Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

EXCLUSIV! CUANTUM AVANS CRESCĂTORII de OVINE!

Publicat: 11 octombrie 2017 - 09:53
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

AGROINFO, PRIMA PUBLICAȚIE CARE V-A ANUNȚAT CUANTUMUL AVANSULUI PENTRU CRESCĂTORII DE OVINE! În exclusivitate, șeful Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) ne-a declarat care este cuantumul plătit la avans pentru crescătorii de ovine. Oierii vor intra pe listele de plată APIA din aceeași dată, 16 octombrie, cu fermierii din sectorul vegetal. Crescătorii de ovine primesc un avans din sprijinul cuplat!

Singura publicație unde șeful APIA a anunțat, pentru prima oară și în exclusivitate, cuantumul avansului pentru crescătorii de ovine este AGROINFO! Șeful APIA ne-a declarat că primii dintre crescătorii de animale din România care vor încasa avans din subvențiile aferente campaniei 2017 sunt crescătorii de ovine.

Crescătorii de ovine vor intra pe listele de avans din 16 octombrie 2017. Avansul va fi plătit din sprijinul cuplat, iar cuantumul pe care-l va plăti APIA la avans este de 70% din valoarea sprijinului cuplat pentru ovine, și vine aproximativ 16 euro/cap de animal, ne-a declarat Adrian Pintea. Declarația a fost făcută de șeful APIA marți, 10 octombrie, la Târgul de produse românești din Parcul Herăstrău. Șeful APIA a discutat doar cu reporterul AGROINFO. Informația difuzată de noi marți, imediat după discuția cu șeful APIA, a fost preluată, miercuri, 11 octombrie, și de alte publicații, care, culmea aberației jurnalistice, au considerat-o tot exclusivitate!

CITEȘTE AICI DECLARAȚIA EXCLUSIVĂ A ȘEFULUI APIA!

Potrivit sursei citate, valoarea sprijinului cuplat la ovine, pentru anul 2017, ajunge la aproximativ 22 de euro/cap de animal.

La bovine, avansul din subvențiile cuvenite fermierilor pentru campania 2017 nu poate fi acordat din 16 octombrie, din pricina perioadei de reținere a animalelor în ferme, care expiră pe data de 15 noiembrie.

Vom vedea cum vom putea să le plătim și crescătorilor de bovine un avans după 15 noiembrie 2017, dacă nu vor intra de la 1 decembrie când încep plățile regulare, finale, ne-a declarat șeful APIA, în exclusivitate.

APIA plătește din 16 octombrie și avansul pe suprafață. Vă reamintim cuantumul schemelor de plată pe suprafață din care APIA va plăti la avans un procent de 70%.

Schema de plată unică pe suprafață (SAPS)  97,2452 euro/ha
Schema de plată redistributivă  Nivelul 1 (1- 5 ha, inclusiv) = 5,0000 euro/ha
Nivelul 2 (peste 5 și până la 5 ha, inclusiv)  =  48,3251 euro/ha
Schema de plată pentru înverzire   57,1745 euro/ha
Schema de plată pentru tinerii fermieri 24,3113 euro/ha

Cuantumul minim se majorează până la atingerea plafonului alocat, în baza suprafețelor determinate.

 Vizualizat: 2792 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Horsch – noutăţi pentru Agritechnica 2017

Horsch – noutăţi pentru Agritechnica 2017

La sfârşitul lunii septembrie, la Schwandorf (Germania), Horsch şi-a prezentat în noutăţile pentru Agritechnica 2017. În faţa presei agricole internaţionale au defilat cultivatoarele Cruiser 5/6 XL şi Terrano GX; noile semănători Serto 10/12 SC, Express KR, Pronto NT şi Avatar SD, precum şi maşinile de erbicidat Leeb GS şi Leeb LT.
Reprezentant Horsch în România Constantin Curcă prezintă cele mai importante noi utilaje Horsch şi evoluţia pieţei româneşti de utilaje agricol pentru costructorul german.

Sub media europeană la consumul cărnii de porc Intermediarii fac legea şi peste Prut Porc Crescut Româneşte

Bancul zilei

La farmacie

La farmacie
La farmacie o buburuză zice: Detalii