Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

EUROTIER și ENERGYDECENTRAL - Inovații în zootehnie și energii regenerabile, 11-14 noiembrie 2014 - Hanovra

Publicat: 29 octombrie 2014 - 11:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din întreaga lume își dau din nou întâlnire la o nouă ediție a renumitei expoziții EUROTIER, evenimentul-lider mondial în zootehnie, organizat în perioada 11-14 noiembrie de către Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.) în Complexul expoziţional din Hanovra, Germania.

EUROTIER este organizat o dată la doi ani și prezintă cele mai noi produse și tehnologii pentru creșterea de bovine, porcine, păsări de curte, ovine şi pentru acvacultură, precum și inovaţii în zootehnie, management şi servicii de profil.
Principalele categorii de produse și servicii prezentate de firmele participante la EUROTIER sunt: programe de ameliorare, comerţ, tehnologii de reproducere; inputuri pentru fermă; depozitarea şi producerea furajelor; construcţia de grajduri şi hale; tehnologii de creştere şi furajare; tehnologii de climatizare și de mediu; tehnologii de muls şi răcire; tehnologii de evacuare a dejecţiilor solide şi lichide; vehicule de transport, servicii de transport; prelucrarea şi comercializarea păsărilor de curte, a ouălor şi peştelui; echipamente, accesorii şi piese de schimb; servicii de management şi consultanţă; bioenergie şi alimentare cu energie în sistem descentralizat.

Numărul record de peste 2.400 de expozanti si 160.000 de vizitatori, dintre care circa 38.000 din străinătate prezenți la EuroTier 2012 a ridicat în mod semnificativ nivelul evenimentelor de profil.
La ediţia EUROTIER 2014, vor participa circa 2.350 de expozanţi din 51 de ţări.
Pe lângă dimensiunile sale impresionante, EUROTIER este și cea mai importantă platformă de inovații pe piața europeană și mondială pentru utilaje, instalații și inputuri agricole pentru creșterea profesională a animalelor, fapt confirmat de cele 270 de inovații prezentate de 156 expozanți din 19 țări. Cu acest prilej, o comisie independentă, formată din experţi internaţionali, incluzând și fermieri, a acordat 6 medalii de aur şi 15 medalii de argint „EuroTier-Innovation” pentru cele mai interesante inovaţii.
Un program de manifestări amplu, cu prezentări de animale în ring (Top Tier Treff), evenimente speciale și dezbateri pe teme privind creșterea, furajarea și sănătatea animalelor, va fi derulat zilnic de organizatorul expoziţiei EUROTIER - Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.), cu sprijinul Asociaţiei Europene a Crescătorilor de Porcine, Asociaţiei Europene a Fermelor de Lactate și Clubului Crescătorilor de Păsări.
Totodată, Congresul anual al Asociaţiei Germane a Medicilor Veterinari (BPT) va avea loc aproape simultan cu EuroTier 2014, în Centrul de Conferinţe (CC) al Complexului expoziţional din Hanovra, iar o hală învecinată va găzdui expoziţia specializată în domeniul veterinar. În plus, în seara zilei de 13 noiembrie 2014, DLG şi BPT vor organiza forumul „Sănătatea animalelor“, în același Centrul de Conferinţe (CC).
Un punct de atracție pentru această ediție a EUROTIER va fi dezbaterea referitoare la negocierile de liber schimb între UE – SUA și a implicațiilor pentru producția animală.
Împreună cu EuroTier este organizată şi EnergyDecentral - expoziţia internaţională în domeniul energiei regenerabile.

Peste 350 de expozanți prezintă tehnologii inovatoare, de la producerea de energie electrică în rețeaua de alimentare, la depozitarea și distribuția consumului de energie.
Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din România care sunt interesați de vizitarea EuroTier 2014 pot contacta DLG InterMarketing, reprezentantul în România al DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură), la telefon 021- 317.12.26, 0722.633.639.

Pentru vizitatorii români, DLG InterMarketing oferă bilete gratuite de acces în expoziție.

Vizualizat: 1987 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Anunț făcut de șeful ANZ: ajutor de stat pentru creșterea animalelor!

Anunț făcut de șeful ANZ: ajutor de stat pentru creșterea animalelor!

16 aprilie 2021 - 09:24

Directorul Agenției Naționale pentru Zootehnie, ing. Vaida Bela, anunță că a solicitat creșterea sumei alocate pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor.

Lista subvențiilor APIA care intră la plată!

Lista subvențiilor APIA care intră la plată!

16 aprilie 2021 - 07:07

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură poate începe plata subvențiilor agricole așteptate de fermieri și crescători de animale, cuvenite acestora pentru anul de cerere 2020. Guvernul a aprobat joi, 15 aprilie 2021, o serie de hotărâri care stabilesc sumele pentru plata acestor subvenții.

APIA anunț astăzi despre subvențiile fermierilor!

APIA anunț astăzi despre subvențiile fermierilor!

15 aprilie 2021 - 19:57

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) continuă în ritm susținut Campania de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anul 2021.
Pentru că siguranţa în contextul pandemiei Covid 19 este extrem de importantă pentru instituţia noastră, fermierii depun cererea prin mijloace electronice, fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA şi/sau Centrul Municipiului Bucureşti.

Guvern astăzi: Plata subvenției APIA mici la ovine/caprine!

Guvern astăzi: Plata subvenției APIA mici la ovine/caprine!

15 aprilie 2021 - 19:08

Aprobată. În ședința Guvernului din data de 15 aprilie 2021 a fost aprobată o Hotărâre pentru aprobarea plafoanelor ajutoarelor naţionale tranzitorii (ANT) la speciile ovine și caprine, pentru anul de cerere 2020.

Guvern astăzi: Plata ajutorului național tranzitoriu la bovine!

Guvern astăzi: Plata ajutorului național tranzitoriu la bovine!

15 aprilie 2021 - 18:57

Anunț Guvern. În ședința de astăzi, 15 aprilie 2021, Guvernul a adoptat Hotărârea pentru aprobarea plafoanelor alocate ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic, specia bovine, pentru anul de cerere 2020, anunță MADR, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

COMUNICAT DE ASTĂZI AFIR!

COMUNICAT DE ASTĂZI AFIR!

15 aprilie 2021 - 13:37

ANUNȚ. Beneficiarii PNDR 2020 au prioritate la eliberarea certificatelor de clasificare a structurilor de primire turistică, anunță Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, AFIR, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

UN PRIMAR A PRIMIT ILEGAL 500 HA DE PĂȘUNE PENTRU CARE A PLĂTIT O CHIRIE DE 10 LEI/HA!

UN PRIMAR A PRIMIT ILEGAL 500 HA DE PĂȘUNE PENTRU CARE A PLĂTIT O CHIRIE DE 10 LEI/HA!

15 aprilie 2021 - 09:42

PĂȘUNE ÎNCHIRIATĂ LA PREȚ DE NIMIC. Emil Răgman, fost primar al localității gorjene Prigoria, a beneficiat mai bine de 12 ani de un contract încheiat de Primăria Bengești Ciocadia, din Gorj, prin care i s-a închiriat ilegal suprafaţa de 500 ha de păşune în zona Coasta Bengăi, în munte, suprafaţă ce aparţinea, de fapt, localităţii Mălaia din judeţul Vâlcea și nu putea fi închiriată de primăria comunei din Gorj.

ȘEFA DIRECȚIEI PENTRU AGRICULTURĂ CARAȘ-SEVERIN, REȚINUTĂ DE DNA ÎNTR-UN DOSAR DE CORUPȚIE!

ȘEFA DIRECȚIEI PENTRU AGRICULTURĂ CARAȘ-SEVERIN, REȚINUTĂ DE DNA ÎNTR-UN DOSAR DE CORUPȚIE!

15 aprilie 2021 - 08:40

ANCHETĂ. Directoarea Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin, Felicia Gabriela Mehedințu, a fost dusă la audieri miercuri, 14 aprilie 2021, la sediul Direcției Naționale Anticorupție Timișoara, fiind acuzată de abuz în serviciu și delapidare. Șefa DAJ a fost reținută pentru 24 de ore, scrie pressalert.ro

LĂSAȚI OIERII SĂ-ȘI VÂNDĂ MIEII!

LĂSAȚI OIERII SĂ-ȘI VÂNDĂ MIEII!

14 aprilie 2021 - 18:16

RESTRICȚII LA VÂNZAREA MIEILOR. Sute de crescători de oi așteaptă cu sufletul la gură ca autoritățile să ia o decizie favorabilă, pentru că Paștele este singurul moment când își pot vinde munca la prețuri care să le aducă profit.

ANSVSA ȘI USAMV CLUJ, DESCOPERIRE MAJORĂ DESPRE TRANSMITEREA VIRUSULUI PESTEI PORCINE AFRICANE!

ANSVSA ȘI USAMV CLUJ, DESCOPERIRE MAJORĂ DESPRE TRANSMITEREA VIRUSULUI PESTEI PORCINE AFRICANE!

14 aprilie 2021 - 15:48

STUDIU! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), partener la primul studiu care demonstrează prezenţa ADN-ului viral al pestei porcine africane (PPA) la insectele hematofage din genul Culicoides (asemănătoare cu țînțarul). Studiul este realizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, USAMV, Cluj Napoca.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii