANA UNGARIEI CEA MAI MARE EXPOZIŢIE ZOOTEHNICĂ DIN UNGARIA CUM FACI 80 DE TONE DE VARZĂ PE HECTAR

Bancul zilei

Cum se urcă pe cal

Cum se urcă pe cal
Sir se urcă pe cal invers, cu spatele în faţă... Detalii