Adama
Agreena
AGRICOVER

EUROTIER și ENERGYDECENTRAL - Inovații în zootehnie și energii regenerabile, 11-14 noiembrie 2014 - Hanovra

Publicat: 29 octombrie 2014 - 11:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din întreaga lume își dau din nou întâlnire la o nouă ediție a renumitei expoziții EUROTIER, evenimentul-lider mondial în zootehnie, organizat în perioada 11-14 noiembrie de către Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.) în Complexul expoziţional din Hanovra, Germania.

EUROTIER este organizat o dată la doi ani și prezintă cele mai noi produse și tehnologii pentru creșterea de bovine, porcine, păsări de curte, ovine şi pentru acvacultură, precum și inovaţii în zootehnie, management şi servicii de profil.
Principalele categorii de produse și servicii prezentate de firmele participante la EUROTIER sunt: programe de ameliorare, comerţ, tehnologii de reproducere; inputuri pentru fermă; depozitarea şi producerea furajelor; construcţia de grajduri şi hale; tehnologii de creştere şi furajare; tehnologii de climatizare și de mediu; tehnologii de muls şi răcire; tehnologii de evacuare a dejecţiilor solide şi lichide; vehicule de transport, servicii de transport; prelucrarea şi comercializarea păsărilor de curte, a ouălor şi peştelui; echipamente, accesorii şi piese de schimb; servicii de management şi consultanţă; bioenergie şi alimentare cu energie în sistem descentralizat.

Numărul record de peste 2.400 de expozanti si 160.000 de vizitatori, dintre care circa 38.000 din străinătate prezenți la EuroTier 2012 a ridicat în mod semnificativ nivelul evenimentelor de profil.
La ediţia EUROTIER 2014, vor participa circa 2.350 de expozanţi din 51 de ţări.
Pe lângă dimensiunile sale impresionante, EUROTIER este și cea mai importantă platformă de inovații pe piața europeană și mondială pentru utilaje, instalații și inputuri agricole pentru creșterea profesională a animalelor, fapt confirmat de cele 270 de inovații prezentate de 156 expozanți din 19 țări. Cu acest prilej, o comisie independentă, formată din experţi internaţionali, incluzând și fermieri, a acordat 6 medalii de aur şi 15 medalii de argint „EuroTier-Innovation” pentru cele mai interesante inovaţii.
Un program de manifestări amplu, cu prezentări de animale în ring (Top Tier Treff), evenimente speciale și dezbateri pe teme privind creșterea, furajarea și sănătatea animalelor, va fi derulat zilnic de organizatorul expoziţiei EUROTIER - Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.), cu sprijinul Asociaţiei Europene a Crescătorilor de Porcine, Asociaţiei Europene a Fermelor de Lactate și Clubului Crescătorilor de Păsări.
Totodată, Congresul anual al Asociaţiei Germane a Medicilor Veterinari (BPT) va avea loc aproape simultan cu EuroTier 2014, în Centrul de Conferinţe (CC) al Complexului expoziţional din Hanovra, iar o hală învecinată va găzdui expoziţia specializată în domeniul veterinar. În plus, în seara zilei de 13 noiembrie 2014, DLG şi BPT vor organiza forumul „Sănătatea animalelor“, în același Centrul de Conferinţe (CC).
Un punct de atracție pentru această ediție a EUROTIER va fi dezbaterea referitoare la negocierile de liber schimb între UE – SUA și a implicațiilor pentru producția animală.
Împreună cu EuroTier este organizată şi EnergyDecentral - expoziţia internaţională în domeniul energiei regenerabile.

Peste 350 de expozanți prezintă tehnologii inovatoare, de la producerea de energie electrică în rețeaua de alimentare, la depozitarea și distribuția consumului de energie.
Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din România care sunt interesați de vizitarea EuroTier 2014 pot contacta DLG InterMarketing, reprezentantul în România al DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură), la telefon 021- 317.12.26, 0722.633.639.

Pentru vizitatorii români, DLG InterMarketing oferă bilete gratuite de acces în expoziție.

Vizualizat: 2333 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Obligații subvenții APIA cap animal, hectar pentru 2024!

Obligații subvenții APIA cap animal, hectar pentru 2024!

29 martie 2024 - 06:09

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) atrage atenția fermierilor, crescătorilor de animale asupra obligațiilor pe care le au pentru a se califica la plata subvențiilor agricole pe hectar și cap animal.

Documente necesare pentru toți fermierii, crescătorii care cer subvenții în 2024!

Documente necesare pentru toți fermierii, crescătorii care cer subvenții în 2024!

28 martie 2024 - 20:15

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță documentele necesare pentru toți fermierii, crescătorii de animale care cer subvenții agricole în 2024.

APIA: Condiții, acte plata ANT ovine/caprine pentru anul acesta!

APIA: Condiții, acte plata ANT ovine/caprine pentru anul acesta!

28 martie 2024 - 19:25

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a publicat, pe site-ul oficial, condițiile pentru obținerea în 2024 a ajutorului național tranzitoriu, ANT, ovine/caprine, subvenție plătită de la bugetul de stat.

APIA anunță ASTĂZI toți fermierii, crescătorii de animale!

APIA anunță ASTĂZI toți fermierii, crescătorii de animale!

28 martie 2024 - 11:15

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 4 aprilie – 7 iunie 2024, la Centrele APIA, se vor depune Cererile de plată pentru intervenţiile aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic în anul 2024.

Ce subvenție APIA luați pentru un hectar cultivat cu lucernă!

Ce subvenție APIA luați pentru un hectar cultivat cu lucernă!

28 martie 2024 - 05:41

Fermierii care cultivă minim un hectar cu lucernă pot încasa anul acesta de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) sprijinul cuplat pentru venit-lucernă, subvenție plătită din bani europeni. Condițiile de eligibilitate sunt prevăzute de Ordinul MADR 106/19 martie 2024.

Perspectivele agriculturii ecologice

Perspectivele agriculturii ecologice

27 martie 2024 - 21:15

Viorel Morărescu, directorul Direcției Politici în Sectorul Vegetal (DPSV), din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), ambasador pentru agricultura ecologică, a susținut astăzi, 25 martie 2024, la Academia de Studii Economice (ASE) o prezentare în fața studenților din anul II la Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului, ce a vizat Planul Național de Acțiune pentru dezvoltarea producției ecologice din România, precum și situația prezentă și perspectivele în agricultura ecologică.

Micii fermieri, crescători animale vând în curtea Ministerului Agriculturii!

Micii fermieri, crescători animale vând în curtea Ministerului Agriculturii!

27 martie 2024 - 16:13

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) organizează în perioada 29 – 31 martie 2024, în curtea instituției, cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia, un nou târg de promovare a produselor agroalimentare românești.

APIA ACUM: Plata ANT ajutor național tranzitoriu bovine!

APIA ACUM: Plata ANT ajutor național tranzitoriu bovine!

27 martie 2024 - 15:39

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) le-a răspuns crescătorilor de animale care întreabă de plata ajutorului național tranzitoriu, ANT, vaci lapte și vaci carne.

De ce au fost amendați trei fermieri!

De ce au fost amendați trei fermieri!

27 martie 2024 - 05:47

Garda de Mediu Arad a făcut verificări după găsirea pe câmp a unor leșuri de căprioare, iepuri, vulpi. Controlul Gărzii s-a soldat cu amenzi și suspendarea activității pentru trei fermieri.

Noua subvenție APIA pentru crescătorii care pășunează vacile!

Noua subvenție APIA pentru crescătorii care pășunează vacile!

27 martie 2024 - 04:40

Crescătorii de bovine beneficiază, începînd cu acest an, de o plată suplimentară APIA legată de pășunarea animalelor. Condițiile de eligibilitate sunt incluse în Ordinul MADR 106/19 martie 2024.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Vasile Târziu mizează pe Horsch. Impresii la cald, din câmpul de testare Horsch Field Days!

Vasile Târziu mizează pe Horsch. Impresii la cald, din câmpul de testare Horsch Field Days!

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La aprozar...

La aprozar...
Un om la aprozar: Detalii