Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

EUROTIER și ENERGYDECENTRAL - Inovații în zootehnie și energii regenerabile, 11-14 noiembrie 2014 - Hanovra

Publicat: 29 octombrie 2014 - 11:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din întreaga lume își dau din nou întâlnire la o nouă ediție a renumitei expoziții EUROTIER, evenimentul-lider mondial în zootehnie, organizat în perioada 11-14 noiembrie de către Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.) în Complexul expoziţional din Hanovra, Germania.

EUROTIER este organizat o dată la doi ani și prezintă cele mai noi produse și tehnologii pentru creșterea de bovine, porcine, păsări de curte, ovine şi pentru acvacultură, precum și inovaţii în zootehnie, management şi servicii de profil.
Principalele categorii de produse și servicii prezentate de firmele participante la EUROTIER sunt: programe de ameliorare, comerţ, tehnologii de reproducere; inputuri pentru fermă; depozitarea şi producerea furajelor; construcţia de grajduri şi hale; tehnologii de creştere şi furajare; tehnologii de climatizare și de mediu; tehnologii de muls şi răcire; tehnologii de evacuare a dejecţiilor solide şi lichide; vehicule de transport, servicii de transport; prelucrarea şi comercializarea păsărilor de curte, a ouălor şi peştelui; echipamente, accesorii şi piese de schimb; servicii de management şi consultanţă; bioenergie şi alimentare cu energie în sistem descentralizat.

Numărul record de peste 2.400 de expozanti si 160.000 de vizitatori, dintre care circa 38.000 din străinătate prezenți la EuroTier 2012 a ridicat în mod semnificativ nivelul evenimentelor de profil.
La ediţia EUROTIER 2014, vor participa circa 2.350 de expozanţi din 51 de ţări.
Pe lângă dimensiunile sale impresionante, EUROTIER este și cea mai importantă platformă de inovații pe piața europeană și mondială pentru utilaje, instalații și inputuri agricole pentru creșterea profesională a animalelor, fapt confirmat de cele 270 de inovații prezentate de 156 expozanți din 19 țări. Cu acest prilej, o comisie independentă, formată din experţi internaţionali, incluzând și fermieri, a acordat 6 medalii de aur şi 15 medalii de argint „EuroTier-Innovation” pentru cele mai interesante inovaţii.
Un program de manifestări amplu, cu prezentări de animale în ring (Top Tier Treff), evenimente speciale și dezbateri pe teme privind creșterea, furajarea și sănătatea animalelor, va fi derulat zilnic de organizatorul expoziţiei EUROTIER - Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.), cu sprijinul Asociaţiei Europene a Crescătorilor de Porcine, Asociaţiei Europene a Fermelor de Lactate și Clubului Crescătorilor de Păsări.
Totodată, Congresul anual al Asociaţiei Germane a Medicilor Veterinari (BPT) va avea loc aproape simultan cu EuroTier 2014, în Centrul de Conferinţe (CC) al Complexului expoziţional din Hanovra, iar o hală învecinată va găzdui expoziţia specializată în domeniul veterinar. În plus, în seara zilei de 13 noiembrie 2014, DLG şi BPT vor organiza forumul „Sănătatea animalelor“, în același Centrul de Conferinţe (CC).
Un punct de atracție pentru această ediție a EUROTIER va fi dezbaterea referitoare la negocierile de liber schimb între UE – SUA și a implicațiilor pentru producția animală.
Împreună cu EuroTier este organizată şi EnergyDecentral - expoziţia internaţională în domeniul energiei regenerabile.

Peste 350 de expozanți prezintă tehnologii inovatoare, de la producerea de energie electrică în rețeaua de alimentare, la depozitarea și distribuția consumului de energie.
Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din România care sunt interesați de vizitarea EuroTier 2014 pot contacta DLG InterMarketing, reprezentantul în România al DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură), la telefon 021- 317.12.26, 0722.633.639.

Pentru vizitatorii români, DLG InterMarketing oferă bilete gratuite de acces în expoziție.

Vizualizat: 1968 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

SUBVENȚIILE APIA CARE AU TERMEN 1 NOIEMBRIE 2020!

SUBVENȚIILE APIA CARE AU TERMEN 1 NOIEMBRIE 2020!

23 septembrie 2020 - 09:42

ÎN VIGOARE! Fermierii care mizează pe agricultură ecologică și încasează subvențiile pe hectar de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au termen 1 noiembrie 2020 pentru a depune la APIA documentele care le asigură plata pe hectar. Termenul a fost prelungit, doar pentru acest an, de la 15 octombrie la 1 noiembrie. Modificările au fost făcute acum în lege. Ordinul MADR nr.264 a fost publicat pe data de 21 septembrie 2020 în Monitorul Oficial.

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 23 - 29 SEPTEMBRIE 2020!

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 23 - 29 SEPTEMBRIE 2020!

23 septembrie 2020 - 09:03

Caracteristici meteorologice. Intervalul se va caracteriza printr-o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, în cea mai mare parte a zonelor de cultură. Temperatura medie diurnă a aerului va oscila între 15...25°C, abaterile termice pozitive fiind de 1...7°C, pe aproape întreg teritoriul. Temperatura maxim a aerului va fi cuprinsă între 22...32°C, la nivelul întregii țări. Temperatura minimă a aerului se va încadra între 7...18°C, pe majoritatea suprafețelor agricole.

DECIZIE PENTRU PLATA SUBVENȚIILOR APIA! ACTE PENTRU APIA!

DECIZIE PENTRU PLATA SUBVENȚIILOR APIA! ACTE PENTRU APIA!

23 septembrie 2020 - 08:25

ORDIN MADR PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL. Fermierii care au suferit calamități ale culturilor din cauza unor fenomene naturale izolate (îngheț, inundații, secetă tornade etc.) pentru care nu există un act normativ național prezintă ca acte doveditoare la APIA, alături de înștiințarea cu privire la cazurile de forță majoră și procesul-verbal de constatare a calamității eliberat de primărie, anunță un Ordin MADR, publicat în Monitorul Oficial pe 21 septembrie 2020.

APIA LE ACHITĂ FERMIERILOR SUBVENȚIILE PENTRU ANIMALELE UCISE DE SĂLBĂTICIUNI și pentru TERENURILE DISTRUSE!

APIA LE ACHITĂ FERMIERILOR SUBVENȚIILE PENTRU ANIMALELE UCISE DE SĂLBĂTICIUNI și pentru TERENURILE DISTRUSE!

23 septembrie 2020 - 07:35

ORDIN MINISTERUL AGRICULTURII! Schimbare de ultimă oră în legislația privind acordarea subvențiilor agricole! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) le va achita fermierilor subvențiile și pentru animalele ucise de sălbăticiuni sau pentru terenurile agricole care au fost distruse de acestea. Ordinul Ministerului Agriculturii a fost publicat în Monitorul Oficial.

SECRETAR DE STAT MADR: AJUTOR PENTRU FERMA DE FAMILIE PLAFONAT LA 150.000 DE EURO!

SECRETAR DE STAT MADR: AJUTOR PENTRU FERMA DE FAMILIE PLAFONAT LA 150.000 DE EURO!

22 septembrie 2020 - 21:43

SUBVENȚII FERMIERI. Sprijinirea fermei de familie este unul dintre obiectivele pe care le vizează Planul Național Strategic (PNS) 2021-2027, la care lucrează acum Ministerul Agriculturii. Documentul va sta la baza acordării tuturor subvențiilor din agricultura românească. Ajutorul însă va fi plafonat la circa 150.000 de euro, anunță secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Emil Florian Dumitru.

HAITELE DE LUPI ATACĂ STÂNELE CARE NU AU CÂINI BUNI DE PAZĂ!

HAITELE DE LUPI ATACĂ STÂNELE CARE NU AU CÂINI BUNI DE PAZĂ!

22 septembrie 2020 - 20:43

NECAZ MARE. O haită de lupi a făcut prăpăd la o stână de oi din Sarasău, județul Maramureș. Sălbăticiunile au sfârtecat 40 de oi, iar crescătorul de ovine spune că alte 150 de oi nu sunt de găsit. Oierii susțin că haitele de lupi ar fi venit din Ucraina și dau atacul la stânele unde nu sunt câini buni de pază. Un oier spune că e scump un câine care poate alunga lupii, dar merită investiția.

LISTA LICEELOR AGRICOLE CARE PRIMESC BANI DE LA MINISTERUL AGRICULTURII!

LISTA LICEELOR AGRICOLE CARE PRIMESC BANI DE LA MINISTERUL AGRICULTURII!

22 septembrie 2020 - 20:18

COMUNICAT MADR. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale se află în plin proces de semnare a contractelor de finanțare pentru investiții specifice și asigurarea unor cheltuieli materiale pentru un număr de 56 de licee tehnologice cu profil preponderent agricol. Valoarea totală a finanțării pentru anul 2020 este de 10 milioane lei.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CELE 50 DE HECTARE PENTRU TINERII FERMIERI!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CELE 50 DE HECTARE PENTRU TINERII FERMIERI!

22 septembrie 2020 - 13:00

ANUNȚ. Proiectul de hotărâre de Guvern privind atribuirea a maxim 50 de hectare pentru tinerii fermieri care se instalează ca șefi de exploatație agricolă ar putea fi aprobat joi, în ședința de Guvern, a anunțat secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Emil Florian Dumitru.

CE ANUNȚĂ ACUM UN OFICIAL DIN MADR DESPRE AJUTOARELE PENTRU MICII CRESCĂTORI DE ANIMALE!

CE ANUNȚĂ ACUM UN OFICIAL DIN MADR DESPRE AJUTOARELE PENTRU MICII CRESCĂTORI DE ANIMALE!

22 septembrie 2020 - 11:01

AJUTOARE DE CRIZĂ. Secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Emil Florian Dumitru, anunță că până la sfârșitul acestei săptămâni va fi elaborat ghidul pentru depunerea cererii la APIA pentru așa-zisele ajutoare de criză acordate crescătorilor de bovine care au subt 91 capete de animale, crescătorilor de ovine și/sau caprine, dar și legumicultorilor. Este vorba despre deja cunoscuta Măsură 21.

MINISTRUL AGRICULTURII DIN UNGARIA SE OPUNE DISPARIȚIEI AJUTORULUI NAȚIONAL TRANZITORIU!

MINISTRUL AGRICULTURII DIN UNGARIA SE OPUNE DISPARIȚIEI AJUTORULUI NAȚIONAL TRANZITORIU!

22 septembrie 2020 - 10:19

SUBVENȚII FERMIERI. Comisia Europeană nu este de acord ca fermierii să primească și anul viitor ajutoarele naționale tranzitorii (ANT). A spus-o clar comisarul european pentru Agricultură, ieri, la Consiliul AGRIFISH, ținut la Bruxelles. În timp ce ministrul român al agriculturii nu a spus nimic despre aceste ajutoare în intervenția sa, ministrul agriculturii din Ungaria s-a opus eliminării lor.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Toleranța la virusul petelor de bronz (TSVW) este un criteriu foarte important pentru Florin Pop, legumicultor în Seleuș, județul Arad, atunci când alege hibrizii de tomate pe care îi cultivă. Legumicultorul este fidel hibrizilor Sandoline F1 și Ciciu F1 datorită gustului bun, vigorii plantelor și creșterii nedeterminate, un aspect care îi permite recoltarea eşalonată.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii